FORD231
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 4.009
Εχεις απολυτο δικιο..λογω εορτης..bernard.c είπε:Χεχε, σήμερα ταυτοποίησες δύο Στέλλες!
Εχεις απολυτο δικιο..λογω εορτης..bernard.c είπε:Χεχε, σήμερα ταυτοποίησες δύο Στέλλες!
Είναι η Ελένη Κωνσταντίνου.V.I.Smirnov είπε:Και η τηλεπαρουσιάστρια είναι γνωστή - δεν ξέρω όμως όνομα.
-
Για να είμαστε ακριβείς η tv 100 ξεκίνησε την λειτουργία της λίγες μόλις ώρες πριν την Πρωτοχρονιά του 1989, παρά τις απειλές της αστυνομίας για δυναμική επέμβαση πριν καν ξεκινήσει την λειτουργία του ο σταθμός που βεβαίως ήταν ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός.FORD231 είπε:Η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV-100) ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 1989.
Mojo είπε:Καλα και γιατι εγινε τετοιο μπατιρντι?? δεν ειχαν αδεια για να εκμπέμπουν? (ρωταω γτ δεν εχω ιδεα, τοτε ημουν μολις τεσσαρων ετων.. )
Mojo είπε:Καλα και γιατι εγινε τετοιο μπατιρντι?? δεν ειχαν αδεια για να εκμπέμπουν? (ρωταω γτ δεν εχω ιδεα, τοτε ημουν μολις τεσσαρων ετων.. )
Το New Channel ήταν το «ξαδελφάκι» της TV 100 στην Αθήνα. Η ονομασία TV 100 προήρθε από την μπάντα των... FM, καθώς χρονικά είχε προηγηθεί το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100, και γι αυτό όταν δημιουργήθηκε η τηλεόραση έγινε κι αυτή 100. Αργότερα προστέθηκαν άλλοι 2 ραδιοφωνικοί σταθμοί (FM 100,5 και FM 101).sakis.kom είπε:Το θυμάμαι το βίντεο!!! Το είχε δείξει το NEW CHANNEL όταν ξεκίνησε!Αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να είμασταν διαφορετικά τώρα στα τηλεοπτικά.
Απίστευτο το πώς ήταν το 1989! (δεν το ήξερα καν ότι είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο TV100...)FORD231 είπε:Η Σοφία Τσιλιγίαννη στην παρουσίαση προγράμματος από την TV 100
μεταδόθηκε 16 Φεβρουάριου 1989
Ουάου!!!!!FORD231 είπε:Η Σοφία Τσιλιγίαννη στην παρουσίαση προγράμματος από την TV 100
μεταδόθηκε 16 Φεβρουάριου 1989