now we r talkingKατεβάζω το Kubuntu σε DVD τώρα. Άμα με κρεμάσει κι αυτό θα το γυρίσω σε Suse ή Debian. Πάντως θα κάνω να παίξει το Linux στο μηχανάκι ο κόσμος να χαλάσει, το πήρα από πείσμα τώρα!
Ε καλα βρε αρχηγε , δεν το ξεραμε αλλα εχε υποψη σου οτι αν ειναι ετσι οχι Debian αλλα Slackware και χωρις Installer θα πρεπε να βαλεις τωραΜια μικρή διόρθωση shock: Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι αρχάριος ή άσχετος από Linux. Είμαι γραμμένος στο ΗΕLLUG από τότε που υπάρχει, κι από τους πρώτους γενικά που έπαιξαν με Linux στην Ελλάδα (μέχρι και hacking σε Slackware έκανα ένα φεγγάρι). Με System V μάλιστα έπαιζα από το '94.
E να μην νοιώσω κι εγώ λίγο την εξέλιξη της τεχνολογίας; Mεγάλωσα (για να μην πω γέρασα) κάνοντας ένα κάρο διαδικασίες manually..δε με χαλάει πλέον και λίγη αυτοματοποίηση. Πάντως το text mode το έχουν όντως αφαιρέσει στην εγκατάσταση.telamonas.stokos είπε:Ε καλα βρε αρχηγε , δεν το ξεραμε αλλα εχε υποψη σου οτι αν ειναι ετσι οχι Debian αλλα Slackware και χωρις Installer θα πρεπε να βαλεις τωρα
Κυρ Shock πως "παιζεις" speccy?? Ανντρουπηη!!! (που λεει και ο Ζηκος)@Wally θα με βάλεις να το εγκαταστήσω