Uncharted 2: Among Thieves

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δύο DVDs σήμερα, πέντε έξι αύριο, καμιά δεκαριά του χρόνου. Βρε γουόλη πάρε τηλέφωνο την mαμα του 360 να βάλει κάνα blu-ray γιατί κοντεύει να φθαρεί το λαστιχάκι βάλε-βγάλε τα DVDs :D :D :D

Βρίσκομαι στο τελευταίο κεφάλαιο του Uncharted 2 και διαπιστώνω ότι και οι servers για το online είναι ανοικτοί, αλλά σε μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία, οι μόνοι που βρίσκονται μέσα είναι κάτι τρελαμένοι Έλληνες που κυκλοφορούν με κάθε λογής όπλα, περιμένοντας και τον υπόλοιπο πλανήτη να αγοράσει το παιχνίδι για να παίξει μαζί του. 2 εβδομάδες νωρίτερα η Ελλάδα το Uncharted 2 οι υπεύθυνοι της Naughty Dog πρέπει να τρίβουν τα μάτια τους!!! :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξελιξαν υπεροχα τη μηχανη τους. Φοβερα εξυπνοι developers που δεν δισταζουν μαλιστα να παρουσιαζουν την τεχνολογια τους και οχι να την κρυβουν σε συρταροντουλαπα.

Να και ο λογος του καλυτερου φωτισμου σε σχεση με το πρωτο μερος.

17 απο τα 34 review στο Metacritic δινουν perfect score,τα υπολοιπα πανω απο 90%.

Ε αφου το παραδεχτηκε και ο Wally ........

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=u1COWXxA8go&feature=player_embedded]YouTube - Uncharted 2 only does everything

.... τότε ήρθε το τέλος....

Ο Wallys είπε κάτι καλό για το PS3; Πάνε όλα, χάθηκαν.......

Wally όποτε θέλεις να παίξεις το uncharted 2 εδώ είμαι, περιμένω...

Παιδιά το παιχνίδι είναι απίστευτο, δεν είναι υπερβολή το 97% που έχει στο metacritic έως τώρα... για μένα είναι ότι αρτιότερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ...

Είμαι στο "τσακ" να πάρω ΚΑΙ PS3, οι ανοχές της γυναίκας μου πρέπει να εξαντλούνται επικίνδυνα....... Μη γράφετε περί 97% σε παιχνίδι εδώ..... :D :D

Κανονίστε. Θα στείλω στο Wally τα έξοδα του διαζυγίου...... :) :)

@vorlon παιξε οσο προλαβαινεις!

Θα σε δω απο κοντα, "εκτος εδρας" τη Δευτερα ;)

Τα υπολοιπα τηλεφωνικως... ;)

Το έχω τερματίσει ήδη 2 φορές αφού έκανα την βλακεία και το έπαιξα στο normal αρχικά (τουλάχιστον το απόλαυσα στο πολύ χαλαρό). Έφυγε και το hard στο γρήγορο σχετικά (αν και έψαχνα και τους θησαυρούς που δεν είχα βρει στο πρώτο πέρασμα) και πλέον το πάω στο crushing οπότε σύντομα θα έχω το πρώτο μου platinum trophy στο PS3. Αυτό σημαίνει χοντρό κάψιμο αφού τόση ανάγκη να εξαντλήσω κάποιο παιχνίδι είχα νιώσει μόνο στο COD4. Το παιχνίδι είναι τζάμι, χαλαρά ένα 99% από μένα (μην πω και 100%). Ακόμη και το multi είναι πάρα πολύ ωραίο... Wally με τιμή γύρω στα 250? δεν παίρνεις και ένα PS3 να έχεις κάνα exclusive της προκοπής γιατί μόνο το FM3 δεν σε γλιτώνει από την ανομβρία των τελευταίων μηνών (και μην ακούσω για το ODST); :P

To ακουσα και αυτο! Χρηστες PS3 να ομιλουν για ποικιλια και πληθος τιτλων!

Zουμε στιγμες Αποκαλυψεως! Μετανοειτε! Ερχεται το τελος!

:P

(Bρε που πατε με 3 τιτλους σε 3 χρονια...ουστ! :) )

Xτες τερματισα και γω το Uncharted 2 στο normal και σημερα θα το ξεκινησω στο hard.

Πρωτη φορα στα 32 μου χρονια νιωθω τετοιο εθισμο με βιντεο παιχνιδι.

Ειναι οτι πιο απιστευτο εχουν δει τα ματακια μου.Τα γραφικα του,η εξελιξη της ιστοριας,ακομα και το χιουμορ του (ειδικα στην σκηνη που εμφανιζεται η πρωην)ειναι πραγματικα αλλου.

Ας ελπισουμε να ειναι αληθινο αυτο:http://www.psxextreme.com/ps3-news/5854.html

Wally ένα θα σου πω. Επειδή το παιχνίδι ήρθε μαζί με τον απόγονο, κάθε βράδυ που τον είχα αγκαλιά στον καναπέ για να τον πάρει ο ύπνος μετά το γκουρμέ δείπνο από τη μαμά του, είχα στα χέρια το gamepad και σιγά σιγά τελειώσα το παιχνίδι.

Ναι, λοιπόν, ο γιός μου μυήθηκε στον μαγικό κόσμο του PS3 από τα γεννοφάσκια του. Αυτή είναι ανατροφή.

Το παιχνίδι είναι απίστευτα εθιστικό, το story σε κάνει να θέλεις να παίζεις συνέχεια και εύχεσαι να μην τελειώσει...

Εν αναμονή του Uncharted 3, λοιπόν.

θα ερθω να σας επισκεφθω και θα στριμωξουμε και ενα Uncharted2 καπου ε? :)

Παιδια μιας και προσφατα εχω ξεκινησει το multiplayer στο Uncharted 2 και εχω τρελλαθει,ηθελα να ρωτησω εαν εχετε φτιαξει καποια ομαδα απο δω μεσα ετσι ωστε να μπω και γω(αν με θελετε βεβαια!) και να τα λεμε παιζοντας on line για οσους πετυχαινω τις ωρες που μπαινω.Το Nikcname μου ειναι το Gyubrush2010.

Απλα τελειο το παιχνιδι βγηκε κ σε platinum μονο 22ευρω τρεξτε

Φοβερό παιχνίδι πραγματικά, απ' όλες τις απόψεις. Στο top-5 που έχω παίξει στο PS3 ανετότατα.

Πίσω
Μπλουζα