Dartacan
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 29
Άργησα αλλά τα κατάφερα!
Εάν θυμάμαι καλά, τα δυο τεύχη ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους χρονολογικά (maximum 3 μήνες) και είχα ανατρέξει στο ορίτζιναλ βλέποντάς το με τα ίδια μου τα μάτια.
Παίδες, συγνώμη αν σας μπέρδεψα και θα στύψω το μυαλό μου μπας και θυμηθώ κάποια άλλη λεπτομέρεια.
Από όσο θυμάμαι billy, δεν είχε να κάνει με τα 2 περιοδικά per se, αλλά με ένα γράμμα που είχε στείλει αναγνώστης (μπορεί να ήταν και η απάντηση στο γράμμα), όπου το γράμμα/απάντηση μεταφέρθηκε σχεδόν αυτούσιο στο USER σαν άρθρο/σχολιασμός/απάντηση σε άλλο γράμμα(?) (μην πυροβολείτε τον πιανίστα, ου γαρ έρχεται μόνο του....).billy είπε:Eφ' όσον δεν είναι η περίφημη περίπτωση της γελοιογραφίας που ανέφερε ο φίλτατος Dino, μήπως ήταν αναφορά στο "στυλ" που υιοθετούσε κάποια περίοδο το USER στην παρουσίαση των adventures? (στυλ που "παρέπεμπε" στο Pixel).
Εάν θυμάμαι καλά, τα δυο τεύχη ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους χρονολογικά (maximum 3 μήνες) και είχα ανατρέξει στο ορίτζιναλ βλέποντάς το με τα ίδια μου τα μάτια.
Παίδες, συγνώμη αν σας μπέρδεψα και θα στύψω το μυαλό μου μπας και θυμηθώ κάποια άλλη λεπτομέρεια.