Και τι νομιζατε; Τοσες μαιμουδο-barbie και αντι-barbie, και τοσες ανυποψιαστες προ-Βibi-bo θα τις αφηναμε ετσι;
Μονο οι 2 ξανθιες θεες, της Ματελ και της Ελ Γκρεκο, υπηρχαν στον κοσμο;;;; :xm:
Η' μηπως νομιζετε οτι μια μερα η Ελ Γκρεκο αποφασισε να φτιαξει την Βibi-bo, ετσι στα καλα καθουμενα;8)
Κι ομως εχει πολλη ιστορια η υποθεση, και θα προσπαθησουμε να την ψαξουμε ολοι μαζι. Να δειτε που θα βρουμε ξαδερφες και δευτεροξαδερφες, των 2 κουκλων μας, που προετοιμασαν τον δρομο σε Ευρωπη και Αμερικη για να περασουν μετα αυτες με τα τακουνακια τους!
Και ξεκιναμε με δυο κουκλες αμερικανικες, οι οποιες κυκλοφορησαν στα μεσα του 70. Ειναι η
Τiffany Τaylor και η
Tuesday Τaylorαπο την
Ideal Toy Company.
Θα μου πειτε τωρα τι διαφορα εχουν...
Τaylor η μια,
Τaylor και η αλλη..
Κι ομως η διαφορα υπαρχει και σας το λεω εγω που εκανα την κοτσανα να μην διαβασω τις διαφορες και πηγαινα για την
Tuesday και μου βγηκε η
Τiffany...και τωρα δεν χωραμε να περασουμε μεσα στο σπιτι...
Αλλα ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
Το 1974 η
Ideal Toy Company εβγαλε την
Τiffany Τaylor, ενα τερας κουκλα 45 εκατοστα υψος.
Το 1975 μεχρι το 1978 η ιδια εταιρια εβγαλε την ξανθια
Tuesday Τaylor και την
εγχρωμη Taylor Jones.
Το ξερω οτι μπλεξατε τα μπουτια σας με τις
Τaylor, αλλα πρεπει να σας πω τον πονο μου γιατι η
Tuesday Τaylor ειχε υψος οσο μια Barbie, δηλαδη 30 εκατοστα.
Ηθελα λοιπον να αγορασω κυριακατικα μια απλη
Tuesday και οταν ειχα ηδη πληρωσει, επειδη το υψος της κουκλας ηταν σε ιντσες, δεν το ειχα καταλαβει και μου ρχεται μια νταρντανα γυμνη, που δεν ηξερα τι ρουχα να της βαλω....
Ακομα ειναι εκει με το φυλο συκης και περιμενει υπομονετικα...
Στις φωτογραφιες θα δειτε την
Τiffany Τaylor, η οποια εχει υπεροχα ματοκλαδα, και τα μαλλια της με εναν σατανικο μηχανισμο γινονται απο ξανθα ισια, σε υπεροχα μαυρα με αφελειες. Η τελευταια ειναι η δικη μου, στον φοντο η Χρυσομαλλουσα μου. Της εβαλα κοσμηματα, μιας και δεν εχω τι ρουχο να της βαλω...Ειναι τεραστια.... :xm: αλλα ειναι τοσο ομορφη!!!!
Εδω αντιθετα βλεπετε την
Tuesday Τaylor σε φυσιολογικο υψος μπαρμπις...