Vintage Κλώνοι & Αντίζηλες της Barbie και της Βibi-bo (δεκαετία 80 και εκεί γύρω...)

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αυτή η εταιρία plaggona, έκανε όλο αντιγραφές, αλλάζοντας μάλιστα λίγο το όνομα, ώστε να θυμίζει το πρωτότυπο... :eek:
 
να και μια steffi μονο που το κουτι της ειναι λιγο τσακισμενο...
 
Με γεια σου aeris!!!! Εκπληκτικός ο κλώνος και να τη χαίρεσαι!! Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες για αυτή την εταιρία που πρώτη φορά ακούμε!!

spine21r πανέμορφη η steffi!! Υπέροχα τα ρούχα που φοράει και δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί με φραντζάκια!! Το προσωπάκι πάντως είναι '80s. Με γεια σου!!
 
Mytiny βρήκα στο περιοδικό Μίκυ Μάους , τεύχος 1067, 26/12/1986, μια διαφήμιση της Fleur...!! Aφιερωμένη λοιπόν ,μιας και έχεις την κούκλα που σου χάρισε ο φίλος bibi bo...!!!!

picture.php
 
Απιστευτο ντοκουμεντο...Ειχαμε και τετοια στην Ελλαδα?

Ποσο γελασα με την υποδειξη "προφερεται Φλερ"! :D

Ασε το ποιηματακι της διαφημιση...τυφλα να χει ο Νερουντα.
 
Ναι Αναστασία το βρίσκω το όλο project πολύ μπροστά..!!!! Και η ατάκα "καιρός να...fleurταρετε" πολύ έξυπνο έτσι??? Είχαν πολύ καλό τμήμα μάρκετινγκ..!! :)
 
Παιδιά, αν ψάχνετε για παλιές Barbie, Sindy, Steffi και τα αξεσουάρ αυτών, γνωρίζω 2 αποθήκες! Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει π.μ.!
 
Έγραψες makisimo!! Τέλειο το διαφημιστικό!! Απίστευτα στοιχεία... δεν είχα ιδέα ότι είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!

Candy4ever είσαι μοναδική :thanx2: :worship: !!!
 
Γεια σας κοριτσια,αναρωτιομουν αν κοιταξατε τις πολωνικες που ανεφερα πιο πανω και πως σας φανηκαν. Δυστηχως δεν θυμαμαι ονομα για καμμια απο τις λατινοαμερικανες που αναφερω, εχω συγγενεις που μενουν Λατινικη Αμερικη οταν ξαναπαω θα τις ψαξω. Υπαρχει μια κουκλα απο την Λατινικη Αμερικη γυρω στα 90ς που ειναι φτιαγμενη με αναφορα σε μια πολιτικο και μοιαζει πολυ με ΜπιΜπιΜπο. Την ειχα δει στο βιβλιο ῾᾽1000 παραξενα αντικειμενα῾᾽ του Ολιβιερο Τοσκανι εκδοση του Colors. Για παλιες Μπαρμπι, Σιντυ απο Hasbo κ.α. ξερω και εγω μερος αν θελετε επικοινωνηστε. Ειχα βρει προσφατα εκει και κουκλα Σακης Ρουβας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τρισευτυχισμένη πρόσφατη κάτοχος 2 νέων Kari Mithcell παρουσιάζει... Φόρεσα ήδη το πρώτο σε Barbie, απλά δεν υπάρχει...
 
Περνάω εδώ τα links για τις Tressy και Petra. Πρόκειται για σχετικά άγνωστες κούκλες στη χώρα μας αλλά η γερμανική Petra και η αμερικάνικη Tressy έχουν μεγάλο fun club και είναι κάτι αντίστοιχο με τη δική μας bibi bo στη χώρα τους.

http://www.petradolls.co.uk/catalogueindex.htm

http://www.bicycl.eclipse.co.uk/tressy.htm
 
soufle μου το πρωτο link που μας εδωσες δεν υπαρχει εμφανιζει αυτο "Sorry, we can't find "www.petradolls.co.uk". Please check the spelling of the web address."
 
Artemis είπε:
soufle μου το πρωτο link που μας εδωσες δεν υπαρχει εμφανιζει αυτο "Sorry, we can't find "www.petradolls.co.uk". Please check the spelling of the web address."
Artemis δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου το βγάζει εμένα με πάει κανονικά στη σελίδα από το link που έχω περάσει. Περνάω και την κεντρική σελίδα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα αυτή. Ελπίζω να είναι οκ τώρα!

http://www.petradolls.co.uk/mainindex.htm'>http://www.petradolls.co.uk/mainindex.htm

http://www.petradolls.co.uk/
 
Soufle μου, χίλια ευχαριστώ για τα λινκς!!! :thanx2:
 
Να και η δική μου Blythe!!! Δεν είναι μία κούκλα;;;

DSC00046.jpg

DSC00047.jpg
 
Ναι soufle μου τωρα την ανοιγει κανονικα την σελιδα αλλα δοκιμασα και αυτη που δεν ανοιγε αρχικα και ανοιξε και αυτη τι να πω μαλλον θα ειχε καποιο προβλημα ο server τους εκεινη την ωρα. Περα απο αυτο σε ευχαριστουμε για τα links!
 
Η Αναστασία μας στη δεύτερη σελίδα αυτού του thread μας είχε μιλήσει για την ιταλική Corinne. Θα ήθελα να σας δείξω κι εγώ τις δικές μου Corinne και, εάν θέλετε, επειδή τη μία την αγόρασα καινούργια, και τον κατάλογό τους. Πανεμορφη κούκλα, πραγματικά, με υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ! :)

Η Corinne έβγαινε σε δύο εκδόσεις, μία που τα ματάκια της ανοίγουν και κλείνουν και μία που μένουν σταθερά ανοιχτά. Επίσης, το χαρακτηριστικό της είναι πως.. φοράει γυαλάκια! Και της πάνε κιόλας πολύ!

Εδώ οι δύο δικές μου κουκλίτσες. Η αριστερή, με τα γυαλάκια, έχει τα ματάκια της σταθερά ανοιχτά και η δεξιά τα ανοιγοκλείνει.

Προβολή συνημμένου 28045Προβολή συνημμένου 28046Προβολή συνημμένου 28047
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
fraoulitsa μου πολυ ομορφη η κουκλιτσα σου και να την χαιρεσε! Ειναι στο ιδιο υψος με την bibi bo η πιο ψηλη και ανηκει στην εταιρεια furga?
 
GinaP τι γλυκούλα που είναι η Blythe:flower: :flower: !!Να τη χαίρεσαι!!

Fraoulitsa μου πανέμορφο το Corinne-aki!! Kαλά τα γυαλάκια είναι όλα τα λεφτά!!! Πραγματικά της πάνε τέλεια!! Αν βρεις λίγο καιρό θα μπορέσεις να μας περάσεις και τον κατάλογο??? :please: :please: Σε ευχαριστούμε πολύ για τη φωτό και να τη χαίρεσαι!!!!
 
Γλυκυτατη η Blythe, GinaP!!!! Mε γεια!!! :)

Οσο για τις 2 Corinne της fraoulitsas μας ειναι απλα τέλειες!!!! Και ειναι και μιντ!

Επιτελους βλεπω και τα παπουτσακια τους γιατι οι δικες ειναι απο τα αλωνια και εχουν μακρυ και αγνωστο παρελθον ξυπολυσιας!

Οταν βρεις χρονο και μας βαλεις και τον καταλογο θα μας δωσεις πολυ φως στην υποθεση Φραουλιτσα μου!!!! :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα