Ευχαριστώ για την πληροφορία. Μιλώντας για τα κόμιξ αυτά τοτε να πω και γω δυο κουβεντες.
Οπως πολλοι απο μας μεγαλωσα με τα περιοδικα αυτα και ειδικοτερα το μικρο Μικυ Μαους. Τωρα που ειμαι και πιο μεγαλος ειπα να βρω ολα (!) τα τευχη για προσωπικη συλλογη. Δυσκολο εγχειρημα, αλλα πιστευω με υπομονη και επιμονη θα τα καταφερω. (Δεστε και τη σχετικη αγγελια μου please!)
Ειμαι και εγω της αποψης οτι απο ενα σημειο και μετα η Ιταλικη σχολη ξεπερασε την ιδρυτικη Αμερικανικη κατι που εχει πλεον εδραιωθει. (Φυσικα υπαρχει μια σχετικη παρακμη και ελλειψη μεγαλων παραμυθαδων τελευταια)
Αυτα για τωρα, Μαριος.
Οπως πολλοι απο μας μεγαλωσα με τα περιοδικα αυτα και ειδικοτερα το μικρο Μικυ Μαους. Τωρα που ειμαι και πιο μεγαλος ειπα να βρω ολα (!) τα τευχη για προσωπικη συλλογη. Δυσκολο εγχειρημα, αλλα πιστευω με υπομονη και επιμονη θα τα καταφερω. (Δεστε και τη σχετικη αγγελια μου please!)
Ειμαι και εγω της αποψης οτι απο ενα σημειο και μετα η Ιταλικη σχολη ξεπερασε την ιδρυτικη Αμερικανικη κατι που εχει πλεον εδραιωθει. (Φυσικα υπαρχει μια σχετικη παρακμη και ελλειψη μεγαλων παραμυθαδων τελευταια)
Αυτα για τωρα, Μαριος.
telamonas.stokos είπε:Φιλε mkyriacou - καταρχην καλως ηρθες - μιας και δηλωνεις συλλεκτης υπαρχουν πολλα θεματα εδω που πιθανον να σε ενδιεφερε να μεταδωσεις τις γνωσεις σου.
Οσον αφορα την προταση αγορας στον χρηστη land σε παρακαλω να την προωηθησεις μεσω pm - στο thread αυτο μιλαμε για τα Walt Disney κλασσικα κομιξ σαν κομιξ και οχι σαν συλλεκτικο (ή εμπορικο) αντικειμενο.