Wii U event [Mall Αθήνα 30 Οκτωβρίου]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εχω αλλη αποψη - ειναι επισης αδυνατο ενα μηνα πριν την επισημη παρουσιαση - που υποτιθεται οτι το προιον φυλασσεται ως κορη οφθαλμου - να γεμισει ο μισος πλανητης με τη αυθεντικη προς πωληση κονσολα για τα promo events. Δεν ημουν εκει το παραδεχομαι - εξαλλου ο χωρος ειχε γεμισει με "αντιπαλους" - αλλα αυτο που υποστηριζετε δεν συμβαινει ποτε. Σε οσα promo partys εχω παει, το προς επιδειξη ειδος - ειδικα αν ειναι παγκοσμιας εμβελειας - ειναι ειτε μεταμφιεσμενο ειτε ημιτελες χαμηλης αποδοσης - δεν θα ρισκαρε κανεις κατασκευαστης να "χαρισει" αυθεντικο προιον ενα μηνα πριν την εναρξη των πωλησεων.

Για το θεμα του αναλογικου μοχλου - ναι συμφωνω, ειναι κακιστη επιλογη η αφαιρεση του - αλλα και παλι αν δεν δω το τελικο προιον στο ραφι δεν θα βγαλω καταδικαστικη αποφαση.

Για να συνοψησουμε λοιπον.

Καταρχην μεχρι τωρα καμια κονσολα της NINTENDO δεν ζεστενοταν και δεν μιλαω για εποχη κασσετας αλλα για Game Cube και Wii.Και δεν με νοιαζη αν δεν ειχαν τρελους επεξεργαστες και καρτες γραφικων γιατι τα αλλα εχουν γιαυτο ζεστενονται.Να φροντιζαν να τα κανουν να μην ζεστενονται οπως τα Game Cube και Wii.Κατα δευτερον ολοκληρη NINTENDO και εκατονταδες τεχνικοι που εργαστηκαν πανω σαυτο αλλα και ωσοι ειχαν την κονσολα για test πρεπει να ειναι πολυ βλακες που ειπαν οτι η κονσολα δεν ζεστενετε καθολου.Οποτε παπας τα 40 με 75w και οι ανυπαρκτες θερμοκρασιες που ειπε η NINTENDO επισημα δια στοματος Satorw Iwata.Γιαυτο λοιπον και αφου ολοι εχετε 1,2 xbox360 καβαντζα για οταν αυτο που παιζετε σκασει σαν δυναμητακι την ανασταση φροντιστε να παρετε τουλαχιστον τα διπλασια Wii U γιατι δεν θα την παλεψει το πρωτο πανω απο μερικους μηνες αφου ζεστενετε τοσο πολυ.

Oι τυποι που υπαρχουν σε τετοιες εκδηλωσεις οχι ολοι βεβαια αλλα η πλοιοψηφια τους δεν εχουν ιδεα οι απλα ξερουν λιγα πραγματα οποτε δεν ακουω τιποτα απο ωσα λενε.Φυσικα και ειναι βλακεια η απαντηση για διαφορα θεματα οτι δεν ειναι το τελικο Hardware.Aυτο ομως που ειναι γεγονος και το εχουμε παρατηρηση σε πολλες εκδηλωσεις και σε αλλες πιο προηγμενες χωρες και οχι μονο στην ελλαδα ειναι οτι φερνουν κονσολες που της εδειξαν στο κοινο πριν απο ενα χρονο πχ που ηταν ακομα στην αναπτυξη και δεν ηταν το τελικο Hardware.Οποτε καλιστα μπορει να ηταν το μοντελο που παρουσιαστηκε στην E3 στο κοινο που φυσικα και δεν ηταν το τελικο Hardware.Κανεις δεν ξερει με σηγουρια και ολα ειναι θεωριες.

Ωσοι παρετε Wii U να ξερετε οτι τα Racing παιχνιδια που ανακοινωθηκαν αλλα και αυτα που θα κυκλοφορησουν στην πορεια τα βγαζουν ετσι απλα για να τα βγαλουν για να πουν δηλαδη οτι εχουμε και μεις Racing games.Δεν θα μπορειτε να τα παιξετε γιατι δεν εχουν τα gamepads αναλογικες σκανδαλες οποτε μην σκεφτητε να τα αγορασετε τζαμπα και βερεσε.Το ξερω οτι ειναι κριμα αλλα τι να κανουμε μπορειτε να επιλεξετε να αγορασετε καποια αλλη κονσολα.Και αν θελετε επισης αγοραστε αλλοι κονσολα γιατι το Wii U δεν εχει Digital out.To ξερω οτι ολοι οι gamers στον κοσμο μηδενος εξερουμενου παιζουν τα παιχνιδια τους με 5.1 γιατι αλλιως δεν μπορουν να παιχτουν αλλα τι να κανουμε.Κανονικα θα επρεπε η NINTENDO να κανει δωρο μαζι με την κονσολα και ενα ενισχυτη μαζι με τα καλωδια αλλα δεν το εκανε τελικα.Εμπρος ολοι μαζι να στειλουμε Mail διαμαρτυριας στη NINTENDO ωστε να λυθει αυτο το θεμα.

To gamepad του Wii U ζυγιζει 1,5 κιλο και η διαρκεια της μπαταριας του ειναι γυρω στης 5 ωρες.Αλλους οπως τον κολητο μου τους φανηκε απιστευτα βολικο και αλλους αβολο αυτα ειναι προσωπικες γνωμες.Γιαυτα που προσφερει ειναι μια χαρα.Δηλαδη περιμενατε απο ενα gamepad που εχει 6,2 ιντσες οθονη,τον σχεδιασμο που εχει με ολα τα κουμπια κλπ,με τεχνολογια NFC,με δυνατοτητα να μεταφερουμε το παιχνιδι απο τηλεοραση σε gamepad και το αντιθετο και γενικα ολα ωσα εχει να ειναι 300γρ και η μπαταρια του να διαρκει 60 ωρες;E μην τρελαθουμε κιολας.Το pro controller απο την αλλη ειναι πιο ελαφρυ απο το αντιστοιχο του xbox360,η μπαταρια του εχει διαρκεια μεχρι 80 ωρες και οι αναλογικοι μοχλοι στο σημειο που βρισκονται πιστευω οτι βολευουν καλητερα σε παιχνιδια που χρειαζεται να μετακινεις την καμερα και φυσικα ο σταυρος ειναι κλασεις ανωτερος απο οτι αλλο υπαρχει.Για το Wiimote φυσικα και θα υποστηριζει τα Wiimote plus απο την στιγμη που απο το 2010 κυκλοφορει για το Wii και ενα σωρο παιχνιδια δεν μπορεις να τα παιξεις χωρις αυτα.Σιγα να μην υποστηριζε καινουργια κονσολα το αρχικο Wiimote.

Nομιζω οτι ολοι ξεχνανε η καλητερα θελουνε και ξεχνανε της απειρες δικαιολογιες που λεγανε και ακουγαμε και διαβαζαμε για τα πρωτα παιχνιδια και οχι μονο γιατι αυτο συνεχιστηκε για χρονια για τα xbox360 και ps3 για το πως ηταν δηλαδη τα παιχνιδια και ποσο ασχημα φαινοταν καποια και οτι ηταν επιπεδου πρωτου xbox και να φταιει ο cell να φταινε οι Devs που δεν ξερουν την κονσολα να φταει η micro$oft Που δεν εχει τοση πειρα στα videogames και εκατονταδες αλλες δικαιολογιες.Για την NINTENDO ομως δεν ισχυει αυτο.Ειναι απαραδεκτο να μην ειναι απιστευτα και εξωπραγματικα τα πρωτα παιχνιδια της κονσολας,ειναι αδυνατων οι Devs να μην εχουν μαθει την κονσολα.Ειναι τραγικο ολοκληρη EA να εχει δηλωση επισημα οτι θα λειπουν δυο,τρεια πραγματα απο το fifa για το Wii U σε σχεση με της αλλες κονσολες γιατι δεν προλαβαν να μαθουν μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ολα τα ''μυστικα'' της κονσολας και οτι ειναι κατι εντελως καινουργιο δεν γεινεται δηλαδη απλα να παρουν της αλλες εκδοσεις και να της βαλουν στο Wii U.Το ιδιο και με ολα τα υπολοιπα παιχνιδια που ειναι ports.Και τωρα που το καλοσκεφτομαι δεν πρεπει να ηταν το Wii U αυτο αλλα αφου τα γραφικα ειναι επιπεδου ps2 πρεπει να ηταν ενα καμουφλαρισμενο ps2 με το καλουπι του Wii U.Ετσι εξηγουνται ολα λοιπον ε ρε NINTENDO παπα που πουλας στους ελληνες και μετα θες να αγορασουμε και την κονσολα σου.Τωρα πως γεινεται μια κονσολα με πολυ πιο συγχρονη καρτα γραφικων απο της αλλες και με 2GB μνημη Ram να ειναι επιπεδου ps2 και χειροτερη απο της αλλες δυο πρεπει να ειμαι πολυ βλακας γιατι εστω με αυτες της λιγες γνωσεις που εχω δεν μπορω να το καταλαβω.Οποτε λοιπον τι Wii U και βλακειες αγοραστε ενα ps2 και θα ειστε μια χαρα αφου τα ιδια πραγματα θα σας προσφερει.

Ειναι απολυτα λογικο αλλους να τους αρεσαν καποια πραγματα και αλλους να μην τους αρεσαν ετσι ειναι αυτα και ο καθενας εχει της αποψεις του.Δεν μπορω ομως να ακουω και να διαβαζω πραγματα που ισοπεδωνουν τα παντα ακομα και τα καλα.Αν ηταν να τα δεινουμε σημασια αυτα κανενας δεν θα ειχε αγορασει το Wii.Και δεν με νοιαζη αν καποιος το πηρε επειδη ηταν στην μοδα η επειδη απλα ηθελε να το εχει το θεμα ειναι οτι το αγορασαν 96 εκκατομυρια ατομα και ολοι αυτοι ουτε βλακες ειναι και ουτε ασχετοι με το gaming.Πρωτη μερα θα το παρω γιατι πολυ απλα ειναι NINTENDO και οτι γραφει NINTENDO επανω ειναι εγγυηση και ποτε δεν απογοητευσε κανεναν.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν πηγα, εχω να κανω ενα σχολιο για τις αναλογικες σκανδαλες. Και που υπαρχουν κανεις δεν τις χρησιμοποιει "στη μεση" ή "προοδευτικα" κτλ. Εχετε παιξει ποτε PGR4 ή GT5 και να πατατε την σκανδαλη προοδευτικα? Φυσικα και τα παιχνιδια αυτα παιζονται και τερματιζονται με την σωστη χρηση του "γκαζιου" δηλαδη ειτε δεν το πατας, ειτε το πατας ΤΕΡΜΑ. Ενδιαμεσα δεν χρειαζονται στους ασους του βολαν. Εγω εχω λιωσει το PGR4 και ποτε δεν χρειαστηκα μισο γκαζι.

Κατα τα αλλα, οπως ειπε και ο Maddog, 15 χρονια μετα το dreamcast δεν μπορουσαν να βαλουν σκανδαλη? Νιντεντο εισαι, τι διαολο?

Ρε Βασιλη ποια launch first party παιχνιδια στο 360 ηταν ασχημα? Εχτες δεν ειδα κατι που να πιανει το Kameo παντως...

Eπισης να ευχεσαι να μην ειναι τελικα μονο 75W...δεν θα σου αρεσει το αποτελεσμα...

Το 5.1 ηταν μια πολυτελεια, τεινει να γινει status. Προσωπικα καλομαθα και στα FPS, driving απαιτω τον προσανατολισμενο ηχο. Nα ξερω απο που μου σκαει ρε αδερφε :)

Mike θα διαφωνησω. Οι αναλογικες σκανδαλες ειναι must. Θα παιξεις Forza με "διακοπτη"? Προσωπικα ειχα κραξει την MS οταν στο 360 κατηργησε τα διακριτης ευαισθησιας (pressure sensitive) κουμπια του pad που λανσαρε το XBOX1...

metalcandyman είπε:
Το ξερω οτι ειναι κριμα αλλα τι να κανουμε μπορειτε να επιλεξετε να αγορασετε καποια αλλη κονσολα.Και αν θελετε επισης αγοραστε αλλοι κονσολα γιατι το Wii U δεν εχει Digital out.To ξερω οτι ολοι οι gamers στον κοσμο μηδενος εξερουμενου παιζουν τα παιχνιδια τους με 5.1 γιατι αλλιως δεν μπορουν να παιχτουν αλλα τι να κανουμε.Κανονικα θα επρεπε η NINTENDO να κανει δωρο μαζι με την κονσολα και ενα ενισχυτη μαζι με τα καλωδια αλλα δεν το εκανε τελικα.Εμπρος ολοι μαζι να στειλουμε Mail διαμαρτυριας στη NINTENDO ωστε να λυθει αυτο το θεμα.
Γιατι ρε Βασιλη αμα βαζανε εξοδο digital out τι θα τους κοστιζε δηλαδη; Μπορει 10 εκατομμυρια κοσμος γουσταρει να αναβει το 5.1 αλλα δεν εχουν ολοι ενισχυτη που να υποστηριζει HDMI. Αρα πολλοι ανθρωποι πρεπει να αναγκαστουνε να παρουν καινουργιο ενισχυτη για να ξανανιωσουνε την εμπειρια του 5.1 απο του Wii U.

Θεωρώ το γεγονός ότι το pad ζυγίζει 1,5 κιλά απαράδεκτο. Βαράκια κάνω στο γυμναστήριο, και όταν παίζω του δίνω και καταλαβαίνει από 3 ώρες + και πάνω.

Όσον για το γεγονός των driving games. Έχοντας παίξει σήμερα WRC III στο 360 από τις 9 το πρωί μέχρι τώρα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ΝΑΙ το γκάζι και το φρένο τα πατάω όπως στο κανονικό αυτοκίνητο, προοδευτικά. ΝΑΙ σε όλα τα παιχνίδια οδήγησης πάντα ακολουθώ το προοδευτικό πάτημα σε γκάζι - φρένο και μάλιστα στο Forza προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει ότι έχει γράψει περισσότερες ώρες οδήγησης (δεν κάθομαι να σχεδιάζω και να βάφω αμάξια ούτε να κοιτάζω βίντεο άλλων) έχοντας μόνο στο 4 πάνω από 350 ώρες στο τιμόνι. Δεν μιλάω για το 3 που το έχω τελειώσει δις και το 2 που το έχω λιώσει 4 φορές σε όποιο συνδυασμό και να σκεφτεί κανείς. Το Horizons το αφήνω απέξω, τέλειο παιχνίδι αλλά δεν είναι Forza Motorsports με τη καμία.

Να μου πεις "ρε φανατικέ τράβα αγόρασε τιμονιέρα" . Το δοκίμασα και δεν με βολεύει. Δεν έχω χώρο, δεν θέλω άλλα καλώδια στα ήδη 30 χιλιόμετρα που έχω στο game room, δεν γουστάρω να σκάσω 150+ ευρώ για μια τιμονιέρα της προκοπής. Άλλωστε στις τόσες ώρες στο 360 το pad του με έχει βολέψει αφάνταστα. Και αν θέλω ρεαλισμό, παίρνω το παλιό μου drifter και πάω σε καμιά πλατεία, δεν κάθομαι μπροστά από οθόνη.

Όσο για το χαρακτηρισμό "microsofter" που είπωθηκε από τον αγαπητό Ηρακλή. Δεν είμαι microsofter και δεν δέχομαι από κανέναν να μου προσάπτει ταμπέλες. Έχω τουλάχιστον από δυο φορές όλες τις κονσόλες αυτής και της περασμένης γενιάς, ένα σκασμό original games για τη κάθε μία, όλες τις κονσόλες ετοιμοπόλεμες και αν ήμουν microsofter δεν θα είχα 14200 gamertag score αλλά 104000. Απλά διότι εκτός του 360 λιώνω και μερικά άλλα συστηματάκια, οπότε μόνο console fanboΙ δεν δέχομαι να με αποκαλούν. Απλά το μέγιστο βάρος της συλλογής μου είναι στο 360 γιατί έτσι έκατσε από την αρχή και διότι πολύ απλά λόγω των προβλημάτων της κονσόλας ενδιαφέρθηκα hardware wise να ξεκινήσω moddings πάνω της.

Απαράδεκτο εν έτει 2013 κονσόλα και καλά 8ης γενιάς να μην έχει αναλογικές σκανδάλες και να μην έχει τουλάχιστον τις βασικές εξόδους για ήχο, ζητώντας day 1 380 ευρώ για την αγορά της (μη μου πείτε τίποτε 319 κάνει, ναι αγοράστε τη χωρίς παιχνίδι να δω τι θα τη κάνετε) , έχοντας γραφικά επιπέδου 8ετίας aka 360 και βγάλε.

Wally είπε:
Ρε Βασιλη ποια launch first party παιχνιδια στο 360 ηταν ασχημα? Εχτες δεν ειδα κατι που να πιανει το Kameo παντως...
Eπισης να ευχεσαι να μην ειναι τελικα μονο 75W...δεν θα σου αρεσει το αποτελεσμα...

Το 5.1 ηταν μια πολυτελεια, τεινει να γινει status. Προσωπικα καλομαθα και στα FPS, driving απαιτω τον προσανατολισμενο ηχο. Nα ξερω απο που μου σκαει ρε αδερφε :)

Mike θα διαφωνησω. Οι αναλογικες σκανδαλες ειναι must. Θα παιξεις Forza με "διακοπτη"? Προσωπικα ειχα κραξει την MS οταν στο 360 κατηργησε τα διακριτης ευαισθησιας (pressure sensitive) κουμπια του pad που λανσαρε το XBOX1...
To perfect dark zero εμοιαζε σαν παιχνιδι του ps2 και τα call of duty 2 και Quake 4 τι παραπανω ειχαν δηλαδη απο παιχνιδια του game cube και του πρωτου xbox.Για να μην αναφερω ολα τα αλλα.Και να περιμενεις να δεις τα παιχνιδια οταν κυκλοφορησουν πως θα ειναι και οχι πως ηταν στην χθεσινη εκδηλωση.Προτιμω να ειναι 75w παρα να αγοραζω και δευτερο και τριτο xbox360 επειδη με καηκαν τα προηγουμενα.
@Darksynbios Ρε φιλε ακουσες να πω εγω οτι καλα εκαναν και δεν εβαλαν Digital out;Δεν εβαλαν ομως τι να κανουμε τωρα.Ε δεν ειναι ομως και κατι που θα σταθω λες και ειναι αυτο που με νοιαζη πρωτα απ'ολα στο Wii U.

Τα Call of duty 2 και Quake 4 δεν ηταν first party ωρε :)

Το PDZ

perfectdscr.jpg

Mε 75W δεν μπορεις να εχεις ελπιδες nextgen γραφικων. Δεν το λεω εγω. Το λενε οι καταναλωσεις των συγχρονων GPUs

Wally είπε:

Το PDZ

perfectdscr.jpg

Mε 75W δεν μπορεις να εχεις ελπιδες nextgen γραφικων. Δεν το λεω εγω. Το λενε οι καταναλωσεις των συγχρονων GPUs
Χαιρω πολυ που δεν ειναι launch first party.Γενικα για τους launch τιτλους του xbox360 μιλησα οχι για τους First party launch.Εσυ το καταλαβες λαθος δεν το εγραψα εγω αυτο.Και ποιος first party Τιτλος ηταν ασχημος δηλαδη.Το New super mario bros U ειναι πανεμορφο και το pikmin 3 απλα εργο τεχνης.Oταν τα δουμε σε εναν μην τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι θελουμε.

Wally είπε:

Το PDZ

perfectdscr.jpg

Στην αρχη λεμε παντα τα ιδια αλλα στην πορεια τα πραγματα θα καλυτερεψουν για το Wii U.Αλλα παιχνιδια σαν το Perfect Dark Zero,Kameo και DΟΑ 4 που ειναι πρωτης γενιας ξεφτιλιζουν ακομα καταστασεις και ειναι η αληθεια. Θα προτιμουσα στο launch της κονσολα να υπηρχανε λιγοι τιτλοι και καλοι, γιατι αυτοι multiplaftorm τιτλοι που υπαρχουνε για το launch της κονσολας την δειχνουνε να ειναι μια απο τα ιδια.

Όσο για το χαρακτηρισμό "microsofter" που είπωθηκε από τον αγαπητό Ηρακλή. Δεν είμαι microsofter και δεν δέχομαι από κανέναν να μου προσάπτει ταμπέλες.
Οι microsofters (xbox bros) ποσταραν μετα απο σενα Γιωργο - σε αυτους πηγαινε το προσδιοριστικο. Ελπιζω να γλυτωσα το αυτοφωρο για την "ταμπελα" :)

εε ενταξει οχι και μια απο τα ιδια τα παραλες ρε Λεωνιδα, δεν ειδα κατι και να μου επεσε το σαγονι απο εκπληξη αλλα ειδα καποια καλα παιχνιδια. το rayman ηταν παρα πολυ καλο.. το zombiU αν εξαιρεσεις τα γραφικα που για μενα ηταν μετρια εχει πολυ ωραιο concept και πολυ καλη χρηση τις οθονης του χειριστηριου, ακομα και το pimkin που δεν εχω αποψη φαινοταν πολυ ωραιο και με πολυ "καθαρα γραφικα" αυτα νομιζω δεν ειναι μια απο τα ιδια. εχει τα multi platform και συνεχως ανακοινωνουν καινουργια.. και περιμενουμε και τις υπολοιπες αποκλειστηκοτητες...

Απ' ότι διαβάζω πανικός γινόταν... Θα το φέρει και το Public -ίσως και σήμερα- οπότε ελπίζω να το δοκιμάσω και εγώ λίαν συντόμως.

Nα σχολιάσω κι εγώ κάποια από αυτά που γραφτήκαν.

Για τις σκανδάλες είπα ότι τις προτιμώ μη αναλογικές γιατί μου αρέσει το response των υπαρκτών. Δεν πολυπαίζω racing games αλλά καταλαβαίνω ότι οι αναλογικές σκανδάλες είναι πιο καλές για αυτήν την περίπτωση. Η άποψή μου έχει επηρρεαστεί και λόγω του F-Zero X το οποίο παίζω στο virtual console (δεν το βάζω πια στο original Ν64) και λόγω του ότι το classic controller έχει αναλογικά triggers το παιχνίδι είναι απλά unplayable αν θες να το παίξεις σωστά. Τελικά το σωστό θα ήταν αφού έχει 2 shoulder buttons σε κάθε μεριά το ένα ζευγάρι να ήταν αναλογικό και το άλλο όπως είναι.

Για την θερμοκρασία τώρα. Πρώτα απ όλα επειδή το μηχάνημα βγαίνει σε λίγο δεν σημαίνει ντε και καλά ότι αυτά που είχαν στην έκθεση ήταν τα τελειωμένα. Μπορεί να είχαν τα ίδια που είχαν στην Ε3. Κανείς δε είπε ότι έχουν τις τελευταίες εκδόσεις που έχουν βγει, ή απλά δεν το άκουσα εγώ. Επίσης όλες οι κονσόλες ζεσταίνονται όταν τις έχεις κλεισμένες σε ένα μικροσκοπικό κουτί χωρίς ανεμιστήρες και χωρίς καλή κυκλοφορία αέρα (οι τρυπούλες τι να σου κάνουν). Επίσης κράζουμε όλοι επειδή ένας στην έκθεση είπε ότι "ζεσταίνονται".... Δηλαδή η γενική ασχετοσύνη των παιδιών που ήταν της έκθεσης δεν μετράει σε αυτήν την δήλωση? Μπορεί να το είπε έτσι, για να δώσει μία απάντηση. Και τέλος πάντων δεν πρόσεξα κάτι περίεργο να έχει τοποθετηθεί στις κονσόλες, ούτε φαίνεται κάτι από τις φωτογραφίες, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?

Για την έξοδο 5.1 δεν ήξερα. Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα επηρέαζε κι εμένα που έχω σύστημα 5.1.

Για το βάρος του conroller... Μάλλον υπερβάλετε λίγο έτσι? Δεν μου φάνηκε τόσο βαρύ, όταν το έπιασα μου φάνηκε πιο ελαφρύ από ότι περίμενα... τέλος πάντων.

Οσο για το PD Zero, ok ρε παιδιά, βρήκατε έναν τοίχο με ένα πολύ καλό texture και το κάνετε post? Το ότι γενικά το level design ήταν μέτριο και γενικώς σαν παιχνίδι ήταν πολύ χειρότερο από το original του N64 δεν μετράει? Επίσης πιστεύετε ότι αν η Rare έβγαζε τώρα ένα παιχνίδι στο WiiU δεν θα είχε τέτοια textures? Μέχρι και στο N64 είχαν καταφέρει να φτιάχνουν φοβερά textures (που υποτίθεται ότι η κονσόλα υστερεί σε αυτόν τον τομέα) οπότε αυτό τι σας λέει?

Γενικώς ήταν μέτρια παρουσίαση πάντως και δεν εντυπωσιάστηκα ούτε εγώ (το είπα ήδη) λόγω των παιχνιδιών όμως όχι λεπτομερειών του hardware.

Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με την τεχνολογια να κανω μια ερωτηση!! η κονσολα δεν υποστηριζει digital out οπως ειπωθηκε..αλλα το hdmi δεν δινει ουτως η αλλως ψηφιακη εξοδο?Δλδ για 5.1 αν συνδεσω την κονσολα με την TV και την TV με ενισχυτη μεσω μιας οπτικης ινας δεν θα παρω 5.1?οπως ειπα δεν κατεχω και πολυ με αυτα οποτε μην κραζεται #)

Δεν εχει dedicated audio out. Εγω σχολιασα το δικο μου σεναριο:

Wally είπε:
2)Η ελλειψη audio out. Εχει μονο HDMI εξοδο. Τι σημαινει αυτο? Εχω μια τηλεοραση Samsung 2 ετων και οταν παιρνει HDMI 5.1 σημα το βγαζει απο την οπτικη προς τον ενισχυτη ως stereo. Δηλαδη αν επαιρνα WiiU η μονη λυση για να εχω 5.1 θα ηταν να καρφωνα το HDMI στον ενισχυτη και με δευτερο καλωδιο απο τον video out του ενισχυτη στην τηλεοραση. Για να κανω τα πραγματα πιο περιπλοκα, ο ενισχυτης μου υποστηριζει HDMI 1.2. Δηλαδη εγω μαλλον δεν θα μπορουσα να εχω 5.1 απο το WiiU.
Aπο οτι διαβαζω στο avsforum ισχυει δυστυχως για ολες τις Samsung μεχρι και το 2011!!

Οταν παιρνεις συγχρονη κονσολα - θες και συγχρονη τηλεοραση - χρονια τα λεμε αυτα

:D

herco είπε:
Οταν παιρνεις συγχρονη κονσολα - θες και συγχρονη τηλεοραση - χρονια τα λεμε αυτα
Κι εγώ σύγχρονη τηλεόραση έχω. Αλλά είναι 3 ετών Samsung. Εκτός και αν με σύγχρονη εννοείς μόνο τις τελευταίες που έχουν βγει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί εγώ δεν θα μπορώ να έχω πραγματικό 5.1 ήχο με το WiiU παρόλο που έχω καλό 5.1 σύστημα με αρκετές εισόδους και 2 optical inputs. Από όλα τα hardware προβλήματα που μπορεί να έχει το WiiU αυτό είναι το χειρότερο για μένα.

Imgema είπε:
Για την θερμοκρασία τώρα. Πρώτα απ όλα επειδή το μηχάνημα βγαίνει σε λίγο δεν σημαίνει ντε και καλά ότι αυτά που είχαν στην έκθεση ήταν τα τελειωμένα. Μπορεί να είχαν τα ίδια που είχαν στην Ε3. Κανείς δε είπε ότι έχουν τις τελευταίες εκδόσεις που έχουν βγει, ή απλά δεν το άκουσα εγώ. Επίσης όλες οι κονσόλες ζεσταίνονται όταν τις έχεις κλεισμένες σε ένα μικροσκοπικό κουτί χωρίς ανεμιστήρες και χωρίς καλή κυκλοφορία αέρα (οι τρυπούλες τι να σου κάνουν). Επίσης κράζουμε όλοι επειδή ένας στην έκθεση είπε ότι "ζεσταίνονται".... Δηλαδή η γενική ασχετοσύνη των παιδιών που ήταν της έκθεσης δεν μετράει σε αυτήν την δήλωση? Μπορεί να το είπε έτσι, για να δώσει μία απάντηση. Και τέλος πάντων δεν πρόσεξα κάτι περίεργο να έχει τοποθετηθεί στις κονσόλες, ούτε φαίνεται κάτι από τις φωτογραφίες, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
Δεν θελω να γινω κακοπροαιρετος η κατι τετοιο απλα ανοιξαν ενα κουτι να αλαξουν παιχνιδι ,σηκωσαν το wiiU και ειδα απο κατω απο το κατι "μπιλακια" και του λεω "τι τα εχετε εκει αυτα , ζεσταινονται τα μηχανηματα;" και μου λεει: "Ζεσταινονται λιγο και τα κραταμε πιο ψηλα , αλλα δεν ειναι οι τελικες εκδοσεις αυτες" αυτο μου ειπαν ,δεν φαινοντε απο φωτογραφιες αν δεν σηκωθει η κονσολα . Απλα το συμβαν εγραψα δεν ειπα οτι θα ζεσταινονται ή κατι.

Σύντομα, βλέπω τη Nintendo να λανσάρει συλλογές Mario για το PS4/X720 :diablotin:

Πίσω
Μπλουζα