Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.439
Τωρα που είπες αυτό αναρωτιέμαι, αν όντως είναι έτσι γιατί δεν τις είχαν κάθετα? Αλλά θα μου πεις ότι μετά δεν θα μπορούν να μπουν στα "κλουβιά" τους. Τέλος πάντων... Ισως όντως να είχαν πρώιμες εκδόσεις, δεν είναι απίθανο. Θυμάμαι που διάβασα μία συνέντευξη από τους devs της κονσόλας και είχαν πει ένα σωρό λεπτομέρειες για το θέμα της θερμοκρασίας οπότε δεν νομίζω τελικά να έχουν πρόβλημα τέτοιου είδους. Η Nintendo ποτέ δεν είχε τέτοια προβλήματα λέτε τώρα που αντιγράφει όλα τα κακά από τους άλλους (DLC, patches) να αντιγράψει και την κακή ποιότητα κατασκευής?Ajax87 είπε:Δεν θελω να γινω κακοπροαιρετος η κατι τετοιο απλα ανοιξαν ενα κουτι να αλαξουν παιχνιδι ,σηκωσαν το wiiU και ειδα απο κατω απο το κατι "μπιλακια" και του λεω "τι τα εχετε εκει αυτα , ζεσταινονται τα μηχανηματα;" και μου λεει: "Ζεσταινονται λιγο και τα κραταμε πιο ψηλα , αλλα δεν ειναι οι τελικες εκδοσεις αυτες" αυτο μου ειπαν ,δεν φαινοντε απο φωτογραφιες αν δεν σηκωθει η κονσολα . Απλα το συμβαν εγραψα δεν ειπα οτι θα ζεσταινονται ή κατι.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: