Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λοιπόν, για να σοβαρέψουμε τη κατάσταση ολίγον, σχετικά με τι θα επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Πιστεύω ότι όποιος έχει ήδη ένα 360 ή PS3 δεν θα πάει εύκολα στο U. Μη κοιτάς εγώ, είμαι ψυχοπαθής, πήρα ήδη το 5ο 360 προχτές (ευκαιρία που δεν θα την άφηνα να μου φύγει) και αν τύχει θα πάρω και έκτο. Εγώ και κάποιοι σαν και μένα (έχει λίγους ακόμα) δεν πιανόμαστε καν σαν στατιστικό δείγμα.

Βάλε και την οικονομική κατάσταση, αμφιβάλω αν κάποιος που έχει ήδη κονσόλα σημερινής γενιάς θα πάρει εύκολα ένα Wii U στα 350 ευρώ.

Να μου πεις αυτοί που πήραν Wii δεν θα πάρουν; ΟΧΙ. Γιατί οι περισσότεροι δεν θυμούνται ότι το αγόρασαν κάποτε, ούτε καν που το έχουν πεταμένο. Διότι οι mainstream που χόρεψαν σαν κατσίκια μπροστά από την οθόνη κανά 10ωρο, έσπασαν και καμιά πανάκριβη tv και δεν είχαν να δουν "μπάλα" είναι το τυπικό δείγμα του mainstreamer που παίρνει κάτι για το "καινούργιο" αλλά βαριέται εύκολα και το παρατάει. Κάτι σαν το karaoke για παράδειγμα. Τραγούδησαν όσο τραγούδισαν άπαντες, σήμερα ούτε που θυμούνται τον όρο .

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά έτσι πιστεύω ότι θα γίνει.

Το ξερω φιλε οτι θελει καλητερο Gameplay ο κοσμος αλλα υπαρχει παρα πολυς κοσμος που θελει καινουριο Hardware ασχετα αν τον καληπτουν η οχι τα σημερινα παιχνιδια.

Απο ενα ιταλικο videogames site μετεφρασαν ενα post καποιου που οπως ειπε εχει ακρες μεσα στην ubisoft και εβγαλε καποιες ακομα πληροφοριες/φημες στο φως.

.Στο wii U θα υπαρχει προεγκαταστημενο software οπως ειδαμε και στο 3DS

.Oι Developers γενικα εχουν πολλες εκδοσεις του wii U στα χερια τους

.Το line-up του wii U θα ειναι εντυπωσιακοτατο

.Τα λαθη που εγειναν με το 3DS δεν προκυται να επαναλυφθουν

.Oι τιτλοι της ubisoft με την κυκλοφορια της κονσολας θα ειναι τα Rayman legends,assasins creed 3 και just dance 4.Καποιες βδομαδες μετα θα κυκλοφορησουν και τα Rabbids party,Killer freaks from outer space,The avengers.

.παρα πολλα Tech demos εχουν σταλει στην ubisoft.

.Εχουν δηξει στην ubisoft πολλα νεα πραγματα σε σχεση με το wii U και καποια αλλα παραμενουν κρυφα.

.Η καρτα γραφικων θα ειναι η Radeon HD 6670

.Πολλα Dev kits εχουν σταλει στην ubisoft τα τελευταια ειναι στα 4 GHZ ενω πριν 3 μηνες ειχε σταλει και ενα στα 6 GHZ.

.To assassins creed 3 θα τρεχει στο wii U στα 60fps σε 1080p ενω στα xbox360 και ps3 στα 720p.,

.H NINTENDO ειχε ορισει την τιμη του Wii U στα 450$ αλλα σκεπτομενη ωσα εγειναν με το 3DS αποφασησε η τιμη να ειναι στα 350 με 400$

.Δεν ξερει κανεις τους first party τιτλους της NINTENDO.

.H crytek,valve και EA δουλευουν πυρετωδως πανω στο Wii U καιακουγεται οτι η valve θα φτιαξει κατι σαν το steam για το wii U.

.Ξερει η ubisoft για την συνδεση 3DS και Wii U αλλα δεν ηθελε να πει περισσοτερα.

.Το interface του Wii U ειναι το κορυφαιο που εχει φτιαξει ποτε η NINTENDO.

.Tα νεα που θα ακουσει ο κοσμος στην E3 απο την NINTENDO θα ειναι πιο εντυπωσιακα απο ωσο μπορει κανεις να φανταστει.

.Το wii U θα εχει 2GB μνημη Ram με τα 560 να πηγαινουν για το λειτουργικο.

.το Wii U εχει αναβαθμηστη απο την NINTENDO ωστε να υποστηριζει την Unreal engine 4.

.H ημερομηνεια κυκλοφοριας του θα ειναι η 23 νοεμβριου.

.Το κουμπι που βρισκεται στην αριστερη πλευρα κατω απο τον σταυρο λεγεται οτι θα εχει καποα σχεση με το wii vitality sensor.

.Θα υποστηριζει δυο Tablet pads.

Λιγες μερες εμειναν για να τα μαθουμε ολα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
ακουγεται οτι η valve θα φτιαξει κατι σαν το steam για το wii U
Ολα όσα έγραψες ακούγονται καλά εκτός από αυτό. Εκτιμώ πολύ την Valve αλλά δεν θα ήθελα ποτέ το αυτό το κακό που καταστρέφει σιγά σιγά το PC gaming να γίνει standard και στις κονσόλες. Και μιλάω για το "online only" DRM. Έχει ακουστεί ότι το επόμενο XBOX θα πρέπει να είναι online για να παίξεις οτιδήποτε (ακόμα και single player). Και τώρα οι φήμες για steam στο WiiU δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν ξέρω τι από αυτά είναι αλήθεια, αλλά αν ισχύουν προβλέπεται δυσοίωνο το μέλλον των videogames γενικότερα.

Απ'οτι ξερω φιλε Imgema απο ολες της πληροφοριες που εχω συγκεντρωσει τοσο καιρο η NΙΝΤΕΝDO θα φτιαξει ενα online store σαν το app store της Apple αλλα με οχι τοσο χαζα παιχνιδακια που απο τα 100 αξιζουν το πολυ 10.Θα εχει παιχνιδια και με την υπογραφη της NINTENDO και εφαρμογες κτλ για το wii U και για το game pad ωστε να ειναι φορητη παιχνιδομηχανη.Οποτε και γω απιθανο το βλεπω αυτο με την valve.

metalcandyman είπε:
To assassins creed 3 θα τρεχει στο wii U στα 60fps σε 1080p ενω στα xbox360 και ps3 στα 720p.,
Αυτο που λες δεν υπαρχει ακομα για 60 καρε στα 1080p.Ουτε η τωρινη,ουτε η επομενη γενια θα προσφερουν 'καθαρα' 1080p παιχνιδια στα 60 καρε.Ισα ισα θα δουμε native 720p στα 60. Για να αναπτυξουν 1080p παιχνιδια θελει δουλεια και τρομερη επεξεργαστικη ισχυ.

DarkSynbios είπε:
Αυτο που λες δεν υπαρχει ακομα για 60 καρε στα 1080p.Ουτε η τωρινη,ουτε η επομενη γενια θα προσφερουν 'καθαρα' 1080p παιχνιδια στα 60 καρε.Ισα ισα θα δουμε native 720p στα 60. Για να αναπτυξουν 1080p παιχνιδια θελει δουλεια και τρομερη επεξεργαστικη ισχυ.
Aλανι εγω απλα αναφερω της πληροφοριες και φημες με την ευχη να ειναι αληθινες.

Απλα βαζεις σκαρτες πληροφοριες για μια κονσολα που θα ειναι αισχος!!!! :P

DarkSynbios είπε:
Απλα βαζεις σκαρτες πληροφοριες για μια κονσολα που θα ειναι αισχος!!!! :P
Κελαιδα ωσο θες και για 14 μερες ακομα τσακαλακι μετα θα σε κοπει η λαλια :P Οταν εμεις οι κατοχοι Wii U θα παιζουμε της παιχνιδαρες μας κατσε εσυ να παιζεις με το Dreamcast(Aσχετα που και γω παιζω καθε μερα μαλιστα :D ).

Θα παρω το Wii U οταν ο ΠΑΟΚ θα παρει το πρωταθλημα! LOL Δηλαδη..... ποτε! LOL

Όπως και να έχει το χειριστήριο είναι για τα σκουπίδια, δεν προσφέρει τίποτα άλλο από το να κάνει το χειρισμό δύσχρηστο και την τσέπη σου 100? ελαφρύτερη.

rtms είπε:
Όπως και να έχει το χειριστήριο είναι για τα σκουπίδια, δεν προσφέρει τίποτα άλλο από το να κάνει το χειρισμό δύσχρηστο και την τσέπη σου 100? ελαφρύτερη.
Εντάξει, μη τα παραλές κι εσύ... Ολόκληρη οθόνη αφής έχει. Για φαντάσου το skyrim, το παιχνίδι στην τηλεόραση και ο χάρτης/inventory στο pad!

DarkSynbios είπε:
Θα παρω το Wii U οταν ο ΠΑΟΚ θα παρει το πρωταθλημα! LOL Δηλαδη..... ποτε! LOL
ΠΑΟΚ εισαι για πολλα αλλα καρντασι οχι για τα προταθληματα.Ωσο για το Wii U παρεις δεν παρεις εμενα δεν με νοιαζη.Εγω θα το παρω την πρωτη μερα που θα εμφανιστη στα μαγαζια και ανυπομωνω απο τωρα γιαυτη την στιγμη.

rtms είπε:
Έλεγα να απαντήσω αλλά μετά πρόσεξα το avatar σου και λέω άστο καλύτερα, δεν έχει νόημα

:P :D

metalcandyman είπε:
ΠΑΟΚ εισαι για πολλα αλλα καρντασι οχι για τα προταθληματα.Ωσο για το Wii U παρεις δεν παρεις εμενα δεν με νοιαζη.Εγω θα το παρω την πρωτη μερα που θα εμφανιστη στα μαγαζια και ανυπομωνω απο τωρα γιαυτη την στιγμη.
Εαν τυχον παρω Wii U θα το τσιμπισω στα μεσα του 2013.

ASiC είπε:
Εντάξει, μη τα παραλές κι εσύ... Ολόκληρη οθόνη αφής έχει. Για φαντάσου το skyrim, το παιχνίδι στην τηλεόραση και ο χάρτης/inventory στο pad!
Ποίο το νόημα να έχω τον χάρτη ή το inventory σε ένα χειριστήριο, όταν μπορώ να το δω στην οθόνη με το πάτημα ενός κουμπιού?

Imgema είπε:
Έλεγα να απαντήσω αλλά μετά πρόσεξα το avatar σου και λέω άστο καλύτερα, δεν έχει νόημα:P :D
Χαίρομαι που ένα avatar σε έβγαλε από τον κόπο να μου απαντήσεις.

rtms είπε:
Ποίο το νόημα να έχω τον χάρτη ή το inventory σε ένα χειριστήριο, όταν μπορώ να το δω στην οθόνη με το πάτημα ενός κουμπιού?
To οτι μπορείς να τα δεις με μια ματιά στο pad χωρίς καν το πάτημα ενος κουμπιού... Τελος πάντων, σαν παράδειγμα το ανέφερα το skyrim και στην τελική, γούστα είναι αυτά...

Άρα το μόνο που γλυτώνω είναι το πάτημα ενός κουμπιού, από τα εκατοντάδες πατήματα κουμπιών/λεπτό κατά τη διάρκεια της χρήσης ΑΥΤΟ το ένα πάτημα παραπάνω απαιτεί τη χρήση μίας οθόνης στο χειριστήριο, την οποία θα πρέπει να κοιτάω κάθε φορά παίρνοντας τα μάτια μου από την τηλεόραση, ΠΟΣΟ βολικό δηλαδή, να σαι καλά nintendo!!

Βέβαια κανένα nintendo fanboy δεν θα παραδεχτεί ότι το pad είναι epic fail, γιατί ακόμα και ένα τούβλο με το λογότυπο "nintendo" να βγάλουν οι σχιστομάτηδες θα τρέξουν να το πάρουν σαν τα πρόβατα.

Ενα από τα καλά που έχει η οθόνη είναι ότι θα μπορείς να έχεις όσα shortcut κουμπιά θες και σε οποια θέση θες. Θα είναι fully customizable που λέμε. Αυτό θα βοηθάει πολύ σε παιχνίδια που έχουν πολλά menus ή πρέπει να έχεις πρόσβαση σε πολλά abilities ταυτόχρονα όπως action adventures τύπου Zelda και RPGs ακόμα ίσως παιχνίδια σε στυλ WoW που είναι αδύνατον να παιχτούν με απλό pad.

Το αν το pad θα είναι "epic fail" ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε καν όλες τις δυνατότητές του και πως θα χρησιμοποιηθούν στα παιχνίδια.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Imgema είπε:
Έλεγα να απαντήσω αλλά μετά πρόσεξα το avatar σου και λέω άστο καλύτερα, δεν έχει νόημα:P :D

Imgema είπε:
Ενα από τα καλά που έχει η οθόνη είναι ότι θα μπορείς να έχεις όσα shortcut κουμπιά θες και σε οποια θέση θες. Θα είναι fully customizable που λέμε. Αυτό θα βοηθάει πολύ σε παιχνίδια που έχουν πολλά menus ή πρέπει να έχεις πρόσβαση σε πολλά abilities ταυτόχρονα όπως action adventures τύπου Zelda και RPGs ακόμα ίσως παιχνίδια σε στυλ WoW που είναι αδύνατον να παιχτούν με απλό pad.
Το αν το pad θα είναι "epic fail" ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε καν όλες τις δυνατότητές του και πως θα χρησιμοποιηθούν στα παιχνίδια.

Το ξεπέρασες το κόμπλεξ με το avatar μου και απάντησες ή απλά δεν άντεξες και είπες να υπερασπιστείς το Wii U?

rtms είπε:
Άρα το μόνο που γλυτώνω είναι το πάτημα ενός κουμπιού, από τα εκατοντάδες πατήματα κουμπιών/λεπτό κατά τη διάρκεια της χρήσης ΑΥΤΟ το ένα πάτημα παραπάνω απαιτεί τη χρήση μίας οθόνης στο χειριστήριο, την οποία θα πρέπει να κοιτάω κάθε φορά παίρνοντας τα μάτια μου από την τηλεόραση, ΠΟΣΟ βολικό δηλαδή, να σαι καλά nintendo!!
Βέβαια κανένα nintendo fanboy δεν θα παραδεχτεί ότι το pad είναι epic fail, γιατί ακόμα και ένα τούβλο με το λογότυπο "nintendo" να βγάλουν οι σχιστομάτηδες θα τρέξουν να το πάρουν σαν τα πρόβατα.
Δε θα υποστηρίξω την νιντεντο γιατί είμαι απ' αυτούς που κοντεύει να ξεράσει με τα παιχνίδια του wii. Μόνο τα dead space: extraction, το house of the dead 4 και το fatal frame 4 μπόρεσα να παίξω/αντέξω.

Θα μας πεις όμως γιατί λες οτι το pad είναι "epic fail'; Τι είναι αυτό που σε χαλάει; Γιατί, εγώ μπορεί να μην γουστάρω τη νιντέντο αλλά το βλέπω σαν κάτι πολύ καινοτόμο και πιο χρήσιμο απο το ματσούκι που μας είχαν βάλει να κουνάμε αριστερά-δεξιά στο προηγούμενο wii. Είναι τουλάχιστον pad.Η οθόνη στη μέση είναι καλοδεχούμενη αν δεν έχουν κουτσουρέψει το hardware της κονσόλας για να βγάλουν τα λεφτά της.

Και περι φανμπόις, σχιστομάτηδες και πρόβατα, μάλλον αναφέρεσαι στους κολλημένους της σόνυ... Τους πασάρουν έναν αχταρμά απο κουτσουρεμένο επεξεργαστή σέρβερ, κάρτα απο το ράφι 3ων γενιών πίσω, ένα σφηνάκι ραμ, ?600+ τιμή και δε τους ενδιαφέρει τίποτα παρά το PS3 που γράφει επάνω...

Πίσω
Μπλουζα