Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
rtms είπε:
Εκτός και αν το σκέφτηκαν ως virginity protector, τότε πάω πάσο.
Ναι ενώ η SONY το φωτιζόμενο δονητή που έβγαλε το σκέφτηκε σαν αντίδοτο στις γυναίκες τις μοναχικές νύχτες του χειμώνα.

Άντε να τρολλάρεις αλλού ρε μάγκα μου.

pooky(1) είπε:
Ναι ενώ η SONY το φωτιζόμενο δονητή που έβγαλε το σκέφτηκε σαν αντίδοτο στις γυναίκες τις μοναχικές νύχτες του χειμώνα.
Άντε να τρολλάρεις αλλού ρε μάγκα μου.
Είπα κάπου ότι το PS move είναι ωραίο? Δε νομίζω Τάκη!

Διαβάζεις τα ποστ μου ή απλά ποστάρεις για να ανεβάσεις το post count σου?

Getta Robo είπε:
Θελω να απαντησω προς αυτους που κατακρινουν το μηχανημα, με μια εικονα.
presentbombreactOOKMED.gif

Η βομβα θα πεσει, και το WII U θα θριαμβευσει.
και εγώ με μια άλλη :D

(διαδραστικοί κατάλογοι καταστημάτων γρήγορων κρεατοπαρασκευασμάτων τους οποίους θα μπορείς να επεξεργαστείς,να κάνεις e-παραγγελίες και φυσικά να διαβάσεις,μια ιδανική λειτουργία για το wiiu remote που σίγουρα θα το βοηθήσει να θριαμβεύσει :D :P ,αν όχι στο χώρο του gaming στο χώρο των εστιατορίων σίγουρα :P .

ακούγεται μάλιστα ότι για να αυξήσουν τα ποσοστά τους στην αγορά θα προσθέσουν και μια ακόμα πιο επαναστατική λειτουργία,μια περιστροφή 360 μοιρών του αναλογικού μοχλού θα στέλνει άμεση παραγγελία για μια μερίδα [με τις περισσότερες μερίδες να θέλουν ανάλογο αριθμό περιστροφών] γύρο μειώνοντας έτσι και το χρόνο αναμονής για το σερβίρισμα αλλά και αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών που θα μπορεί να εξυπηρετήσει ένας σερβιτόρος σε μια ώρα αφού θα απαιτείται λιγότερη ώρα χρήσης της οθόνης ανά πελάτη. :P :P:P )

attachment.php

krem13 είπε:
και εγώ με μια άλλη :D

(διαδραστικοί κατάλογοι καταστημάτων γρήγορων κρεατοπαρασκευασμάτων τους οποίους θα μπορείς να επεξεργαστείς,να κάνεις e-παραγγελίες και φυσικά να διαβάσεις,μια ιδανική λειτουργία για το wiiu remote που σίγουρα θα το βοηθήσει να θριαμβεύσει :D :P ,αν όχι στο χώρο του gaming στο χώρο των εστιατορίων σίγουρα :P .

ακούγεται μάλιστα ότι για να αυξήσουν τα ποσοστά τους στην αγορά θα προσθέσουν και μια ακόμα πιο επαναστατική λειτουργία,μια περιστροφή 360 μοιρών του αναλογικού μοχλού θα στέλνει άμεση παραγγελία για μια μερίδα [με τις περισσότερες μερίδες να θέλουν ανάλογο αριθμό περιστροφών] γύρο μειώνοντας έτσι και το χρόνο αναμονής για το σερβίρισμα αλλά και αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών που θα μπορεί να εξυπηρετήσει ένας σερβιτόρος σε μια ώρα αφού θα απαιτείται λιγότερη ώρα χρήσης της οθόνης ανά πελάτη. :P :P:P )

attachment.php
χαχαχα καλο ρε αλανι :D Μη σας δω ομως ολους εσας που ηρωνευεστε το Wii U στο μελον να το εκθιαζετε θα φατε το κραξιμο του αιωνα :P

Σβήστηκαν και άλλα ποστ για να μην πάμε για κλείδωμα. Παρακαλώ ας χαμηλώσουν οι τόνοι και ας μην το κάνουμε VS thread. :)

Ο Yoshinori Kitase παραγωγος,σεναριογραφος και γενικα κουμανταδορως της σειρας Final Fantasy δηλωσε το εξης ''παλαιοτερα αστειευομασταν μεταξυ μας με το αν κυκλοφορουσαμε για την ΝΙΝTENDO και το Wii τα κανονικα αριθμημενα Final Fantasy.Aπο την στιγμη που πηραμε στα χερια μας ομως το Wii U με το νεο Game pad αλλαξαν ολα και εφτασε η ωρα της επιστροφης''.Ξανα η square enix στην NINTENDO λοιπον στην εταιρια που εβγαλε τα κορυφαια παιχνιδια της.Και οπως λεγεται περιμενουμε το Final Fantasy ΧΙV στο Wii U.

metalcandyman είπε:
Ο Yoshinori Kitase παραγωγος,σεναριογραφος και γενικα κουμανταδορως της σειρας Final Fantasy δηλωσε το εξης ''παλαιοτερα αστειευομασταν μεταξυ μας με το αν κυκλοφορουσαμε για την ΝΙΝTENDO και το Wii τα κανονικα αριθμημενα Final Fantasy.Aπο την στιγμη που πηραμε στα χερια μας ομως το Wii U με το νεο Game pad αλλαξαν ολα και εφτασε η ωρα της επιστροφης''.Ξανα η square enix στην NINTENDO λοιπον στην εταιρια που εβγαλε τα κορυφαια παιχνιδια της.Και οπως λεγεται περιμενουμε το Final Fantasy ΧΙV στο Wii U.
Μααρι να βγει.. αλλα αυτο που θεωρω πιο δυσκολο ειναι να ειναι καλο το παιχνιδι...(εχουνε παρει την κατω βολτα στην square enix)... Η ελπιδα μου ειναι σε ενα HD παιχνιδι για το Wii U σε στυλ xenoblade, απο την Monolith Soft.

81Dd-CatPKL._AA1500_.jpg Θα ηθελα πολυ να το δω σε HD εκδοση για το Wii U!! Και με το νεο pad πιστευω οτι θα μπορεις να καταγραφεις καλα τις κινησεις!! :P :P :P

(Photoshop disaster η φωτό...... Το κοριτσάκι ή έχει εξωγήινο χέρι ή σοβαρό πρόβλημα! )

DarkSynbios είπε:
Προβολή συνημμένου 52720 Θα ηθελα πολυ να το δω σε HD εκδοση για το Wii U!! Και με το νεο pad πιστευω οτι θα μπορεις να καταγραφεις καλα τις κινησεις!! :P :P :P
ok ok! Οταν θα αναγκαστειτε να το παρετε για να παιζετε κανα παιχνιδι της προκοπης! θα τα ξεθαψω αυτα τα ποστ! Ε!! Ε!! ΕΡΧΕΤΑΙ!! :armed:

DarkSynbios είπε:
Προβολή συνημμένου 52720 Θα ηθελα πολυ να το δω σε HD εκδοση για το Wii U!! Και με το νεο pad πιστευω οτι θα μπορεις να καταγραφεις καλα τις κινησεις!! :P :P :P
Και πάλι, καλύτερο παιχνίδι από τα Χάλιο, Assasin Sleep, Bore of Duty, Final Fantasy fashion show, Yo-Niggas of War, Metal Gear the Movie. :diablotin:

Μην προπαραγγηλετε τιποτα.Και η αλλη που ανεβηκε στο amazon πριν καποιες βδομαδες μουφα ηταν και κατεβηκε σε χρονο μηδεν.Πρωτα να σιγουρευτη το πραμα γιατι δεν ειναι καιρος για πηραματα.

Aardvark είπε:
400?

Πολύ μου φαίνεται. Αν βγει με αυτή την τιμή, βλέπω να πέφτει στα 270? σε λίγους μήνες. Και πάλι θα ανταμείξει η Ninty τους early adopters (ή suckers) με καμία δεκαριά παιχνίδια προπερασμένης γενιάς.

Εγω το βλεπω για 349 ευρω μαζι με Wii U Sports! :P

Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα την πάρω στο launch αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή. Δεν ξαναπαθαίνω το Βατερλώ του 3ds που έβγαλε τίτλους της προκοπής αφού είχε πέσει η τιμή 100 ευρώ.

Πρωτη φωτο απο πανω που βλεπω και ειναι μακρυ σε μηκος και το κοντρολι huge σε συγκριση με αυτη.

Ελπιζω να μπορεις να browsareis στην ταμπλετα,θα το βγαζω εξω και θα λεω ειναι το καινουργιο Ipad!

wiiu1.jpg

Eνα infographic,τελικα οπως παντα το μαυρο χρωμα ειναι απιστεφταμπλ,ελπιζω να το βγαλει με το που μπει στα μαγαζια.

wiiq.png

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιζει να κυκλοφορησει σε 2 χρωματα στην αγορα.Αλλα το μαυρο παντα ειναι πιο ελκυστικο!

Πίσω
Μπλουζα