Το προσωπάκι με την γλωσσίτσα έξω στο τέλος των post σημαίνει ότι ο poster κάνει πλάκα και δεν χρειάζεται να πάρεις ότι λέει στα σοβαρά και το γελαστό προσωπάκι σημαίνει καλή διάθεση γενικότερα. Μην είσαι τόσο σφιγμένος, σε αυτό το forum είμαστε όλοι χαλαροίrtms είπε:Το ξεπέρασες το κόμπλεξ με το avatar μου και απάντησες ή απλά δεν άντεξες και είπες να υπερασπιστείς το Wii U?
Ναι τα γνωρίζω τα emoticons και τη σημασία τους, μάλλον δεν κατάλαβες το σαρκαστικό τόνο στο ποστ μου και το πείρες στα σοβαρά.Imgema είπε:Το προσωπάκι με την γλωσσίτσα έξω στο τέλος των post σημαίνει ότι ο poster κάνει πλάκα και δεν χρειάζεται να πάρεις ότι λέει στα σοβαρά και το γελαστό προσωπάκι σημαίνει καλή διάθεση γενικότερα. Μην είσαι τόσο σφιγμένος, σε αυτό το forum είμαστε όλοι χαλαροί
Με αυτά και με αυτά πάντως απέφυγες να απαντήσεις...
Γιατί πολύ απλά όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις.metalcandyman είπε:Καταρχην θα συμφωνησω με τον asic για το ps3 και θα προσθεσω και το gamepad.Aσ εχουν αλλα 10 χρονια αν ειναι το ιδιο pad ασχετα αν ειναι επιτυχημενο και ας μη μηλαει κανενας οπαδος της sony.
Δε χρειάζεται να το πιάσω στα χέρια μου για να καταλάβω αν ένα pad σε σχήμα τετραδίου είναι fail ή όχι.metalcandyman είπε:Aλλα το να λεσ κατι οτι ειναι Epic fail ενω δεν εχει κυκλοφορησει ωστε να το ποασεις στα χερια σου δεν στεκει.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε, τι είπες τώρα... το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν στη nintendo για χρήση του pad θα ήταν να το πάρει η γκόμενά μου και να βλέπει ταινίες ενώ εγώ λιώνω σε μια οθόνη ταυτόχρονα, εύγε το βρήκες τσάκαλε!!!metalcandyman είπε:Η οθονη ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και γιαυτα που υποθηκαν σε αλλα μηνυματα παραπανω και για την μαγκια που με το πατημα ενος κουμπιου θα μπορει η γκομενα σου να βλεπει καμια σειρα αμα θελει ενω εσυ θα συνεχιζεις κανονικα το παιχνιδι σου στο gamepad.
Εσυ ρε μαγκακο που τα λες πολλα ειδες κανενα βιντεο απο την περσινη παρουσιαση της NINTENDΟ;Σεκεμε κανταρ αν σαρεσει η αν δεν σαρεσει η αν το παρεις η οχι η αποψη σου ειναι αποψη σου και γω δεν θα στην αλαξω.Παραδηγμα σε εδωσα που το εδειξε η NINTENDO σε βιντεο που παιζει καποιος με το wii U και καποιος αλλος θελει να δει τηλεοραση και το παιχνιδι μεταφερετε στο gamepad ενω ο αλλος βλεπει τηλεοραση.rtms είπε:Γιατί πολύ απλά όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις.
Δε χρειάζεται να το πιάσω στα χέρια μου για να καταλάβω αν ένα pad σε σχήμα τετραδίου είναι fail ή όχι.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε, τι είπες τώρα... το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν στη nintendo για χρήση του pad θα ήταν να το πάρει η γκόμενά μου και να βλέπει ταινίες ενώ εγώ λιώνω σε μια οθόνη ταυτόχρονα, εύγε το βρήκες τσάκαλε!!!
[edit] ας μην προκαλούμε παραπάνω [edit]
Ενας από τους λόγους που κρατάνε το ίδιο design είναι γιατί, προφανώς, δεν έχουν καμία τεχνογνωσία όσον αφορά την εργονομία. Απόδειξη για αυτό είναι ότι χωρίς καν να αλλάξουν το design του PS1 pad κόλλησαν επάνω του αναλογικούς σε τυχαία σημεία και το πετάξαν άρον άρον στην αγορά για να ανταγωνιστεί το analog του N64 και να μην φανεί ότι είναι πίσω τεχνολογικά και από τότε το έχουν αφήσει έτσι. Το ότι δεν τους νοιάζει πως δεν βολεύει όταν παίζεις κάποια σύγχρονα παιχνίδια που θέλουν ακρίβεια με τους αναλογικούς όπως FPS, δεν έχει σημασία.metalcandyman είπε:Καταρχην θα συμφωνησω με τον asic για το ps3 και θα προσθεσω και το gamepad.Aσ εχουν αλλα 10 χρονια αν ειναι το ιδιο pad ασχετα αν ειναι επιτυχημενο και ας μη μηλαει κανενας οπαδος της sony.
Φιλε imgema εχω ξαναπει οτι γουσταρω να διαβαζω τα μηνυματα σου.Οχι μονο γιατι συμφωνουμε αλλα γιατι τα βλεπεις τα πραγματα απο την σωστη μερια.Εχεις απολυτο δικειο σε ολα ωσα λες και συμφωνω και γω.Οτι και να λεω εγω που το γουσταρω η οτι και αν λενε καποιοι αλλοι που δεν το γουσταρουν το θεμα ειναι οτι το Gamepad του wii U ειναι κατι καινοτομο κατι πολυ πρωτοποριακο που θα εχει πολλες χρησης και θα βοηθηση τον παικτη.Και σιγουρα θα το αντιγραψουν οπως ειπες και συ παραπανω.Imgema είπε:Φίλε Metalcandyman ξέρεις ποια είναι η πλάκα όμως? Oτι όλοι οι Sony και Microsoft fanboys (ειδικά της Sony) μια ζωή κοροϊδεύουν την Nintendo για αυτά που βγάζει αλλά όταν γίνουν επιτυχία την αντιγράφουν, βγάζουν κάτι παρόμοιο αλλά δεν έχουν πρόβλημα, χαίρονται αφού το έβγαλε η Sony/Microsoft είναι καλό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα με το pad αυτό, οι αντίπαλες εταιρίες δεν θα βιαστούν να βγάλουν τα δικά τους Next-Gen, περιμένουν να δουν πως και τι θα κάνει η Nintendo για να δουν τι θα αντιγράψουν και τι όχι.
Ο λόγος που κρατάνε το ίδιο design είναι γιατί δεν έχουν καμία τεχνογνωσία όσον αφορά την εργονομία. Απόδειξη για αυτό είναι ότι χωρίς καν να αλλάξουν το design του PS1 pad κόλλησαν επάνω του αναλογικούς σε τυχαία σημεία και το πετάξαν άρον άρον στην αγορά για να ανταγωνιστεί το pad του N64 και να μην φανεί ότι είναι πίσω τεχνολογικά. Το ότι δεν τους νοιάζει πως δεν βολεύει όταν παίζεις κάποια παιχνίδια που θέλουν ακρίβεια με τους αναλογικούς όπως FPS, δεν έχει σημασία.