Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
-Η οθόνη στο pad όπως προείπα είναι άχρηστη, αυτό το κάνει ..

1] Τεράστιο και δύσχρηστο (λες και κρατάς τετράδιο)

2] Υπερτιμημένο

3] Ευαίσθητο στα πεσίματα και γενικά σε ότι τύπου βλάβη μπορεί να βγάλει

rtms είπε:
Το ξεπέρασες το κόμπλεξ με το avatar μου και απάντησες ή απλά δεν άντεξες και είπες να υπερασπιστείς το Wii U?
Το προσωπάκι με την γλωσσίτσα έξω στο τέλος των post σημαίνει ότι ο poster κάνει πλάκα και δεν χρειάζεται να πάρεις ότι λέει στα σοβαρά και το γελαστό προσωπάκι σημαίνει καλή διάθεση γενικότερα. Μην είσαι τόσο σφιγμένος, σε αυτό το forum είμαστε όλοι χαλαροί ;)

Με αυτά και με αυτά πάντως απέφυγες να απαντήσεις...

Imgema είπε:
Το προσωπάκι με την γλωσσίτσα έξω στο τέλος των post σημαίνει ότι ο poster κάνει πλάκα και δεν χρειάζεται να πάρεις ότι λέει στα σοβαρά και το γελαστό προσωπάκι σημαίνει καλή διάθεση γενικότερα. Μην είσαι τόσο σφιγμένος, σε αυτό το forum είμαστε όλοι χαλαροί ;)
Με αυτά και με αυτά πάντως απέφυγες να απαντήσεις...
Ναι τα γνωρίζω τα emoticons και τη σημασία τους, μάλλον δεν κατάλαβες το σαρκαστικό τόνο στο ποστ μου και το πείρες στα σοβαρά.

Με αυτά και με αυτά και εσύ απέφυγες να απαντήσεις... έλα να παίξουμε την κολοκυθιά. :) (τσάκωσε και το χαμογελάκι σου μη νομίζεις ότι δεν έχουμε καλή διάθεση)

Ποια ήταν η ερώτηση φίλε μου γιατί μάλλον δεν την κατάλαβα, έχω την εντύπωση πως σου απάντησα σε ότι ήταν να απαντήσω...

Σου αρέσει το avatar μου ναι ή όχι?

Μπα, δεν τρελαίνομαι.

Μα γιατί? Είναι μια χαμογελαστή φατσούλα που δείχνει την θετική μου ενέργεια και το πόσο cool είμαι...

Ναι αλλά το δικό μου δείχνει ότι "i'm not easily amused".

Καταρχην θα συμφωνησω με τον asic για το ps3 και θα προσθεσω και το gamepad.Aσ εχουν αλλα 10 χρονια αν ειναι το ιδιο pad ασχετα αν ειναι επιτυχημενο και ας μη μηλαει κανενας οπαδος της sony.

Φιλε rtms το να μη γουσταρεις την NINTENDO ειναι κατι φυσιολογικο δεν σε κατακρηνει γιαυτο.Και γω δεν γουσταρω ολους τους αλλους και ειδικα την sony.Aλλα το να λεσ κατι οτι ειναι Epic fail ενω δεν εχει κυκλοφορησει ωστε να το ποασεις στα χερια σου δεν στεκει.Αν ειναι ευαισθητο οπως λες τοτε κανεις να μην περνει 600 ευρω smartphones και να μενει κανενα αρχαιο κινητο της πρωτης γενιας των κινητων ωστε να μην φοβαται μην του πεσει και χαλασει.Η οθονη ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και γιαυτα που υποθηκαν σε αλλα μηνυματα παραπανω και για την μαγκια που με το πατημα ενος κουμπιου θα μπορει η γκομενα σου να βλεπει καμια σειρα αμα θελει ενω εσυ θα συνεχιζεις κανονικα το παιχνιδι σου στο gamepad.Αν κυκλοφορησει το πιασεις στα χερια σου και σε φανει αβολο τοτε ναι πεστο και δεν θα πει κανενας τιποτα γουστα ειναι αυτα.Μεχρι τωρα ομως ολοι ωσοι το εχουν πιασει και εχουν ασχοληθει εχουν πει οτι παρα το μεγεθος του ειναι εξαιρετικα ελαφρυ και βολικο.Εδω καποιοι Devs ειπαν οτι ειναι το καλητερο pad που εχουν πιασει στα χερια του.Και 100 ευρω να κοστιζει που λεει ο λογος παλι τα αξιζει.Εχει touch screen 6,2 η 7,2 ιντσες εχει πολυ καλη αναλυση εχει τεχνολογια NFC εχει αυτο που περιεγραψα παραπανω εχεις ενα σωρο χρησης και με το online store της NINTENDO θα γεινεται παιχνιδομηχανη απο μονο του με ενα σωρο παιχνιδια μεσα που θα μπορεις να ασχολεισαι και μονο μαυτα αμα γουσταρεις.Ειναι κατι καινοτομο οι παντες εχουν ενθουσιαστη και απο οπαδους και κυριως οι Devs που λενε τα καλητερα λογια και οτι θα φερει το Gaming σε αλλο επιπεδο.Εδω πληρωναμε 50 και 60 ευρω για ενα απλο pad και θα μας χαλασουν τα 80 με 100 που λογικα θα κανει αυτο.Κατσε να κυκλοφορησει και θα δουμε αν θα ειναι epic fail οπως λες η αν θα κανει τεραστια επυτηχια.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ετσι κι αλλιώς από μόνη της η συσκευή δεν λέει τίποτα. Δεν μπορείς να πεις αν θα είναι καλή ή κακή γιατί αυτό το ορίζει το software κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Το θέμα είναι να βγει software που να το χρησιμοποιεί σωστά και να μην εύχεσαι να είχες ένα απλό pad καθώς παίζεις. Λογικά στην αρχή θα δούμε πολλά χαζά και gimmicks αλλά ελπίζω να δούμε και καλό software που να το χρησιμοποιεί σωστά από νωρίς και όχι προς το τέλος της ζωής της κονσόλας. Μην γίνει ότι έγινε με το Wii που έπρεπε να βγει πρώτα το motion plus και ακόμα αργότερα το Zelda Skyward Sword για να παίξουμε κάτι που να είναι κοντά σε αυτά που μας υποσχόταν η Nintendo το 2005-2006.

Ελπίζω επίσης το pad αυτό να είναι λειτουργικό με όλα τα genres και όχι με κάποια συγκεκριμένα μόνο. Πχ το Wiimote άξιζε μόνο για FPS και κάποια strategy που έπρεπε να επιλέγεις units ή εικονίδια στην οθόνη. Σε οποιοδήποτε άλλο genre ένα απλο pad θα ήταν καλύτερο και πολύ πιο εύχρηστο. Με εξαίρεση ίσως το Skyward Sword αλλά ακόμα και αυτό καταντούσε κουραστικό μετά από λίγο. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει απλό pad και πρέπει να παίζουμε όλα τα games με το καινούριο, θα πρέπει να έχουν λάβει υπόψιν όλα τα genres στον σχεδιασμό του.

Οτι και να λεμε για το hardware αυτο που μετραει στο τελος ειναι το software.Εγω προσωπικα την εμπιστευομαι την nintendo στον τομεα του hardware(σχετικα με το wii u)

και να πω την αληθεια δεν με πολυαποσχολει το χειριστηριο τοσο οσο το να βγει remake το resident evil 2 στο wii u:D

Οντως το Wii U pad η οπως αλλιως θα λεγεται. ειναι καπως περιεργο οπως το βλεπω στο "πιασιμο". Αλλα αν δεν δεις κατι απο κοντα και δεν το δουλεψεις δεν μπορεις να ξερεις. Ειναι μια ακομα καινοτομια που εβγαλε η Nintendo. Οπως τα motion controls, τα touch screen με 2 οθονες στο ds και το 3d χωρις γυαλια σε παιχνιδια. Απο τι δειχνουν οι τασεις του κοσμου, οι καινοτομιες πουλανε, δεν νομιζω τα εκατομμυρια που πουλησαν wii και ds να ειναι απο Nintendo funboys μονο....

Το θεμα ειναι οτι η NINTENDO εχει μαθει απο τα λαθη της ολα τα στοιχεια που εχουμε μεχρι τωρα αυτο μας δειχνουν.Ωσοι δεν τα βλεπουν απλα δεν θελουν να τα δουν.Εχει καταλαβει οτι χωρις δυνατη κονσολα και χωρις ολα τα καλα multiplatform δεν σωνεται η παρτιδα ασχετα της δεικες της αποκλειστηκες παιχνιδαρες.Εγω ναι ειμαι κολημενος με την NINTENDO αλλα προβατο δεν ειμαι.Γουσταρα το wii και τα παιχνιδια του αλλα ποτε δεν γουσταρα το wiimote.Aυτος ειναι και ο λογος που δεν απολαυσα τα παιχνιδια στο βαθμο που ηθελα οπως τα δυο zelda.Τα τερματισα 100% και τα δυο αλλα δεν τα ξαναεπαιξα δεν με κανει κεφι μονο και μονο για τον χειρισμο.Δεν μπορω ακομα και για τα αντικειμενα που πεταω να κανω την κινηση με το wiimote και αναφερομαι στο skyward sword ειναι κουραστηκο και βαριεμαι.Αυτος ηταν και ο λογος που δεν ηθελα να παρω το twilight princess στο wii αλλα ηθελα να το παρω στο Game cube αλλα δυστηχως εδω που μενω ουτε ενα κομματι ηρθε και τα 60 ευρω που το πουλανε στο Amazon κτλ δεν τα δεινω για ενα παιχνιδι που ηδη εχω.Πιστευω οτι δεν ειμαι μονο εγω ετσι και ολα αυτα τα μηνυματα του κοσμοπυ τα εδωσε βαση η NINTENDO και τα δηορθωσε με το καινουριο gamepad.Γιαυτο και πιστευω οτι η επυτηχια της ειναι δεδομενη.

metalcandyman είπε:
Καταρχην θα συμφωνησω με τον asic για το ps3 και θα προσθεσω και το gamepad.Aσ εχουν αλλα 10 χρονια αν ειναι το ιδιο pad ασχετα αν ειναι επιτυχημενο και ας μη μηλαει κανενας οπαδος της sony.
Γιατί πολύ απλά όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις.

metalcandyman είπε:
Aλλα το να λεσ κατι οτι ειναι Epic fail ενω δεν εχει κυκλοφορησει ωστε να το ποασεις στα χερια σου δεν στεκει.
Δε χρειάζεται να το πιάσω στα χέρια μου για να καταλάβω αν ένα pad σε σχήμα τετραδίου είναι fail ή όχι.

metalcandyman είπε:
Η οθονη ειναι τεραστιο πλεονεκτημα και γιαυτα που υποθηκαν σε αλλα μηνυματα παραπανω και για την μαγκια που με το πατημα ενος κουμπιου θα μπορει η γκομενα σου να βλεπει καμια σειρα αμα θελει ενω εσυ θα συνεχιζεις κανονικα το παιχνιδι σου στο gamepad.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε, τι είπες τώρα... το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν στη nintendo για χρήση του pad θα ήταν να το πάρει η γκόμενά μου και να βλέπει ταινίες ενώ εγώ λιώνω σε μια οθόνη ταυτόχρονα, εύγε το βρήκες τσάκαλε!!!

[edit] ας μην προκαλούμε παραπάνω [edit]

rtms είπε:
Γιατί πολύ απλά όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις.

Δε χρειάζεται να το πιάσω στα χέρια μου για να καταλάβω αν ένα pad σε σχήμα τετραδίου είναι fail ή όχι.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάμε, τι είπες τώρα... το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν στη nintendo για χρήση του pad θα ήταν να το πάρει η γκόμενά μου και να βλέπει ταινίες ενώ εγώ λιώνω σε μια οθόνη ταυτόχρονα, εύγε το βρήκες τσάκαλε!!!

[edit] ας μην προκαλούμε παραπάνω [edit]
Εσυ ρε μαγκακο που τα λες πολλα ειδες κανενα βιντεο απο την περσινη παρουσιαση της NINTENDΟ;Σεκεμε κανταρ αν σαρεσει η αν δεν σαρεσει η αν το παρεις η οχι η αποψη σου ειναι αποψη σου και γω δεν θα στην αλαξω.Παραδηγμα σε εδωσα που το εδειξε η NINTENDO σε βιντεο που παιζει καποιος με το wii U και καποιος αλλος θελει να δει τηλεοραση και το παιχνιδι μεταφερετε στο gamepad ενω ο αλλος βλεπει τηλεοραση.

Η κουβεντα αυτη δεν βγαζει πουθενα το μονο που θα καταφερετε ειναι να συνεχισετε τα ιδια και τα ιδια ποστ. ο καιρος θα δειξει. καποιοι δεν γουσταρουν την Nintendo, αλλος δεν γουσταρει την sony και τα λοιπα...Το αν το wii pad θα αξιζει θα το δουμε συντομα.

Φίλε Metalcandyman ξέρεις ποια είναι η πλάκα όμως? Oτι όλοι οι Sony και Microsoft fanboys (ειδικά της Sony) μια ζωή κοροϊδεύουν την Nintendo για αυτά που βγάζει αλλά όταν γίνουν επιτυχία και βγάζουν κάτι παρόμοιο ή την αντιγράφουν οι αντίπαλοί της, τότε χαίρονται γιατί το έβγαλε η Sony/Microsoft, άρα μετατρέπεται σε καλό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα με το pad αυτό, οι αντίπαλες εταιρίες δεν θα βιαστούν να βγάλουν τα δικά τους Next-Gen, περιμένουν να δουν πως και τι θα κάνει η Nintendo για να δουν τι θα αντιγράψουν, τι θα βελτιώσουν πάνω στην ιδέα της και τι όχι.

metalcandyman είπε:
Ενας από τους λόγους που κρατάνε το ίδιο design είναι γιατί, προφανώς, δεν έχουν καμία τεχνογνωσία όσον αφορά την εργονομία. Απόδειξη για αυτό είναι ότι χωρίς καν να αλλάξουν το design του PS1 pad κόλλησαν επάνω του αναλογικούς σε τυχαία σημεία και το πετάξαν άρον άρον στην αγορά για να ανταγωνιστεί το analog του N64 και να μην φανεί ότι είναι πίσω τεχνολογικά και από τότε το έχουν αφήσει έτσι. Το ότι δεν τους νοιάζει πως δεν βολεύει όταν παίζεις κάποια σύγχρονα παιχνίδια που θέλουν ακρίβεια με τους αναλογικούς όπως FPS, δεν έχει σημασία.

Imgema είπε:
Φίλε Metalcandyman ξέρεις ποια είναι η πλάκα όμως? Oτι όλοι οι Sony και Microsoft fanboys (ειδικά της Sony) μια ζωή κοροϊδεύουν την Nintendo για αυτά που βγάζει αλλά όταν γίνουν επιτυχία την αντιγράφουν, βγάζουν κάτι παρόμοιο αλλά δεν έχουν πρόβλημα, χαίρονται αφού το έβγαλε η Sony/Microsoft είναι καλό. Το ίδιο θα γίνει και τώρα με το pad αυτό, οι αντίπαλες εταιρίες δεν θα βιαστούν να βγάλουν τα δικά τους Next-Gen, περιμένουν να δουν πως και τι θα κάνει η Nintendo για να δουν τι θα αντιγράψουν και τι όχι.
Ο λόγος που κρατάνε το ίδιο design είναι γιατί δεν έχουν καμία τεχνογνωσία όσον αφορά την εργονομία. Απόδειξη για αυτό είναι ότι χωρίς καν να αλλάξουν το design του PS1 pad κόλλησαν επάνω του αναλογικούς σε τυχαία σημεία και το πετάξαν άρον άρον στην αγορά για να ανταγωνιστεί το pad του N64 και να μην φανεί ότι είναι πίσω τεχνολογικά. Το ότι δεν τους νοιάζει πως δεν βολεύει όταν παίζεις κάποια παιχνίδια που θέλουν ακρίβεια με τους αναλογικούς όπως FPS, δεν έχει σημασία.
Φιλε imgema εχω ξαναπει οτι γουσταρω να διαβαζω τα μηνυματα σου.Οχι μονο γιατι συμφωνουμε αλλα γιατι τα βλεπεις τα πραγματα απο την σωστη μερια.Εχεις απολυτο δικειο σε ολα ωσα λες και συμφωνω και γω.Οτι και να λεω εγω που το γουσταρω η οτι και αν λενε καποιοι αλλοι που δεν το γουσταρουν το θεμα ειναι οτι το Gamepad του wii U ειναι κατι καινοτομο κατι πολυ πρωτοποριακο που θα εχει πολλες χρησης και θα βοηθηση τον παικτη.Και σιγουρα θα το αντιγραψουν οπως ειπες και συ παραπανω.

Νομιζω υπαρχει μια φημη που λεει οτι το νεο xbox θα εχει οθονη πανω στο pad τους, ειχα δει και κατι σχεδια. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.. δεν αποκλειετε παντως.

Θελω να απαντησω προς αυτους που κατακρινουν το μηχανημα, με μια εικονα.

presentbombreactOOKMED.gif

Η βομβα θα πεσει, και το WII U θα θριαμβευσει.

Πίσω
Μπλουζα