Πράγματι! :xm:divined είπε:Πάντως φαίνεται να το απέσυραν απο το Pre-order.
Μάλλον ξανασκέφθηκαν την τιμή!!
(φήμες ότι δεν έχω ιδέα από Γαλλικά θα παραμείνουν ασχολίαστες)croissant
Μιλάμε για τέλη 2013, μια νέα κονσόλα με κάρτα γραφικών που θα στηρίζεται στην ΑΤΙ 6670. Η 6670 δεν είναι τίποτε άλλο από μια 5670 που έχει αλλάξει όνομα στην ουσία. Σήμερα, αρχές του 2012 η 6670 είναι μια κάρτα entry level στα pcs, πόσο μάλιστα περίπου 2 χρόνια αργότερα. Οπότε αν όλα επαληθευτούν, καθαρά πάντα από την πλευρά των specs, μιλάμε για μιζέρια ακόμα και έτσι.Wally είπε:Κυριοι, δεν ειναι δυνατον να βγει νεο XBOX μετα απο 7 χρονια και να ειναι 2.4 φορες ισχυροτερο απο το 360...
Η λογικη επιτασσει οτι μιλαμε για μια διαφορα δυναμικοτητας τουλαχιστον 8x
Πραγματικα ελπιζω η N Να παρουσιασει ισχυρο hardware διοτι δεν θελω να εχουν συνεχεια (και ακομα χειροτερο να βρουν μιμητες) οι hardwrae καβουρο-προϋπολογισμοι της.
Αρκετα τραβαμε με το σινεμα που για να δουμε υπερπαραγωγη κανουμε black-eyes. Μην μεταφερθει και στο κονσολο-hardware η μιζερια
Αυτο αναφερω και γω παραπανω.Τα παιχνιδια εχουν σημασια και κατι το πρωτοτυπο που θα εχει η καθε κονσολα.Οταν η Nintendo βγαλει στην αγορα τα μεγαλα οπλα γιατι ειναι η μονη που εχει σοβαρες αποκλειστικοτητες τοτε το xbox 720 με το halo 4 θα ειναι πολυ λιγο μπροστ της.Και ας μη γελιομαστε το halo δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα τυπικο FPS και αν δεν ειχε τα γραφικα που εχει και τραβηξαν τον κοσμο απλα θα ηταν ενα ακομα FPS οπως ολα και τιποτα παραπανω.pooky(1) είπε:Μιλάμε για τέλη 2013, μια νέα κονσόλα με κάρτα γραφικών που θα στηρίζεται στην ΑΤΙ 6670. Η 6670 δεν είναι τίποτε άλλο από μια 5670 που έχει αλλάξει όνομα στην ουσία. Σήμερα, αρχές του 2012 η 6670 είναι μια κάρτα entry level στα pcs, πόσο μάλιστα περίπου 2 χρόνια αργότερα. Οπότε αν όλα επαληθευτούν, καθαρά πάντα από την πλευρά των specs, μιλάμε για μιζέρια ακόμα και έτσι.
ΑΛΛΑ: Μας ενδιαφέρουν πρωτίστως τα paper specs του εκάστοτε μηχανήματος ή τα games; Και 2 φορές να είναι δυνατότερο από το σημερινό 360 αν τα παιχνίδια δεν λένε μία, τα μηχανήματα είναι καταδικασμένα, ειδικά σε οικονομικές συγκυρίες σαν τις σημερινές.
Βέβαια, με ήδη δοκιμασμένο hardware εξαλείφεται ο κίνδυνος να επαναληφθεί ο κόλαφος με το RROD του 360. Αυτό είναι στα θετικά.
Φιλε dr_slump συμφωνω σαυτο που λες και γω της ιδιας αποψης ειμαι.Απλα εδω στο δηνει σαν εξτρα επιλογη.Και κανονικα θα κυκλοφορουν τα παιχνιδια αλλα και θα μπορει καποιος να το κατεβασει αν θελει.dr_slump είπε:Εγώ πάλι αν δεν λάβω κάτι χειροπιαστό, χρήματα δεν δίνω... όταν το gaming στραφεί 100% στο downloadable content εγώ θα το σταματήσω τελείως ή δυστυχώς θα στραφώ στην πειρατεία.