Χαιρετώ το forum, είμαι καινούργιος χρήστης (του forum) είμαι 30 χρονών και είμαι gamer από τα 6-7 μου, έχω δηλαδή μια A εμπειρία
ήμουν φανατικός "σεγκακιας", αν και ήξερα μέσα μου ότι η nintendo ήταν πάντα καλύτερη, κρίμα που το dreamcast η καλύτερη και πιο μπροστά κονσόλα όλων τον εποχών δεν πέτυχε εξαιτίας κακού marketing, τέλος του παρελθόντος, από το n64 και μετά πιστεύω (προσωπική μου γνώμη) ότι η nintendo κερδίζει με διαφορά όλες τις άλλες κονσόλες μέσω gameplay, που για μένα πιστεύω είναι το νούμερο 1 για ένα videogame. Δε χρειάζεται να αναφέρω πόσο καλά games είναι το zelda (αγαπημένο μου game όλων των εποχών) mario, dk , 007 και άλλες αποκλειστικότητες της Ν που είναι τόσο καλοδουλεμένα και τόσο διασκεδαστικά από 5 έως 95 χρονών.
συγνώμη για τον μεγάλο πρόλογο
και έρχομαι στο σήμερα.
διάβασα όλο αυτό το thread ( ω ναι). Αγόρασα το wii u πριν 1 βδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και περήφανος για την αγορά μου, η αλήθεια είναι ότι το περίμενα χειρότερο από ότι διάβαζα γενικώς στο internet. ειδικά για το gamepad που μου φαινόταν παντόφλα, τελικά οι Ν τεχνικοί ξέρουν οι αλήτες ακριβώς τι κάνουν, τόση άνεση σε gamepad είχα καιρό να νιώσω. δυστυχώς το mario bros που πήρα δε με ενθουσίασε σαν εφέ ούτε σαν δυσκολία μιας και το τερμάτισα σε 2μέρες χαλαρού gaming. Από την άλλη η κονσόλα μου φαίνεται απίστευτη με λαμπρό μέλλον, δε σας κουράζω άλλο, καλώς σας βρήκα