Fred Madison είπε:
Καλά όλα αυτά... αλλά και πάλι... κανένας νέος τίτλος θα βγεί; Κάποια νέο IP, νέα ιδέα, νέος χαρακτήρας, κάτι...
Δε λέω καλά όλα τα παραπάνω αλλά θέλω να δω νέες ιδέες. Όχι απλά εξέλιξη ήδη γνωστών καταστάσεων.
Και μη μου πείτε για τα indy games... Καλά και άγια αλλά ως ένα βαθμό...
Την έχω πάρει την κονσόλα από την πρώτη μέρα και απλά είναι εκεί...
Τεσπα...
Το Wii U εχει καπου 160 παιχνιδια μεχρι τωρα για ολα τα γουστα οποτε αμα δεν εχεις βρει κανενα να παιξεις να γουσταρεις και το εχεις απο την πρωτη μερα και απλα ειναι εκει τραβα πουλα το καλητερα μπας και το παρει κανενας που θα απολαυσει και θα γουσταρει τα παιχνιδια του.
Δεν βγαζει κανεις ακρη με τον κοσμο αυτο ειναι δεδομενο.Αλλοι γκρινιαζουν γιατι θελουν περισσοτερα third party και αλλοι γκρινιαζουν γιατι δεν κυκλοφορησε ακομα συγκεκριμενα first party που θα ηθελαν.Σκετο τουρλουμπουκι δηλαδη.Η ΝΙΝΤΕNDO εχει τα περισσοτερα και καλητερα first party που δεν εχει κανενας αλλος και θα εκαναν κωλοτουμπες ακομα και ενα,δυο απο ολα αυτα να ειχαν.Eχει super mario,mario kart,luigi's mansion,Animal crossing,donkey kong,earthbound,f-zero,fire emblem,golden sun,kid ikarus,kirby,the legend of zelda,metroid,nintendo wars,pokemon,pikmin,punch out,starfox,super smash bros,pilotwings,startropics,Yoshi,wario.xenonlade,the last story,paper mario αλλα και ενα σκασμο αλλα παιχνιδια που αν πει να βγαλει καινουργια παιχνιδια για ολα αυτα στο Wii U μην πω τι θα καναμε απο την χαρα μας.Και εκτος απο την τεραστια αυτη λιστα φυσικα υπαρχουν και νεα IP'S που μπορει να μην τα βλεπουμε πρωτη φορα αλλα ειναι αποκλειστικοτητες του Wii U οπως το νεο παιχνιδι της Monolith,το bayonetta 2,το wonderfull 101,το sonic lost world κ.α.160 και παιχνιδια σε 9 μηνες κυκλοφοριας ειναι εξαιρετικος αριθμος και απο δω και περα θα κυκλοφορησουν ενα σωρο παιχνιδαρες ακομα.Φτανει πια με την μιρλα και την γκρινια και αμα γουσταρετε ας γκρινιαζετε λιγο με νοιαζη εμενα αλλα καντε και λιγη υπομονη δεν χαλασε ο κοσμος.Ποτε δεν μας απογοητευσε η NINTENDO και ουτε τωρα θα το κανει.