Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το θέμα παραμένει ότι η κονσόλα χρειάζεται μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση χρηστών και οι υπάρχοντες τίτλοι δεν φαίνεται να έχουν τραβήξει τον απαραίτητο κόσμο.

Οπότε, πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν οι τίτλοι του φθινοπώρου και μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουν ανακοινωνηθεί τα βαριά IP της Nintendo που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014, πέρα απο το Smash Bros και το Mario Kart U που γνωρίζουμε ήδη.

metalcandyman,

Μπλα μπλα μπλα και πάλι μπλα... τσαμπουνάς ένα κάρο παιχνίδια που τα παίζω από τα 13 μου και που στη πλειονότητά τους τα έχουμε παίξει στο παρελθόν και δεν έχουν να δείξουν κάτι νέο.

Αυτό είπα από την αρχή. Όχι ότι δεν είναι ποιοτικά παιχνίδια αλλά θέλω να δω κάτι νέο με ποιότητα και όχι κάτι που ήδη ξέρω τι να περιμένω πριν καν το παίξω.

Τώρα εκφράσεις του τύπου "τράβα πούλα το καλύτερα" στους κολλητούς σου...

Εδώ μέσα δεν είναι ούτε το σαλόνι σου ούτε και το καφενείο της περιοχής σου.

Για να μιλάμε καλύτερα και καλό θα ήταν παρακαλώ από τους admin να υπάρχει ένα "φιλτράρισμα" στο τρόπο έκφρασης εδώ μέσα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σιγα ρε φιλε που σε θηξαμε κιολας με το τραβα πουλα το.Μαλον επρεπε να πω "πουλησε την κονσολα καλητερα αγαπητε κυριε απο την στιγμη που δεν παιζεις μαζι της και καθετε και τρωει σκονη ωστε να την χαρη καποιος αλλοσ εν χρηστω αδελφος που θα εχει περισοτερη ορεξη να ασχοληθει μαζι της".Αμα ηταν για το τραβα πουλα το να βαλουν φιλτρα αερος,φιλτρα λαδιου η και γω δεν ξερω τι αλλα φιλτρα οι admin για ενα καρο πραγματα που εχουν γραφτει εδω μεσα που θα μπορουσε πολυ χοντρα να παρεξηγηθει καποιος θα επρεπε να βαλουν φιλτρα απο διαστημοπλοιο.Τελως παντων δεν ασχολουμαι αλλο και ουτε προκυται να ασχοληθω γενικοτερα.

Ωσο για το αν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω τα παλια κλασικα παιχνιδια της NINTENDO και μονο που περιμενουν εκατομμυρια κοσμος σαν τρελοι να δουν καποια απο αυτα στο Wii U αλλα και κανουν εκατομμυρια πωλησεις καθε φορα που κυκλοφορουν δειχνει και με το παραπανω αν ενδιαφερονται οι gamers οι οχι.Φυσικα και το εχω πει χιλιες φορες πως πρεπει να κανει και η N κινησεις που να αυξησουν της πωλησεις της κονσολας ωστε να να ασχοληθουν επιτελους και τα μεγαλα third party studio μαζι της.

Παω να συνεχισω της μπυρες μου στην παραλια γιατι εκει ειναι το ζουμι και το μεγαλο ενδιαφερον.

Εχει παραγινει ομως αυτη η συμπεριφορα, και σε καποιο βαθμο εχουμε ολοι (και εγω εννοειται) μεριδιο ευθυνης.

Το retromaniax δεν ειναι φορουμ για να κοντραρονται οι gamers (και κατα συνεπεια τα μελη μας) στο διηνεκες - για αλλο λογο γραφομαστε εδω.

herco είπε:
Εχει παραγινει ομως αυτη η συμπεριφορα, και σε καποιο βαθμο εχουμε ολοι (και εγω εννοειται) μεριδιο ευθυνης.
Το retromaniax δεν ειναι φορουμ για να κοντραρονται οι gamers (και κατα συνεπεια τα μελη μας) στο διηνεκες - για αλλο λογο γραφομαστε εδω.
Ρε συ herco καταλαβαίνω τι εννοείς και πως το λες αλλά δε νομίζω πως έχουμε ΟΛΟΙ μερίδιο ευθύνης εδώ μέσα ή τουλάχιστον δεν έχουμε το ΙΔΙΟ μερίδιο ευθύνης

Δες ένα ένα τα ποσταρίσματά μου και αν βρεις κάτι μεμπτό ας πράξουν οι αρμόδιοι ανάλογα. Και δε μιλάω για μένα μόνο, υπάρχουν πάρα πολλά άτομα

τα οποία μιλούν και φέρονται άψογα, έχουν σαν διάθεση να προσφέρουν και συμβάλουν σε αυτή την κοινότητα με σωστό και εποικοδομητικό τρόπο.

Να μιλάω με ειρωνείες και να τις συνεχίζω χωρίς να λέω κάτι επί της ουσίας μου είναι κάτι πολύ εύκολο αλλά δεν...

Συμφωνώ απόλυτα στο ότι λόγος που βρισκόμαστε εδώ μέσα δεν είναι η κόντρα αλλά αν ο καθένας μας που έχει αντίθετη άποψη βρίσκει και έναν αντίστοιχο τύπο ^^ που μιλάει ανάλογα εδώ μέσα θα γίνει γήπεδο πλέον.

Φιλε Fred, την λεξη "ΟΛΟΙ" που τονισες, την εγραψα - την λεξη "ΙΔΙΟ" που επισης τονισες, δεν την χρησιμοποιησα.

Ειμαι σαφης οταν λεω "και σε καποιο βαθμο".

Anyway, περισσοτερο αναφερομουν σε οσους συμμετεχουν σε κοντριτσες καθε ειδους (και ανηκω σε αυτη την κατηγορια) παρα σε οσους δεν το κανουν.

Το πραγματικο θεμα ειναι το υφος και το που απευθυνεται καποιος - και σε αυτο το σημειο συμφωνω - και εγραψα ηδη οτι εχει παραγινει συνηθεια η "μη κοσμια" συμπεριφορα.

Και ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα υπαρξει πραγματικη αντιδραση - και διαφορα θεματα ειτε next gen ειτε VS θα βγουν off η θα μπουν σε πραγματικα ελεγχομενες συνθηκες. Εχουμε αλλα πραγματα να κανουμε στο φορουμ πολυ πιο σημαντικα απο το ποια εταιρεια/κονσολα/home micro/κλπ ειναι η καλυτερη κλπ κλπ

Η NINTENDO UK κυκλοφορησε ενα βιντεο που δειχνει καποιες απο της αποκλειστικοτητες που θα κυκλοφορησουν στο Wii U στο υπολοιπο του 2013 αλλα και μεσα στο 2014.

Τελικα επιβεβεωθηκε μια φημη που υπηρχε οτι θα κυκλοφορησει special πακετο Wii U με το Zelda the wind waker HD μεσα απο ενα βιντεο που αναλυει το Hero mode που θα υπαρχει και δεν υπηρχε στην game cube εκδοση.Στο συγκεκριμενο mode τα χτυπηματα των εχθρων θα προκαλουν διπλασια ζημια απ'οτι στο κανονικο και σε σημεια που υπηρχαν καρδιες που μας αναπληρωναν την ενεργεια οπως χορτα κλπ δεν θα υπαρχει τιποτα δυσκολευοντας ετσι συνολικα το παιχνιδι.Το πακετο λοιπον επιβεβεωνεται στο τελος του βιντεο που δειχνει ενα Wii U gamepad με θεμα zelda σχεδιασμενο πανω του.

http://www.allgamesbeta.com/2013/08/the-legend-of-zelda-wind-waker-hd-hero.html

Η Nintendo of Europe ανακοινωσε Limited Edition Εκδοση για το Wind Waker και νεο Limited Edition Wii U Bundle με το Wind Waker.

Απλα Υπεροχα και τα δυο!!

2ds-wiiu.jpg

original.jpg

http://wiiudaily.com/2013/09/bethesda-on-wii-u/ Για δειτε δηλωσεις απο τυπους που γινανε μαγκες ξαφνικα .Παραδειγματα υπαρχουν αρκετα απο τετοιου εδους εταιριες που κλεισανε η εξαγοραστηκαν

Πραγματικα πολυ ωραιο πακετο.Ολα τα λεφτα ειναι:dribble:

H παρακατω ειδηση επιβεβεωνει ολα αυτα που γραφω κατα καιρους για το Wii U και τους κατοχους της κονσολας που αν κρινουμε απο τα νουμερα ειναι οπαδοι της N.Eπιβεβεωνει δηλαδη πως ενω ολοι γκρινιαζαν και πετουσαν λασπη στην N για τον λογο οτι στο Wii δεν υπηρχαν μεγαλα third party παιχνιδια στην ουσια το εκαναν μονο και μονο για να το κανουν γιατι τελικα ολοι ωσοι περνουν κονσολα της N το μονο πραγμα που τους νοιαζη καταρχην ειναι τα first party της N και τιποτα αλλο.

Η ειδηση λοιπον ειναι οτι το νεο Splinter Cell: Blacklist εχει πουλησει μεχρι τωρα 370.000 στο Xbox 360,270.000 στο ps3 και μολις 20.000 με το ζορι στο Wii U και μη με πει κανεις οτι της αλλες κονσολες της εχουν 70 και εκατομμυρια κοσμος γιατι και Wii U εχουν περιπου 4 εκκατομυρια gamers και ανετα θα μπορουσαν να αγορασουν το παιχνιδι 150 με 200 χιλιαδες μεχρι τωρα αλλα αντιθετα το εχουν παρει μονο 20.000.Μετα απορουν καποιοι για τον λογο που δεν ερχονται τα μεγαλα παιχνιδια στο Wii U.Aν συνεχισει ετσι το Blacklist βλεπω στο μελον να παραταει την κονσολα και η Ubisoft που ειναι απο τους μεγαλητερους υποστηρικτες της και δεν μπορει κανεις μετα να της καταλογισει καποια ευθηνη.

Δεν ειναι καθολου καλα νεα αυτα, ουτε το The Wonderful 101 πουλησε καλα. Στο τελος μονο 1st party θα εχει το Wii U και δεν ειναι καλο για μια κονσολα να μην εχει υποστηριξη απο τριτους.

Ajax87 είπε:
Δεν ειναι καθολου καλα νεα αυτα, ουτε το The Wonderful 101 πουλησε καλα. Στο τελος μονο 1st party θα εχει το Wii U και δεν ειναι καλο για μια κονσολα να μην εχει υποστηριξη απο τριτους.
To λάθος ήταν ότι δεν υπήρξε ένα killer app 1st party παιχνίδι όταν βγήκε. Οπως το Mario 64 όταν βγήκε το N64. Αν είχε έναν τέτοιο τίτλο θα έκανε καλές πωλήσεις αρχικά και έτσι οι 3rd parties θα έδειχναν περισσότερο ενδιαφέρον. To Wonderfull 101 (αλλά και το Pikmin) είναι ένα "εκκεντρικό" πρωτότυπο παιχνίδι για ιδιαιτέρα γούστα. Αυτό δηλαδή που αγοράζει ο περισσότερος κόσμος όταν θέλει να εμπλουτίσει την συλλογή του και όχι να την ξεκινήσει με αυτό. Ο περισσότερος κόσμος ακόμα περιμένει το 1st party killer app για να αγοράσει την κονσόλα. Και όσο περνάει ο καιρός με τα GTA 5 και τις νέες κονσόλες αργότερα, ακόμα και αυτοί θα σταματούν σιγά σιγά να περιμένουν και απλά θα χάσουν το ενδιαφέρον τους για την κονσόλα :( .

Πάνω κάτω δηλαδή αυτά που έλεγα και παλιότερα. Ακόμα στο ίδιο σημείο είμαστε, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Mονο το Mario Kart και το Smash Bros μπορουν να σωσουν την κατασταση ειναι πραγματικα LAST CHANCE.. Αν δεν γινει το "Μπαμ" ουτε με αυτα δεν βλεπω πως αλλιως μπορει να αλλαξει η κατασταση δυστηχως και ειναι κριμα να παει απατη η κονσολα.

Εγω παντως προσωπικα την εχω ευχαριστηθει την κονσολα μια χαρα , δεν εχω παραπονο.

Ajax87 είπε:
Εγω παντως προσωπικα την εχω ευχαριστηθει την κονσολα μια χαρα , δεν εχω παραπονο.
Μα δεν τίθεται θέμα στο αν είναι καλή η κονσόλα. Το θέμα είναι αν θα μπορεί να επιβιώσει στην αγορά ώστε να ξεζουμιστεί και να μπορούν οι χρήστες να την ευχαριστιούνται για αρκετό καιρό ακόμα.

Imgema είπε:
Μα δεν τίθεται θέμα στο αν είναι καλή η κονσόλα. Το θέμα είναι αν θα μπορεί να επιβιώσει στην αγορά ώστε να ξεζουμιστεί και να μπορούν οι χρήστες να την ευχαριστιούνται για αρκετό καιρό ακόμα.
Εννοω οτι ειμαι ευχαριστημενος με τα παιχνιδια που εχω παιξει ως τωρα , δεν εχω αλλη καινουργια κονσολα αυτο και το Wii. Το μονο που ισως μου ελειψε ηταν ενα Final Fantasy αλλα οκ... Ζω και χωρις αυτο :P . Απλα υπαρχει κακο κλιμα απεναντι στο Wii U γενικα .

Ajax87 είπε:
Απλα υπαρχει κακο κλιμα απεναντι στο Wii U γενικα .
Πιστεύεις ότι άδικα υπάρχει αυτό το κλίμα όμως? Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έκανε πολύ χοντρό λάθος η Nintendo και απλά το πληρώνει.

Πίσω
Μπλουζα