Wii U [Nintendo's Next Console]

Τα χριστουγεννα που ερχονται οπως και το 2014 ειναι το μεγαλο στοιχημα του Wii U και της NINTENDO και θα φανει κατα ποσο θα ανακαμψει η κονσολα η θα την φαει το μαυρο χωμα και θα πρεπει η N να αρχισει να ετοιμαζη τον διαδοχο του.Η αρχη γεινεται σε λιγες μερες με το super mario 3D world το οποιο ειναι εξαιρετικο και λαμβανει της καλητερες κριτικες απο παντου και το κρισιμο 2014 περιμενουμε τα Donkey Kong: Tropical Freeze (φεβρουαριο του 2014),Mario Kart 8 (ανοιξη του 2014),To παιχνιδι της Monolith (μεσα στο 2014),Υoshi's yarn (μεσα στο 2014),Super smash bros (μεσα στο 2014),Βayonetta 2 (καλοκαιρι του 2014) αλλα και το shin megami tensei vs fire emblem Που φημολογειται οτι θα κυκλοφορησει μεσα στο 2014 Οπως και το νεο Zelda που οπως ξερουμε καποια πραγματα γιαυτο θα μαθουμε στην E3 του 2014 και παλι φημολογειται οτι θα κυκλοφορησει χριστουγεννα της ιδιας χρονιας η πολυ αρχες του 2015.Αν με ολα αυτα δεν ανακαμψει η κονσολα ωστε να προσελκυσει και τα μεγαλα third party studio τοτε η κονσολα που εχουμε πιο πιθανο ειναι κανει το πολυ της ιδιες πωλησεις με το Game Cube και μετα να σβησει απο τον χαρτη.
 
Σε κάθε περίπτωση, η σχεδιάση νέας κονσόλας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν δεν πάει καλά και φέτος τα Χριστούγεννα, θα αποφασίσει να ρίξει την τιμή και να πορευτεί με αυτή για τουλάχιστον δύο χρόνια, μέχρι να σχεδιάσει νέα κονσόλα.
 
2 χρονια σαυτην την κατασταση ?Δεν υπαρχει περιπτωση . επιτελους θα εχουμε καπιους τιτλους απο την νεα χρονια που θα δωσουν ωθηση σιγουρα στο μηχανημα ..Εδω το Dreamcast που ειχε τετοια καταληξη με sudden death και καταφερε να κανει μια αξιοπρεπη πορεια πριν το σταματησουν .Και καλη συλλογη απο παιχνιδια και αρκετα περιφερειακα .Δεν μπορει να ειναι τοσο στην κοσμαρα τους ωστε να μην βλεπουν παραδιπλα τι συμβαινει .Εκτος απο το virtual boy η Nintendo δεν εχει κανει τετοιο fail ξανα οποτε πρεπει να παρουν μπρος εστω και μετα απο 1 χρονο αδρανειας και χλιαρης κινητικοτητας.Με καλους τιτλους θα ξανατραβηξουν το ενδιαφερον του κοσμου .Πλεον ομως εχουν και 2 αντιπαλους στην αγορα και επισημα με νεες κονσολες .Δυσκολες οι προβλεψεις παντως .Θα εχει ενδιαφερον
 
Άντε, σας κάνανε και άρθρο στο Wired. Όλο και πιό ρόδινα τα πράγματα. :diablotin:
 
Και ποιο ειναι το Wired δηλαδη που πρεπει να το ξερουμε κιολας.
 
Πουλησε το wiiU οσο υπηρχε χαμηλος ανταγωνισμος με τα ps3 και xbox.

Τωρα πια με τα xboxone και ps4 δεν υπαρχει συγκρηση σε τιμη/τιτλους/χαρακτηρηστικα που θα κανουν το μεγαλυτερο κομματι των gamers να παει προς τη μερια της nintendo.

Το downfall αρχισε πιστευω...
 
@Android Μη τον τσιγκλάς μωρέ κι εσύ.

@Maddog Ε καλά δεν είπαν και κάτι που δεν ξέραμε, αν το σκοτώσουν όπως το 3DS λογικό είναι να πιάσει.
 
Η επιλογη κονσολας συνηθως γινεται με κριτηριο τα exclusives της καθε μιας. Αυτοι που θελουν Zelda,Metroid,Mario κτλ. θα παρουν Wii U. Αυτοι που θελουν Uncharted, Gran Turismo κτλ. θα παρουν Ps4. Αυτοι που θελουν Halo, Forza, NFL interactive :p κτλ. θα παρουν Xbox. Και τελος αυτοι που δεν θελουν τιποτα απο ολα αυτα το πιο πιθανο ειναι να παρουν Gaming Pc...

Οσο για το Wii U το 2014 που θα κυκλοφορισει αρκετους μεγαλους τιτλους και θα κυκλοφορουν και οι αλλες κονσολες ταυτοχρονα εκει θα εχουμε το τελικο crash test.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα τα λεει στα περισσοτερ γιατι ετσι ειναι τα πραγματα εκτος απο το downfall.Δηλαδη τι να βγω και να πω εγω οταν τα πραγματα μιλανε απο μονα τους την στιγμη που σε λιγες βδομαδες το ps4 πουλησε 2.4 εκατομμυρια κομματια ενω το Wii U σε εναν χρονο σχεδον 4.5 εκατομμυρια.Aν οταν κυκλοφορησουν ολα τα μεγαλα first party δεν ανεβουν κατα πολυ οι πωλησεις της κονσολας ωστε να αλαξει και η αντιμετωπιση των μεγαλων third party studios τοτε ναι θα αρχισει το downfall του Wii U και οχι της ιδιας της Ν ομως.

Μονο με το 3DS που ξεσκιζει θα μπορουσε να σταθει η N και μπορει να μην εχει τα μετρητα της Apple η της M$ αλλα μια χαρα ειναι και φτιαχνει και τεραστιες εγκαταστασεις για το προσωπικο την στιγμη που αλλοι πουλανε της δεικες τους.Δεν εχει προβλημα η N και δεν υπαρχει λογος να κατσω να γραφω νουμερα παλι για να το αναλυσω.Το μονο κακο ειναι οτι μεχρι τωρα χαλαει η εικονα της με το Wii U και αν δεν αλαξει οπως ειπα παραπανω πρεπει συντομα να κυκλοφορησει νεα κονσολα γιατι αλλιως μονο χασουρα θα εχει με το Wii U.
 
http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year

και επειδή τα έχω παίξει όλα τα games εκτος από το last of us, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το mario 3d world, θα μου πείτε άλλο το ένα άλλο το άλλο..θα σας πω..δεν υπάρχει σύγκριση :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tabon είπε:
http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year
και επειδή τα έχω παίξει όλα τα games εκτος από το last of us, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το mario 3d land, θα μου πείτε άλλο το ένα άλλο το άλλο..θα σας πω..δεν υπάρχει σύγκριση :)
3D World εννοεις :p
 
ναι, γερασα και ακομα δεν λεω να "move on" :p
 
Σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει η Nintendo κάποιο νέο μη ανακοινωμένο παιχνίδι, προφανώς για το Wii U, που το έχει ανάγκη. Για να δούμε οπότε...
 
Αυτο θα ειναι το ιδανικο σεναριο.Υπαρχει ομως και η ποθανοτητα οπως ακουγετε να δειξουν ενα παιχνιδι που ηδη εχει ανακοινωθη απλα θα δωσουν παραπανω λεπτομερειες.Μου αρκει και αυτο εμενα αλλα μονο αν δειξουν κατι απο το παιχνιδι της monolith η το νεο Zelda γιατι αν δειξουν παλι κατι απο mario kart η donkey kong tropical greeze θα κανουν απλα μια τρυπα στο νερο.
 
Μακαρι να δειξουν κατι απο το Χ να γινει χαμος!! Βασικα πρεπει να δειξουν κατι παραπανω σιγα σιγα γιατι αλλιως δεν το βλεπω να βγαινει 2014...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με super mario εν ετη 2014 δεν πας πουθενα, πρεπει να βγουν "next-gen" παιχνιδια στην κονσολα παιδες!!!
 
Οταν βλεπεις οτι η κονσολιτσα ακομα και με το Μαριο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι δεν πουλαει τοτε καλα θα κανουν ή να αλλαξουν μυαλα ή να ετοιμαζουν τα κολυβα απο τωρα....
 
Μετα της ανακοινωσεις μεσω twiter αλλα και απο της βαρυγδουπες δηλωσεις του Reggie που ανεβασαν πολυ ψηλα τον πηχη για την VGX ηρθε το απολυτο ξενερωμα.Εκει που ο κοσμος δηλαδη περιμενε να δει εστω και μια εικονα απο το νεο Zelda η κατι νεο απο το παιχνιδι της Monolith η τελως παντων κατι που να το εβλεπε πρωτη φορα η κατι διαφορετικο απο παιχνιδια που εχουν ηδη ανακοινωθη η super και καλα ανακοινωση της N ηταν και παλι για το Donkey Kong tropical freeze και συγκεκριμενα ο Cranky Kong.Dηλαδη ολως αυτος ο ντορος για τον Cranky Kong Που φυσικα και ειναι κατι το πολυ καλο αλλα σε καμια περιπτωση δεν εφτιαξε τον κοσμο που περιμενε αλλα να ακουσει και να δει.Για γελια πραγματικα γιατι δεν χρειαζοταν πολλα να δειξουν απλα μια και μονο εικονα απο το νεο Zelda και τιποτα παραπανω θα εριχνε το ιντερνετ και θα γεινοταν χαμος.

Ας σοβαρευτουν και ας κανουν τα αδυνατα δυνατα να αλαξει το κλιμα μεσα στο 2014 γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει :rant:
 
Πίσω
Μπλουζα