Stormwatch
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 287
Εσένα σε τιμωρεί η MS που ήσουν Πλεϊστεσιονάκιας...
Θα σου κάνει update σε Millenium!
Θα σου κάνει update σε Millenium!
Κανονικότατα. Χτες είχα ακόμα ενα updatecloud είπε:Δεν νομίζω να έχουν αφήσει τα Ultimate απ' έξω...Έχεις κάνει όλα τα update;
Κι εμένα είναι ορίτζιναλ. Ομως, τώρα που το ξανασκέφτηκα, νομίζω ότι η εγκατάσταση είναι από Dell OEM δισκάκι που είχα παρει από ΕΒΑΥ. Άραγε να άφησαν τα ΟΕΜ εξω από αυτή τη διαδικασία; Λίγο κουλό μου φαίνεται, αν συμβαίνει.Stormwatch είπε:Εγώ έχω ultimate οριτζινάλε και μου έβγαλε κανονικά το εικονίδιο για το update...
cloud είπε:Δεν νομίζω να έχουν αφήσει τα Ultimate απ' έξω...Έχεις κάνει όλα τα update;
Θα το τσεκάρω μολις παω σπίτι.cloud είπε:Το update KB3035583 το έχετε εγκαταστήσει;
Σωστή σκέπση αλλά εγώ προσωπικά εχω ορίσει να φαίνονται όλα τα εικονίδια και τα notifications.cloud είπε:Για δείτε μήπως είναι στα κρυφά εικονίδια (Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Εικονίδια περιοχής ειδοποιήσεων)..Και ρίξε και μία ματιά και σε αυτό..
http://forums.windowscentral.com/windows-10-general-discussion/359382-windows-10-reservation-update-kb3035583-not-found.html
Μολις είδα ότι τελικά το έχω εγκαταστήσει. Αλλά τί ακριβώς αφορά αυτό το update;cloud είπε:Το update KB3035583 το έχετε εγκαταστήσει;
Ace είπε:...δες και αυτό.