alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 212
OK, εννοείς λοιπόν τα disk icons για σκληρό δίσκο, RAM disk και πιθανώς κάποια partitions που έχεις. Στο directory όπου εγκατέστησες τα NewIcons, υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται CopyNewIcon. Το τρέχεις, βρίσκεις το εικονίδιο που θέλεις και στη συνέχεια του λες σε ποιον δίσκο θες να το αντιστοιχίσεις. Επίσης να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές συλλογές με New Icons από το aminet ώστε να επιλέξεις αυτά που σου αρέσουν.spyros_s είπε:καλημέρα Άλκη! Με τον όρο κλασσικα icons εννοώ τα αρχικά που βγάζει στα 3.1 παραδοσιακά η αμίγκα!
Καμία από τις δισκέτες του λειτουργικού δεν ονομάζεται work. Πρέπει να μου πεις σε ποιο ακριβώς σημείο στη ζητάει για να το αντιμετωπίσουμε.Περί δισκετών λειτουργικού: μου ζητάει την δισκέτα "work" !
Στα ScreenMode Preferences, επιλέγεις την ανάλυση και τον αριθμό χρωμάτων που θες. Με ρέγουλα τα χρώματα γιατί τρώνε chip RAM, 64 είναι μια χαρά. Στη συνέχεια στο PC σου πρέπει σε κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα να μετατρέψεις την εικόνα που θες σε (παράδειγμα) αρχείο IFF 640x512, 64 χρωμάτων. Στη συνέχεια την επιλέγεις με τα WBPatter Preferences. Σου επισυνάπτω μια για παράδειγμα.Άλλη ερώτηση: θέλω να βάλω μια εικόνα για wallpaper που όμως να χωράει στη native ανάλυση και να μην καλύπτει εμτά τα icons! Πήγα prefs στο pattern αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχουν ετοιμα patterns σε iff μορφή για να βάλω στο διαδίκτυο;
Μετά την εγκατάσταση των NewIcons υπάρχει ένα ακόμα λεπτό σημείο, επειδή δεσμεύουν κάποια χρώματα πρέπει να τα απελευθερώσεις με το Full Palette. Το περιγράφω στο προτελευταίο Phoenix. Καλά, αυτό το thread είναι η λαμπρή απόδειξη ότι το περιοδικό δεν το διαβάζει άνθρωπος! Ούτε ο αρχισυντάκτης του! :animlaugh:
Blade of Destiny.zip