Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ρε παιδια που το θυμηθήκατε, ακριβως το ιδιο εκανα και εγώ το κυλουσα στο δρόμο ευτυχώς που το σχολειο ήταν σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι μου. Στο νηπιαγωγειο θυμάμαι πως μας έδιναν και κουτια με κομπόστες, τοσο γλυκες που κολούσε το στόμα σου για μια μερα ολοκληρη! και ο χυμος ήταν πολύ συμπικνωμένος αυτό θυμαμαι αλλα τον πίναμε!!nkarytia είπε:Θυμάμαι που ήταν τόσο βαρύ για μένα τότε που το κυλούσα στο πεζοδρόμιο μέχρι το σπίτι![]()
αν σας πω ότι από τότε μισώ τον χυμό ροδάκινο επειδή ποτέ δεν ξαναπέτυχα εκείνη τη γεύση θα με πιστέψετε? όλοι μου φαίνονται (και είναι δλδ) νεροζούμιαkrhtikos είπε:TΤους χυμούς τους τσάκισα κανονικά και μάλιστα όπως είπαν οι υπόλοιποι φίλοι παραπάνω , δεν ξαναδοκίμασα τόσο γνήσιο χυμό ποτέ πιά......
Μπα, καμία καφρίλα, απλώς αντί για τοματοπελτές, γινόταν ροδακινοπελτές! Άσε που θα μπορούσατε να το... διαφημίσετε σαν έναν νέο, επαναστατικό τρόπο ανοίγματος χυμών και λοιπόν κονσερβών και μεταλλικών κουτιών (αριθμός πατέντας 1982)!don dokken είπε:καφριλα:βαζαμε τα τενεκεδια κατω απο ροδες φορτηγων και μεγαλων αμαξιων που ειχαν παρκαρει περιξ του σχολειου..ηταν και κατηφορα..,ε φανταζεστε τι γινοταν..απο κατι τετοια γεμιζαν οι χωματερες ροδακινα...
Χαχαχα. Καλά κι εμάς οι τάξεις μας είχαν γίνει χάλια κι ζουμιά έτρεχαν από τους τοίχους. Μετά βέβαια μας έβαζαν και τα καθαρίζαμε αλλά άφηνε ένα ωραίο φρουτένιο άρωμα η όλη κατάστασηmetalcandyman είπε:Το τι πορτοκαλι εχω φαει μεσα στην ταξη δεν περιγραφεται![]()