XBOX Επικίνδυνος πυκνωτής

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.781
Αντιδράσεις
184
Ανοιξα το δικό μου αλλα δεν βρήκα τον εν λόγω πυκνωτή, μαλλον εχω αλλο revision. τελικά αλλαξα το IDE 33 σε 100 για καλλίτερη ταχύτητα
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
δεν παίζει να πάρεις τίποτα παραπάνω με ότι καλώδιο και να βάλεις στο δίσκο/dvd
 

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.781
Αντιδράσεις
184
Παίρνεις ενα 20-30% στα loading.

Εξήγησε μου κατι ρε keropi, γιατί έχεις ενα gay, semi zombified lovebot σαν avatar?
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
Saulot είπε:
Παίρνεις ενα 20-30% στα loading.
edit: τελικά έχεις δίκιο... πιάνει παραπάνω...! (υποθέτοντας ότι δεν έχεις τον stock hdd πάνω)

Saulot είπε:
Εξήγησε μου κατι ρε keropi, γιατί έχεις ενα gay, semi zombified lovebot σαν avatar?
επειδή έτσι μου γουστάρει , πώς σου φαίνεται αυτό σαν απάντηση; σε κάλυψε;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Saulot

RetroNuts!
Joined
14 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.781
Αντιδράσεις
184
keropi είπε:
επειδή έτσι μου γουστάρει , πώς σου φαίνεται αυτό σαν απάντηση; σε κάλυψε;
Καλή είναι δέν λέω, αλλα θα δούλευε αν είχες τον γάτο.
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
152
Όταν είχα ανοίξει το δικό μου για ξεμπίχλιασμα, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πυκνωτή σε κατάσταση πέραν του αρίστου.

Και έχω ένα κόλλημα με τους πυκνωτές, θανάσιμο. Από την εποχή που έσκαγαν σαν δυναμιτάκια στις μητρικές, ως επί το πλείστον στα κυκλώματα τροφοδοσίας των επεξεργαστών ( Ο Θεός να τα έκανε κυκλώματα, λέμε τώρα.... )
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
Saulot είπε:
Καλή είναι δέν λέω, αλλα θα δούλευε αν είχες τον γάτο.
χαχχαχαχαχα σωστός και πάλι ΛΟΛ

αλλά κάθε φορά που μιλάει , και κινείται το σαγόνι του δακρύζω από το γέλιο οπότε και τον συμπάθησα ;) όλα τα λεφτά είναι όταν βρίζει :D ο cuddles παραείναι κλασσική φιγούρα για τα γούστα μου :)
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
άνοιξα σήμερα το ένα εκ των δύο ΧΒΟΧ....

2quk9k7.jpg


2qk5wzk.jpg


είχε αρχίσει να "δουλεύει" ο παλιο-πυκνωτής όπως βλέπετε... πήρε πόδι φυσικά και περιμένω τους αντικαταστάτες... θα αλλάξω και το ide καλώδιο επί τη ευκαιρία (thanks saulot για τες πλεροφορίαι)

edit: το δικό μου πάντως χωρίς τον πυκνωτή δεν ξεκινάει, αλλά αναβοσβήνει μόνο του 2 φορές και την τρίτη μένει ανοιχτό με κόκκινο δαχτυλίδι :p άντε να έρθει το πακέτο από Αγγλίαααααααα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

geoanas

Commodore Vampire
Διαχειριστές
Joined
14 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.225
Αντιδράσεις
262
Έλα στο τσακ το πρόλαβες ! Το ίδιο (αλλά πιο light) παρουσίασε και το δικό μου !
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
με προβληματίζουν τα power cycles που κάνει χωρίς τον πυκνωτή... τεσπά ελπίζω να οφείλεται στην απουσία του....
 

geoanas

Commodore Vampire
Διαχειριστές
Joined
14 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.225
Αντιδράσεις
262
Καθάρισες καλά την περιοχή με οινόπνευμα κτλ ?

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπω ύποπτη ασπρίλα γύρω από τις γειτονικές αντιστασούλες και τρανζίστορ...

Κάποιες last version xboxs δεν ξεκινούν χωρίς πυκνωτή.
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
ναι είναι καθαρό τώρα, η φώτο ήταν πριν το καθάρισμα... κατά 90% είναι έκδοση 1.4 το δικό μου... :D

μόλις φτιάξω αυτό θα ανοίξω και το new-old-stock που έχω, το xecuter3 λέει ότι είναι 1.4 και αυτό... (το άλλο έχει xecuter2.6ce)
 

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.279
Αντιδράσεις
878
Έτσι έτσι!

Να βγάλουν και μία οδηγία, οτι για να αγοράσεις XBOX 360, θα πρέπει να κατέχεις και δίπλωμα Ανωτάτης Ηλεκτρονικοπλακετοσυγκολλητικής! :p
 

Haros

RetroMaNiaC
Joined
10 Mαϊ 2009
Μηνύματα
813
Αντιδράσεις
5
DINO είπε:
Έτσι έτσι!Να βγάλουν και μία οδηγία, οτι για να αγοράσεις XBOX 360, θα πρέπει να κατέχεις και δίπλωμα Ανωτάτης Ηλεκτρονικοπλακετοσυγκολλητικής! :p
Για το xbox 1 μιλάμε :p
 

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.279
Αντιδράσεις
878
Το ίδιο είναι! Κουτιά είναι και τα δύο! :p

Πως παρασύρθηκα έτσι; #)
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
DINO είπε:
Έτσι έτσι!Να βγάλουν και μία οδηγία, οτι για να αγοράσεις XBOX 360, θα πρέπει να κατέχεις και δίπλωμα Ανωτάτης Ηλεκτρονικοπλακετοσυγκολλητικής! :p
το πήραμε αυτό με τις μετατροπές jtag! :p :p:p:p

πλάκα - πλάκα, τα ps2 μια χαρά είναι σε αυτόν τον τομέα... και καλά έχουν ασθενή laser , αλλά το v9 που έχω και το πήρα όταν ήταν καινούριο δεν έχει κανένα πρόβλημα...
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
update:

αλλάχθηκε με επιτυχία ο 1ος πυκνωτής, αύριο και αυτός του 2ου ΧΒΟΧ (που είναι και η μεγαλύτερη "αγγαρεία" λόγω της xecuter3 "φάτσας"...)

το 80pin καλώδιο δεν μου έκανε την χάρη να παίξει σε αυτό το ΧΒΟΧ, δεν ανοίγει αν βάλω αυτό... τεσπα...
 

Haros

RetroMaNiaC
Joined
10 Mαϊ 2009
Μηνύματα
813
Αντιδράσεις
5
Είναι στις σωστές άκρες της καλωδιοταινίας βαλμένες οι συσκευές; Γιατί απ'ότι θυμάμαι το xbox 1 έχει cs για να διαλέγει master/slave και άμα βάλεις την υποδοχή που βρίσκεται στην άκρη του καλωδίου στο cdrom πχ, παίζει να μη δουλέψει.

Ελπίζω να κατάλαβες τι περιγράφω γιατί εγώ τώρα που το ξαναδιάβασα δεν το καταλαβαίνω :p
 

keropi

Human RetroDatabase
Joined
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.710
Αντιδράσεις
7
ναι είναι σωστά, με ένα και μοναδικό τρόπο μπαίνουν ούτως ή άλλως :p

έκανα και "warning thread" στο amibay : http://amibay.com/showthread.php?p=97757 , να 'σαι καλά ρε geonas! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
86
Άνοιξα σήμερα και το δικό μου v.1 xbox για καθάρισμα, και διαπίστωσα πως έχει τον εν λόγω πυκνωτή! :eek: Για πολύ καλή μου τύχη δεν έχει "σκάσει" ή φουσκώσει, και η motherboard δεν έχει πάθει την παραμικρή διάβρωση.

Ποιος θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει? Δεν είμαι καθόλου καλός με κολλητήρια και τα συναφή....
 
Μπλουζα