Σε περίπτωση που το σουτάρεις φώναξε τον "Χάρο" να το πάρει...DINO είπε:Άστα... Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου ένα από αυτά τα #@$%% κουτιά και δεν έχω καμία, μα καμία, όρεξη να το ανοίξω......Ή θα το σουτάρω ή θα πάρω φωτιά κάποια στιγμη....
Το WD40 λογικά σαν "λαδοειδες" που είναι δεν βραχικυκλωνει έτσι; Εγώ στο δικό μου που είχε σκάσει χρησιμοποιησα "Electrical contact cleaner spray" της COSMO LAC...Saulot είπε:μια μαλακή οδοντοβουρτσα και λίγο καθαρό οινοπνευμα (ασπρο) η WD40 κάνει θαυματα!!!
Εισαι λάθος,κανει και για λυπαντικό,απο οτι λεει πανταWally είπε:Γενικα το WD40 εχει ιδιοτητες πασπαρτου με την εννοια οτι το χρησιμοποιουμε παντου χωρις να διαβαζουμε τι ειναι. Προσφατα ενας φιλος μου, μου ειπε οτι λαδωνει την αλυσιδα του ποδηλατου του με WD40!! Του ειπα φυσικα οτι καταφερνει ακριβως το αντιθετο της λιπανσης...
WD-40 was developed by the military in the 50s as a rust preventative solvent and de-greaser to protect missile parts. It quickly became a household item when people discovered it had thousands of other uses as a cleaner, rust-prevention agent, squeak-stopper and more. It also works wonders as a light lubricant on small items like hinges, locks, and toys. Bicycle chains, on the other hand, are far too heavy and fast-moving for the lubricating power of WD-40 to have any effect at all. As a matter of fact, WD-40 will actually strip away any existing lubricant and leave your drivetrain dry – metal on metal. Basically, spraying this stuff on your chain is worse than using no lubricant at all!
Άρα όποιος κακομοίρης το έβαλε στο XBox του, ας αρχίσει να του ετοιμάζει τον επικήδειο. Συλληπητήρια... :Wally είπε:Γενικα το WD40 εχει ιδιοτητες πασπαρτου