@Imgema
Το θέμα έχει ήδη ένα δικό του thread κάπου εδώ μέσα, η όλη ουσία του post σου για μένα συνοψίζεται στο εξής:
-Εμείς είμαστε οι αληθινοί gamers που παίζουμε 20 χρόνια γράφοντας ανθρωποημέρες μπροστά στα μηχανάκια. Οι εταιρίες πρώτα πρέπει να ικανοποιούν εμάς και μετά τους "νέους".
Φυσικά διαφωνώ κάθετα εδώ και πολλά χρόνια από τότε που προσπαθούσε να μας πείσει ο Πάνος για την ορθότητα του επιχειρήματος. Τότε όποιος είχε 360/PS3 ήταν hardcore, αν ερχόταν και από DC ε τότε ^@*& και έδερνε
Όσοι έπαιζαν με το Wii ήταν νέοι που ξεκίνησαν με τη μαγειρική ή το bowling, Tο Mario Kart ήταν για gay, γίνε άντρας και παίξε forza!
Σήμερα διαβάζω τα απίστευτα ότι οι αληθινοί gamers είναι όσοι παίζουν Ν που είναι η μόνη που έχει κρατηθεί στα αληθινά παιχνίδια και τώρα οι νέοι casualάδες είναι οι mobile/padάδες. Η ιστορία είναι παλιά από τον καιρό του real men do it in command line και μάλλον έχει μέλλον
---------------
Στο θέμα τώρα, εγώ περιμένω να δω τα παιχνίδια του ΟΝΕ και να κρίνω, ίσως και να βγουν νωρίτερα από του Wii U που θα έχει τότε... πόσους μήνες στην αγορά;
Γιατί θα γίνει αυτό; Γιατί τα εργαλεία ανάπτυξης είναι προσανατολισμένα σε χ86 και από τη στιγμή που έχει το ίδιο hardware με το PS4 θα τα τιμήσουν οι εταιρίες (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια). Αν δεν το πάρεις για ΟΝΕ θα το πάρεις για PS4! Ανάπτυξη σε Visual Studio με τους compilers που έγραψε...η Microsoft!
Για τα indie τώρα, είμαι και εγώ fun των "ανεξάρτητων", το μέλλον θα δείξει αν θα ανοίξει η αγορά για τους μικρούς. Ίσως αν δεν πουλήσει όπως περιμένουν, να το κάνουν αλά Ν, όλα είναι πιθανά. Και μιλάω για ολοκληρωμένα native apps όχι κουτσουρεμένα .net ή HTML5. Που ακούστηκε HTML παιχνίδια σε κονσόλα παιχνιδιών;
Αλήθεια τι θα γίνει αν βγάλει η Apple ένα AppleTV με direct-wifi pad και hardware από iPad? Εσείς τι λέτε δε θα ανοίξουν τα indie με native SDK την επόμενη μέρα;
Νομίζω ότι πρέπει να κανονίσουμε μπύρα από κοντά οι retrogamers για να τα πούμε από κοντά ή με κάνα pad στο χέρι σε κάποια μάζωξη "εσωτερικού χώρου"