XBOX ONE

Το να ξεκινας την μερα σου ακουγοντας η διαβαζοντας ενα καλο ανεκδοτο ειναι κατι το υπεροχο γιατι αν εχεις κακη διαθεση στην φτιαχνει και αν εχεις καλη διαθεση στην κανει ακομα καλητερη.Ετσι λοιπον και γω διαβασα το καλητερο ανεκδοτο που ακουσα τον τελευταιο καιρο και αυτο ειναι οτι M$ ανακοινωσε την λιστα των παιχνιδιων της ωσον αφορα τα xboxone και 360 που θα παρoυσιασει στο επερχομενο Tokyo Game Show.Καλα δεν σκεφτεστε την ταλαιπωρια,τα εισητηρια,ολη την μανουρα αυτη να εγκαταστησετε booth,κονσολες,οθονες κλπ για εναν λαο που απλα σας εχεις γραμμενους;Μαλον πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενοι εκει στην M$ με τα 171 κομματια που πουλησε την περασμενη βδομαδα στην ιαπωνια το xbox360.Ε ρε γελια πρωι πρωι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι πλακα ειναι αυτη χαχαχαχαχαχαχαχα.

Ας αναφερω και τα παιχνιδια τωρα που σταματησε καπως το πολυ γελιο χαχαχαχα

Xbox One

Titanfall – Electronic Arts

Forza Motorsport 5 – Microsoft Studios

Ryse: Son of Rome – Microsoft Studios

Crimson Dragon – Microsoft Studios

Kinect Sports Rivals – Microsoft Studios

Max: The Curse of Brotherhood – Microsoft Studios

Killer Instinct – Microsoft Studios

FIFA 14 – Electronic Arts

Xbox 360

Lightning Returns: Final Fantasy XIII – Square Enix

ARMORED CORE VERDICT DAY – From Software

YAIBA: NINJA GAIDEN Z – Tecmo Koei Games

FIFA 14 – Electronic Arts

Dragon Ball Z: BATTLE OF Z – Bandai Namco

Castlevania: Lords of Shadow 2 – Konami Digital Entertainment

F1 2013 – Codemasters

Phantom Breaker: Extra – MAGES.

DEAD OR ALIVE 5 Ultimate – Tecmo Koei Games

World of Tanks Xbox 360 Edition – Microsoft Studios

Fable Anniversary – Microsoft Studios

NBA 2K14 – 2K Games

Rock Smith 2014 edition – Ubisoft

Painkiller: Hell & Damnation – Inter Glow

Castlevania: Lords of Shadow, Mirror of Fate HD – Konami Digital Entertainment

Constant C – MAGES.

Strider – Capcom

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse – Sega

Deadfall Adventures – Inter Glow

Splinter Cell: Blacklist – Ubisoft


 
Την Ιαπωνια ολοι την γραψανε (αργοπορημενη κυκλοφορια, κανενα "Ιαπωνικης" νοοτροπιας launch game κτλ) . Και αυτοι που δεν την γραψανε, πουλανε 500 κομματια την εβδομαδα.

Η μαχη ειναι στην Αμερικη πλεον...
 
Την αγορα της Ιαπωνιας και γενικα της ασιας την εχουν χασει εδω και πολυ καιρο (οχι οτι ποτε τα πηγαν καλα) ...και ολα δειχνουν οτι και το one θα εχει την ιδια τυχη με τα 2 προηγουμενουνα xbox .Παραειναι αμερικανιλα για να πιασει στην χωρα των ninja :cool:
 
Ναι δεν εχει πολλες ελπιδες εκει. Ανοιξε προσφατα ενα στουντιο στην Osaka, εχει και το Crimson Dragon αλλα...

Δεν εχουμε και νεα απο τον Itagaki. Αυτος ειναι MS-ακιας και εχει κοινο στην Ιαπωνια.

Παντως και οι δυο κονσολες ειναι "αμερικανιες". Οι σχεδιαστες και των δυο ηταν Αμερικανοι. Απλα η MS με το NFL το παραχ***! :)
 
Ο Phil spencer της M$ επιβεβεωσε οτι στην ιαπωνια τελικα το xbox one θα κυκλοφορησει μεσα στο 2014 χωρις να δωσει ημερομηνια κυκλοφοριας.Και χαρα οι σχιστοματηδες μετα απο αυτη την ειδηση.Γιαυτο και οι ουρες στα καταστηματα και οι πανω απο δυο εκατομμυρια πωλησεις του Monster hunter 4 που μην τρωτε παπα οτι ηταν γιαυτο γιατι οι ουρες ηταν για το νεο xbox one και οι προπαραγγελιες του ειναι αυτα τα 2 και εκατομμυρια κομματια :p
 
Παντως μιλησε για δυνατους τιτλους (υποθετω απο το νεο στουντιο της MS στην Οσακα) που θα συνοδευσουν την Ιαπωνικη κυκλοφορια...
 
Για τους χιλιαδες φιλους του αθληματος στην Ελλαδα ,ερχεται...




 
Αυτα ειναι!


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 
Το καλυτερο μεχρι στιγμης αρθρο οσο αφορα την αρχιτεκτονικη του XBOX ONE δια χειρος Leadbetter απο architects της MS
 
Thanx για το link, φαίεται ενδιαφέρουσα συνέντευξη, θα το διαβάσω όλο αργότερα..

ΑΝ και προσωπικά όταν είδα το thread με σημερινό post νόμιζα ότι θα είχε να κάνει η συζήτηση για την ανακοίνωση από τη Valve για τα specs του Steam Machine που βγήκανε χθες/σήμερα και τη σύγκριση με xbox one και ps4 ;) :)

Γενικά ,αυτήν την στιγμή το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς, αν δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση ή τρέλα με τπτ τυχών exclusives για τα next gen, είναι να περιμένει τουλάχιστον κάνα χρόνο να δει πως θα κυλίσουν τα πράγματα..

Το ps4 από default θα έχει όπως φαίνεται την υποστήριξη των japanese game developers.. Επίσης φαίνεται πιο δυνατό σε τεχνικά χαρακτηριστικά και θα είναι έστω και λίγο πιο φθηνό.. Το SteamOS ααααν υποστηριχτεί σωστά ως gaming platform (σύνθετο) και αν έχει λογική τιμή (δύσκολο με αυτά τα specs) παίζει μακροπρόθεσμα να πάρει σημαντικό μερίδιο..

Προσωπικά, για next gen θα περιμένω τουλάχιστον 2 χρόνια αν όχι 3 αν αποφασίσω να φτιάξω νέο gaming pc :) Αν αγόραζα τώρα κάποια κονσόλα, μάλλον θα έπαιρνα current gen, είτε προς Nintendo για το χαβαλέ της υπόθεσης ή για PS3 που θα φτηνήνει υπερβολικά και έχει φοβερά exclusives..

360 έχω ήδη φυσικά (JTAG) αλλά το έχω παρατήσει σχεδόν 2 χρόνια τώρα (dunno why.. - πρέπει να παίξω RDRedemption κάποτε!) και δεν έχω επαφή καθόλου με το άθλημα... Επίσης, μέχρι και τα Windows 7 είχα μια συμπάθεια (όσο γίνεται δλδ :p ) στη Microsoft, και δηλώνω πως το πρώτο original Xbox είναι απλά η καλύτερη κονσόλα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ(αν αλλάξεις σκληρό,dashboard,βάλεις XBMC και τα πάντωα όλα και περάσεις μέσα τους emulators του αιώνα - το απόλυτο!!!) - και έχω δύο xbox, το δεύτερο το πήρα το 2005 που τα ξεπουλούσαν για 140 ευρώ :D :D .. (ναι και ps2 ... τις κονσόλες συμφωνώ, αλλά δεν είχε τα άπειρα παραπάνω extra του xbox =έχω ps2 που το πήρα για πάνω απόλα GTA VCS και LCS :D :D :D )..

Για next gen, ααααν το σκεφτόμουνα κάποτε σε 3 χρόνια, θα κοίταζα αν πάει καλά και για αλλαγή το Steam Box που παίζει να γίνει πολύ ανοιχτό και ως software και να γίνουνε τρελά πράγματα :) Γενικά η Microsoft με απογοήτευσε πολύ με Windows 8 και Xbox One - τα περί online αρχικά...-.. Προσωπική άποψη για το τι παίζει να πάρω Steam Box(ή όπως θα λέγεται)>Ps4>Xbox One (καααααααποτε :p :p )..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχω διαβάσει κάτι παραπάνω από το μισό άρθρο και νομίζω ότι χρειάζομαι παυσίπονα…

Πολύ καλό, και απʼ όσα μπορώ να καταλάβω πρόκειται για διαφορετική σχεδιαστικά προσέγγιση σε σχέση με το ps4.
 
Τι ειναι αυτα που διαβαζω και θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που τα γραφουν οτι τα Titanfall και Call of Duty: Ghosts στο XBOX ONE θα τρεχουν στα 720p.Σα δεν ντρεπονται το ξαναλεω που πανε να αμαυρωσουν την κονσολα μεγαθηριο της νεας γενιας,την κονσολα που φοραει εξωγηινη τεχνολογια απιστευτης ισχυς που την παρελαβε ο bill gates απο τα χερια εξωγηινων που διαλεξαν αυτον για να την δωσουν.Την κονσολα που με την τεχνολογια του cloud η δυναμη της φτανει σε απειρα μεγεθη και θα καταπληξει τους παντες με ολα αυτα που θα δουμε να τρεχουν σαυτην.Ρε το φουκαριαρικο το xbox one ακομα και το αδυαμο Wii U ποιο πολλα παιχνιδια εχει που τρεχουν στα 1080p και μαλιστα επιβεβεωμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :p
 
mj-laugh.jpg

..........................
 
Και τα δυο multiplatform...αλλα κατσε να τα δουμε, να τα μετρησουμε και βλεπουμε.
 
Multiplatform ξε multiplatform αν το Call Of duty: Ghosts τρεχει στα 720p στο xbox one αλλα και στο Wii U Που θα κυκλοφορησει και κει θα πεσει το γελιο της αρκουδας.
 
Στο WiiU θα ειναι κανα δυο engines πισω...δεν ασχοληθηκε καν η Infinity Ward με δαυτο
 
Ναι κυκλοφορουν το παιχνιδι στο Wii U και δεν ασχοληθηκαν καθολου για να γεινουν αυτοι ρομπα στο τελος ε ρε γελιο που εχει να πεσει με το xbox one που ο κοσμος καλα καλα δεν ασχολειται και ολοι περιμενουν το ps4.
 
Πίσω
Μπλουζα