Χαχαχα στο "Halls anyone" το Halls το περασα για παιχνιδι.
Για μενα το ps2 και το xbox οταν βγηκαν ηταν 2 απο τις απο πιο ανοστες κονσολες που κυκλοφορησαν ποτε ,ηταν κονσολες απο εταιριες χωρις ιστορια απο πισω τους ,σαν να εβγαζε η Eskimo παιχνιδοκονσολα και να σου ζητουσε να την αγορασεις.
Στο xbox (οπως και στο πρωτο ps) ειχα αυτο το feeling περισσοτερο και ακομα το εχω ,εμφανισιακα απεχθες ,στο ps2 σωθηκε η κατασταση αφου βγηκε το slim.
Moυ αρεσει η συλλογουλα μου απο τα ps2 παιχνιδακια και βρισκω ευχαριστηση με αυτα,αν θα εμπαινα στον κοπο να αγοραζα xbox ,να ψαξω να το βρω ....Οχι.
Αν μου το χαριζαν σπασμενο φουλ με emus και παιχνιδια στο σκληρο,δεν θα ελεγα οχι.
Με τα κοντρολια δεν εχω προβλημα τα θεωρω δευτερευοντα,μαλλον τριτευοντα.
Δεν υπαρχουν παιχνιδια που θα ηθελες να παιξεις στο πρωτο xbox θα με ρωτησεις,ναι υπαρχουν και τα εχω,κατι arcades της Sega (Spikeout Battlestreet) κατι πισοπαιχνιδα (Doom 3 ) τα εχω παρει και τα παιζω στο 360!!
Ποιο ειναι καλυτερο τωρα,τεχνικα το Xboχ αλλα τι να το κανεις που ειναι pc,το ps2 εχει τεραστια βιβλιοθηκη και υποστηριξη ακομα και σημερα,πηρα προσφατα ,metal slug anthology,indiana jones stuff of kings και Motorstorm.
Θα συνεχισω αργοτερα.....