Ο Γιος του Πάρτα 'Ολα (1986)

ΑΕΚ-τζιδικο

Για την πολυκατοικια ειχα μια υπονοια, αλλα η αυτοψια απεδειξε οτι εσφαλα. Πρεπει να βρεθει! Φανταστειτε να μην εχει αλλαχθει και η επιπλωση. Να το βρουμε και να καθισουμε στη πολυθρονα του Παρταολα!

Επισης δεν μπορεσα ποτε να διακρινω καποια σκηνη κατα την οποια να φαινεται το ονομα του "πλεουμενου"...

Πιστοι του Παρταολα, λαβετε αυτο να το χρησιμοποιησετε για SMS ringtone

Αμ πως!!

Dino λες ο Κατσημητσουλιας να θελει να απαντησει σε ερωτησεις για την ευροκωμωδια?
 
Δε θα το πιστεψετε τι εκατσα κι εφτιαξα και ανεβασα στο youtube... ω ναι... το εκανα κι αυτο!!! Καμαρώστε το βιντεο που έφτιαξα!!! χαχαχαχα!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=paAU0hrlbgo

Ελα παμε!!!! χορευουμε τωρα!!!!!!!! παρταολας remix dance!!!!!!
 
Wally είπε:
Dino λες ο Κατσημητσουλιας να θελει να απαντησει σε ερωτησεις για την ευροκωμωδια?
Πιστεύω πως ναι...

Άλλωστε οι περισσότερες βιντεοταινίες του ήταν ultra - cult!!!

Έχω ΜΠΛΕΞΕΙ άσχημα τις τελευταίες μέρες... (Έχω σκευρώσει απ'τη δουλειά)...

Σ/Κ θα κάνω προσπάθεια επικοινωνίας, καθώς όπως γνωρίζω πηγαινοέρχεται Ελλάδα - Γερμανία...
 
Να πω επισης οτι και στη βιντεοταινια "Ενας μπάτσος με τσαρούχια" ο Χατζηχρηστος μπαλαμουτιάζει τη Γιούλη Μπάρκα.. το συνεχισε το χούφτωμα και μετα το γιο του παρτα ολα δηλαδη... χαμος λεμε!

 
Το φετιχ της ταινίας (για τον Μπάτσο με τσαρούχια μιλάω) είναι το παντελόνι που έχουν φορέσει στον Χατζηχρήστο. Ψιλοκάβαλο μέχρι εκεί που δεν παίρνει και σαν σακί απο κάτω.

Αλλά βγαίνουμε off topic...
 
Stormwatch είπε:
Το φετιχ της ταινίας (για τον Μπάτσο με τσαρούχια μιλάω) είναι το παντελόνι που έχουν φορέσει στον Χατζηχρήστο. Ψιλοκάβαλο μέχρι εκεί που δεν παίρνει και σαν σακί απο κάτω.Αλλά βγαίνουμε off topic...

XAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXA!!!!!!!!!!
Μετά το γιο του πάρτα ολα παραπάχυνε!!!
 
Πολλά thanks αγαπητε φίλε Γιάννη για το ομορφο video-clip με αποσπάσματα απο την ταινία. Στο κλίμα των 1980ς γενικώς...
 
Ευχαριστω πολυ video80! Να σας πω εδω αγαπητοι φιλοι οτι η disco "Εσπεριδες" βρισκοταν στη Γλυφάδα! (αραγε να υπαρχει ακομα και να λειτουργει σαν club? δεν εχω ιδεα..)
 
Ladies and gentlemen σας παρουσιαζω το promotion εξωφυλλο απο το remake της ταινιας "O γιος του παρτα ολα"!!!!! Πειτε μου γνωμες!!!

 
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ευγε!

Αν καταφερνες και εβρισκες και τις δεσποινιδες της αφισας-κολλαζ, θα αφηνα μουστακι για να παιξω τον Μαικ χαχαχαχαχα
 
Stratulator είπε:
Διαβαζα αυτο το θεμα : http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?5564-Διοργάνωση-προβολών και μου φανηκε ωραια ιδεα, για ενα αφιερωμα στις βιντεοταινιες-επη του Χατζηχρηστου, με "Highlight" τον "Γιο του Παρτα Ολα"...

Τι λετε;...
Συμφονώ!!! Και φυσικά στην προβολή θα ειπάρχει και διαλειμα για το σχολιασμο της ταινίας!

Jakie Dragon έγραψες πάλι αγορι μου!! Εχεις τελικα μεγάλο πάθος με την ταινία.
 
Stratulator είπε:
Διαβαζα αυτο το θεμα : http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?5564-Διοργάνωση-προβολών και μου φανηκε ωραια ιδεα, για ενα αφιερωμα στις βιντεοταινιες-επη του Χατζηχρηστου, με "Highlight" τον "Γιο του Παρτα Ολα"...

Τι λετε;...
ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Μιας και ο Stormwatch μας θυμησε στο chatbox το ΑΕΚ Παρταολας mix του jackie, να δηλωσω οτι δεν πρεπει η "σκονη να καθισει". Δεν επιτρεπεται αυτο το thread να μενει ανενεργο παραπανω απο τρεις μερες.

Οι Παρταολακηδες καλουνται να παρακολουθησουν ευλαβως την ταινια τουλαχιστον μια φορα το επομενο διημερο και να ποσταρουν νεα κρυφα μηνυματα-αλληγοριες που θα ανακαλυψουν.

Παμε ολοι μαζι..Εισαι ο Παρτα Ολααααααααας

 


http://www.youtube.com/watch?v=5u1KiHwwn-8#t=2m47s
 
Άλλοι 3 άνθρωποι γνώρισαν την μαγεία της μοναδικής ευρωκωμωδίας χθες το βράδυ. Η προσπάθεια να γίνει γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο, συνεχίζεται...

attachment.php


EDIT: Από ότι φαίνεται στο οπισθόφυλλο, το απίστευτο σενάριο έχει γραφτεί από τον Γιώργο Οικονόμου που δεν είναι άλλος από τον Μαϊκ...

http://www.perizitito.gr/persons.php?personid=79712

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετα απο ολα αυτα τα εγκωμιαστικα σχολια ειπα να μυηθω και εγω στη μαγεια του Παρταοοολα και πραγματικα προσθεστε εναν ακομη καμμενο!!

:burn:

Οι επιστημονικες σας αναλυσεις με απασχολησαν καθολη τη διαρκεια του εργου και εχω να παρατηρησω πως και εγω πιστευω οτι προκειται για μουλοχτο sequel του "της Κακομοιρας"!

Επισης για παντα θα με στοιχειωνει το αν τα πλανα απο το κεντρο με το μπαλετο προερχονται απο αλλη μαγνητοσκοπηση για αλλο εργο! :banghead:

Καποιες απο τις επισημανσεις μου:

-Οταν ο Λαλακης παει στη σχολη kung fu κατα τη διαρκεια που ο δασκαλος τους μαθαινει κινησεις οι και καλα "παλαιοι μαθητες" κανουν διαφορετικες και ασυγχρονιστες κινησεις!!

-Στη σκηνη που η μια κοπελα βρισκεται στον τηλεφωνικο θαλαμο για να δηλωσει πως κυκλοφορει ενας δρακος στη περιοχη γυριζει στο καντραν τον αριθμο 1 0 αντι να πατησει 1 0 0 !

-Τι ποιο φυσιολογικο απτο να χορευεις Last Christmas στη πλωρη ενως γιωτ φορωντας μαγιο!!

-Στη σκηνη στη καφετερια οπου ο Μαικ ριχνει απο την καρεκλα τον Λαλακη ακουγεται ενα γελιο (μαλλον παιδικο) απο τα διπλανα τραπεζια!

Και κατι τελευταιο πως λεγεται το italo που ακουγεται οταν χορευουν στο γιωτ πριν αλλαξει το πλανο και χορεψουν το fill me up στις εσπεριδες??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Spread the word...spread the word :)
 
Για μένα κοριφαία σκηνή εκει που χορεύει ο Ψωμόπουλος με μαγιό σλιπάκι και ψιλή κάλτσα μέσα στο σκάφος χουφτόνοντας τα...μανούλια.
 
Πίσω
Μπλουζα