Ο Γιος του Πάρτα 'Ολα (1986)

Μετα το καλεσμα του Wally, εχω να παραθεσω μερικα νεα στοιχεια- κρυμμενα νοηματα και συμβολισμους...

Διαπιστωσα οτι :

Ο ΜαΪκ που ειναι ολο μαγκια και "αγριαδα", δικαια φοραει "Flight".

40764.jpg

Επισης, στο σκαφος αποκαλυφθηκε οτι ειναι καταπιεσμενος Προλεταριος, φορωντας συμβολικα κατακοκκινη μπλουζα,

γι'αυτο αντιδρα και με αυτον τον τροπο.

40771.jpg

Ο Λαλακης στην Disco, κανει στην αδεια ακομα πιστα, Headbanging/προσευχη...

40770.jpg

Ο Λαλακης εκτος απο μαθηματα Καρατε, πρεπει να εκανε και μαθηματα Yoga

40768.jpg

Ο θρυλικος συνδιασμος της "Ασπρης καλτσας" στην Disco...

40767.jpg

Ενας μυστηριος τυπος στεκεται συνεχεια πισω, κατα την διαρκεια του χορευτικου...

40765.jpg

Ο 'Παρταολας' εχει μονιμα στολισμενο στο μπαρ Johnnie Walker 5λιτρο... Δεν θα μπορουσε φυσικα, να εχει πιο μικρο.

40766.jpg

Δεν την αποκαλουν τυχαια Ευροκωμωδια. Γι'αυτο στα πλαισια της Ελληνογαλλικης φιλιας,

ντυνουν την Ντερτιμα σαν Γαλλικη σημαια...

40769.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και να φανταστεις οτι ακομα ξυνουμε τη ραχη του παγοβουνου... :)
 
Ξυνω λιγο ακομα απ'το παγοβουνο!...

Και συνεχιζω :

Τα λεφτα του 'Παρταολα' για τα μαθηματα Καρατε του Λαλακη, δεν πηγαν χαμενα...

Καταφερνει να σηκωσει ανετα την Ντερτιμα.

40834.jpg

Ο 'Παρταολας' στον "Μπαμπη" βλεποντας το Μπαλετο και με 'ειδικες' κινησεις,

λεει τα εξης συνθηματικα : " Δουλευει πολυ το 'τετοιο'!... " και " Α,ρε! ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ τηρα!..."

40835.jpg

Επισης, υπαρχει και ενας ακομα περιεργος κυριος που βλεπει το χορευτικο...

Μηπως ειναι ο μπαμπας της Καρολινας;;

40768.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο περίεργος κύριος που παρακολουθει απο πισω το χορευτικό στο γιότ παίζει να είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους και να επιβλέπει τα γυρίσματα... σου λεει μη μου το κανουν λίμπα το σκάφος.. ΑΣΟΥΠΗ!!!!!!!!!
 
Επειδή ειστε ολοι μόρτες και σας πάω με χίλια, κοιταξτε τι εφτιαξα σημερα στο photoshop... Για πάρτυ σας!!!!!!! Ετσι!!! Καμμενος!!!!!!!!!!!!! Παρτα ολα και δωστα ολα!!! Σε blue ray 3D γουστάρω να καιγομαι και να βλεπω σε τρεις διαστάσεις τα χουφτώματα του Παρτα ολα στις γκόμενες!!!! ΑΣΩΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[edit] Dead pic [edit]

Τη ταινια θα τη βρειτε στο ebay και στο Amazon με τιμες αναμεσα στα 29 και 59 ευρω.. (κυκλοφορει και σπεσιαλ edition της ταινιας που περιλαμβανει ολες τις κομμένες σκηνές οπως τη πολυκροτη φάση που η Καρολίνα κανει στριπτίζ υπο τη μουσικη υποκρουση του "Final Countdown" και μια αλλη σκηνη οπου ο Mike παίζει Donkey Kong σε ενα ουφάδικο, η ταινια επισης συνοδευεται με δωρο το οριτζιναλ κίτρινο αϊξίδικο πιόνι που του κανει σβούρα ο Χατζηχρήστος κατα τη διάρκεια της ταινιας) Δώσεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα περιεχει και στερεοσκοπικα γυαλια η συσκευασια? :)
 
Χαχαχα, τα ΄σπασε ο Jackie...

Φτιάξε και μία για τον Μπάτσο με τσαρούχια με δώρο ένα στρέμμα ύφασμα και DIY guide για να φτιάξεις το παντελόνι-σακί

ΧΑΧΑΧΑΧΑ
 
Θεός ο Jackie Dragon !

Τον προκαλώ να ανοίξει ειδικό θρεντ και να φιλοτεχνήσει και άλλα υποτιθέμενα blue-ray releases από ελληνικά VHS !
 
Η ταινια θα περιλαμβάνει κι ενα σπάνιο κουπόνι οπου μετά απο ειδική κλήρωση στο πατσατζίδικο του "Πάτροκλου", ενας υπερτυχερός θα εχει την ευκαιρία να κανει μια μικρή βόλτα με το ορίτζιναλ σκάφος που είχε κι ο Παρταόλας στη ταινία παρέα με μια playmate της αρεσκείας του.. (ο υπερτυχερος θα πρεπει να φορά απαραίτητα και το σπέσιαλ καπέλο του καπετάνιου οπως κι ο Χατζηχρηστος στη συγκεκριμενη σκηνη..) Θα ετοιμασω κι εξωφυλλο blue ray για το "Ενας μπάτσος με τσαρούχια" (Το παντελόνι "φετίχ" που ειναι σα σακί θα έχει τη τιμητική του στα special features!) κι επισης με μεγαλη μου χαρα να αναλαβω να φτιαχνω σπέσιαλ εξώφυλλα απο "φανταστικές" εκδόσεις βιντεοταινιών σε blue ray! Θα πέσει πολυ γέλιο!
 
Την είχα δει μικρός στο ΤV 100. Ακόμα και σε μικρή ηλικία, μου είχε φανεί ανυπόφορη ( βέβαια τότε δεν λάτρευα το καλτ, σήμερα θα την έβλεπα με άλλα κριτήρια). Πάντως, θυμάμαι τον πατέρα μου στα λίγα λεπτά που την παρακολούθησε, να επαναλαμβάνει το " τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει"... :D
 
Rio δωσε της μια ευκαιρια. Μετα θα κολλησεις...
 
Θα υπαρξει και υπερπολυτελης εκδοση, μαζι με τα γνωστα Ελβετικα Ρολογια-Μανσετα, "Houfterman" ;;;
 
RIO είπε:
Πάντως, θυμάμαι τον πατέρα μου στα λίγα λεπτά που την παρακολούθησε, να επαναλαμβάνει το " τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει"... :D
O Xατζηχρήστος είταν σε παρακμή όμως φίλε μου το λάτρεβε αυτό που έκανε στις ελάχιστες βιντεοτενίες που γίρισε είταν αυθόρμιτος ,οπως και ο Ρίζος οπου για μένα πιο απολαυστικός στις βιντεοτενίες ώς μεσήλικας παρά στα ασπρομαυρα!

2 ηθοποιοί που αγαπώ (τραγική ειρωνία) αμφότεροι πεθάνανε στο...σανίδι!
 
Φίλε video80 ναι όντως ο Ρίζος πέθανε στο σανίδι το 1999 (έμφραγμα στα παρασκήνια σε μια επιθεώρηση που έπαιζε τότε) αλλά ο Χατζηχρήστος όχι (είχε νοσηλευθεί το 2001 για κάποιες μέρες).

Ο Γιος του πάρτα όλα (LOL τίτλος) είναι εξαιρετικό βιντεο-σκουπίδι: Είχα δει την ταινια στο 0-6 μια Κυριακή πρωί. Χωρίς σενάριο, με κυρίαρχη θέση οι αυτοσχεδιασμοι του, αν και είναι λίγο στενάχωρο το θέαμα για τον ηθοποιό :( . Ο Ψωμόπουλος καλτ όπως πάντα (που να βρίσκεται άραγε ;)
 
Dennisd1982 είπε:
αν και είναι λίγο στενάχωρο το θέαμα για τον ηθοποιό :( . Ο Ψωμόπουλος καλτ όπως πάντα (που να βρίσκεται άραγε ;)
Καλημέρα στο thread.

1ον)Θα είθελα να μου εξηγήσει ο φίλος ,χωρίς περεξίγηση, πώς το ενοεί αυτό οτι είταν στενάχωρο το θέαμα για τον ηθοποιό (τι στιγμή που... πεθένει κόσμος--απο το foroym και όχι μόνο--για την ερμινία του αυτή)

2ον) Για τον Τάσο Ψωμόπουλο η απαντηση είναι στο thread για τους ελληνες ηθοποιούς της γενιάς του ελληνικού βίντεο.

Απο οτι λένε έχει ανοιξει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Θεσσαλονικη.
 
video80 είπε:
Καλημέρα στο thread. 1ον)Θα είθελα να μου εξηγήσει ο φίλος ,χωρίς περεξίγηση, πώς το ενοεί αυτό οτι είταν στενάχωρο το θέαμα για τον ηθοποιό (τι στιγμή που... πεθένει κόσμος--απο το foroym και όχι μόνο--για την ερμινία του αυτή)

2ον) Για τον Τάσο Ψωμόπουλο η απαντηση είναι στο thread για τους ελληνες ηθοποιούς της γενιάς του ελληνικού βίντεο.

Απο οτι λένε έχει ανοιξει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Θεσσαλονικη.
Καλημέρα video80 (είχαμε γνωριστεί στη συναντηση του Σεπτεμβριου 2011). Από την καλτ πλευρά του θέματος υποστηρίζω την ταινία με τα τσαρούχια! Είναι φάση όπως και να το κανουμε και σουρεάλ. Σαν ηθοποιός, επετρεψέ μου να πω, όμως ο Χατζηχρηστος ευτελίζεται σε απόλυτη έννοια. Δεν απομυθοποιείται ηθελημένα αλλά μου δίνει την αίσθηση -πέρα από τα καλλιτεχνικά πλαίσια- ότι δεν έχει την συναισθηση που είναι και τι κάνει. Σε αντίθεση π.χ με τα αντίστοιχα σουξέ του Τσάκωνα (Κλασσική περίπτωση Βλάβης κτλ..)
 
Καιρό είχε να "ανακατευθεί" το θέμα - Ευκαιρία να ξαναδώ την ταινία...
 
Καλη ιδεα! Εχουν περασει πανω απο δεκα μερες απο την τελευταια φορα που το ειδα! :)
 
Dennisd1982 είπε:
Καλημέρα video80 (είχαμε γνωριστεί στη συναντηση του Σεπτεμβριου 2011). Από την καλτ πλευρά του θέματος υποστηρίζω την ταινία με τα τσαρούχια! Είναι φάση όπως και να το κανουμε και σουρεάλ. Σαν ηθοποιός, επετρεψέ μου να πω, όμως ο Χατζηχρηστος ευτελίζεται σε απόλυτη έννοια. Δεν απομυθοποιείται ηθελημένα αλλά μου δίνει την αίσθηση -πέρα από τα καλλιτεχνικά πλαίσια- ότι δεν έχει την συναισθηση που είναι και τι κάνει. Σε αντίθεση π.χ με τα αντίστοιχα σουξέ του Τσάκωνα (Κλασσική περίπτωση Βλάβης κτλ..)
Nαι ,ναι σε θυμάμε. (και αν θυμάμε καλά Νίκος και σύ.)

Λοιπον σεβαστή ή άποψη σου και συμφονώ εν μέρη. Κοίτα να δείς ,τα 1980ς δεν είταν η εποχή του αείμνηστου Χαζηχρήστου ,ενοό που...τραβούσε σαν ηθοποιός. Βασικά επιδή είταν η εποχή του βίντεο και οποιος απο τους παλιότερους συμβιβαζότανε μ αυτό γύριζε τις βιντεοτενίες ,πολλές φορές ώς αγγαρεία (για το μεροκάμματο).

Ο συγκεκριμένος ρόλος αγαπήθηκε απο τους σημερινους 30αριδες και 40αριδες ,πιστεύω γιατί μέσα απο την ταινία βλεπαμε και δικές μας εικόνες ,μέσα απο πραγματα και καταστάσεις ,μόδα κτλ. Κατά τα άλλα ναι οντος είναι σαπίλα!

Προσωπικά γουσταρω τις βιντεοταινίες γιατί χρονολογικά συμβαδίζουν και με τη ζωή μου στο δημοτικό.Θυμάμε τον εαυτό μου μέσα απο αυτές.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα (λίγο off topic) ,σε πολλές βιντεοταινίες έτιχε να δώ διαφημιστικές γιγαντοαφίσες και απο κει μπορώ να θημηθώ τη χρονιά.
 
Πίσω
Μπλουζα