Εξωγήινοι

oi πυραμιδες για ντισπλευ ειναι ολα τα λεφτα .....μου αρεσουν και οι φιγουρες απο το λακυ καπ που εχεις μεσα στην συλλογη σου
 
η πυραμιδα ειναι ωραια για ντισπλει βεβαια και οι φιγουρες λακυ καπ μεσα στην συλλογη ειναι ολα τα λεφτα.......
 
timehunter είπε:
oi πυραμιδες για ντισπλευ ειναι ολα τα λεφτα .....μου αρεσουν και οι φιγουρες απο το λακυ καπ που εχεις μεσα στην συλλογη σου
Φιλε μου ευχαριστω για την πληροφορια γιατι εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω απο που της ειχα παρει της αλλες φιγουρες.
 
αυτες οι φιγουρες ειναι decoy βγαινουν απο διαστημοπλοια μεχρι τρανσφορμερ...
 
Για δείτε και αυτό...

attachment.php
 
DINO είπε:
Για δείτε και αυτό...
attachment.php
Κοίτα τι μου θύμησες τώρα! Το είχα αγοράσει με πολύ χαρά εκείνο το Αγόρι με τους τερατομάχους! Μου φαινόταν απίστευτο δώρο!
 
http://www.toyarchive.com/BattleBeasts/Figures/Figures.html Εδω θα βρειτε τα παντα για τους ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΥΣ ή BATTLE BEASTS οπως λεγονται κανονικα. Κι εδω θα δειτε τα δικα μου, λιγα και καλα...http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1791&attachmentid=40666
 
Γκάσπ!!! Και δεύτερη και τρίτη σειρά τερατομάχοι; Κι εμείς γιατί είχαμε (και έχουμε) μόνο τη πρώτη; Και είναι και έγχρωμοι; Ααααα.....δεν παίζω!!!!!
 
γιατι η el greco προσπαθουσε να κανει τα παντα με χαμηλο κοστος γιαυτο κ οι τερατομαχοι ηταν χωρις χρωμα οπως επισης κ τα trobbits απο blackstar δεν ειχαν χρωματα k στον blackstar βαζανε το κεφαλι του he-man!!
 
stayros είπε:
http://www.toyarchive.com/BattleBeasts/Figures/Figures.html Εδω θα βρειτε τα παντα για τους ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΥΣ ή BATTLE BEASTS οπως λεγονται κανονικα. Κι εδω θα δειτε τα δικα μου, λιγα και καλα...http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=1791&attachmentid=40666
Αυτοι οι τερατομαχοι σταυρο ειναι πολυ ομορφοι και εντυπωσιακοι πραγματικα διαμαντακια.Εγω εχω τους εξωγηινους που κυκλοφορησαν μαζι με την πυραμιδα,στην προηγουμενη σελιδα εχω βαλει και φοτωγραφια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάντως εγώ είπα πως αφού έχω και τους 40 εξωγήινους από τα παιδικά μου χρώματα είπα να αγοράσω κανέναν ακόμα στο ebay με άλλα χρώματα έτσι για να έχω ποικιλία, αλλά είδα ότι είναι ακριβούτσικοι!
 
metalcandyman είπε:
Αυτοι οι τερατομαχοι σταυρο ειναι πολυ ομορφοι και εντυπωσιακοι πραγματικα διαμαντακια.Εγω εχω τους εξωγηινους που κυκλοφορησαν μαζι με την πυραμιδα,στην προηγουμενη σελιδα εχω βαλει και φοτωγραφια.[/quote Απο τους εξωγηινους η' M.U.S.C.L.E. οπως λεγοταν κανονικα...μου εχουν μεινει μονο αυτα...Εξωγηινοι-     M.U.S.C.L.E.jpg...και τα ειχα ολα να φανταστεις!!!!! Δεν ειχα παρει την πυραμιδα με τους 40 αλλα τα μεμονομενα κουτακια με τους 10 μεσα.
 
Αν οντως ισχυει αυτο εδω ...

τοτε ειμαστε σε καλο δρομο!!!!!!!!!!! :D

Το θεμα ειναι να ερθουν και Ελλαδα.

Αν ερθουν ετοιμαστειτε για τρελες

αναβιωσεις.... :D
 
καλησπέρα σε όλους. να ειστε καλά παιδιά που φτιάξατε ένα τέτοιο forum για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθάινουν οι μικροί( πολύ αμφιβάλω για το τελευταιο). Ημουν λάτρης των εξωγήινων αλλά δυστυχώς ότι είχα και είχα πολλά βρίσκονται σε κάποιο άλλο σπίτι καθώς η μάνα μου χάρισε όλα τα παιχνίδια που είχα μικρός( εν αγνοία μου) .

εμένα προσωπικά πάντως μου αρέσουν όταν δεν είναι χρωματιστοί αλλά μονόχρωμοι. μάλλον γιατι μου δίνουν την αίσθηση του ρετρό καλύτερα.
 
Είδα στο ebay και κάτι τερατομάχους παρόμοιους με τους παλιούς, που βγαίνουν φέτος το καλοκαίρι με την κωδική ονομασία [h=1]Battle Beasts C2E2. Περισσότερα εδώ Αν έρθουν Ελλάδα......[/h]
 
kingtiger077 είπε:
Είδα στο ebay και κάτι τερατομάχους παρόμοιους με τους παλιούς, που βγαίνουν φέτος το καλοκαίρι με την κωδική ονομασία Battle Beasts C2E2. Περισσότερα εδώ Αν έρθουν Ελλάδα......
Λοιπον...για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...

Η IDW ειναι εκδοτικη εταιρια κομικς. ( Οι ασχολουμενοι με το ειδος την γνωριζουν σιγουρα!) :)

Η οποια με τα λεγομενα του εν λογω αρθρου προκειται να κυκλοφορησει κομικ βασισμενο στην νεα σειρα μινι φιγουρων της DIAMOND SELECT TOYS τα γνωστα και ως Minimates .

Τα οποια και τα δυο (και το κομικ και τις φιγουρες) μπορει να τα βρουμε για παραγγελια στον μηνιαιο καταλογο για κομικς και συλλεκτικα αντικειμενα PREVIEWS τον οποιο θα βρειτε σε κατα τοπους καταστηματα κομικς τα γνωστα και ως "κομιξαδικα". :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οο με έκαψες... δεν προσθέτω τπτ άλλο
 
να ρωτήσω κάτι. επειδή δεν μου πολυαρέσει να ψάχνω ebay και να βρίσκω κατευθείαν αυτό που θέλω καθώς χάνεται η ουσία γιατί κάποιος κάνει συλλογή, προτιμώ αφού έχω ψάξει αρκετά στην Αθήνα που μένω,, έχει νόημα να αρχίσω να ψάχνω πχ σε τοπικά παιχνιδάδικα ή κανα μοναστηράκι για να πετύχω καναν εξωγήινο ή είμαι καταδικασμένος από χέρι οπότε αναγκαστικά θα πάω σε e bay λύση?

και αυτό το λεω γιατί προσφάτως έπεσα σε ένα τοπικό παιχνιδάδικο που είχε μείνει η collection με τις μηχανές από τα micromachines και έμεινα στήλη άλατος όταν το είδα( φυσικά τις αγόρασα) για αυτό ρωτάω αν έχει νόημα να ψάξω Αθήνα. δεν θέλω να μου πει κάποιος στο τάδε μαγαζί απλά αν έχει νόημα ή όχι.
 
Φυσικά φίλε μου!!!! Εγώ έχω ξαναπεί, εκεί στο Θησείο που οι πωλητές πουλάνε χύμα τη πραμάτεια, είχα βρει πρόσφατα κάτι εξωγήινους σε ξεφτίλα τιμή, μιας και αυτοί δεν ξέρουν, και φυσικά τα τσίμπησα όλα!!! Τώρα σε κανένα παιχνιδάδικο και μάλιστα μικρό συνοικιακό πιστεύω πως υπάρχουν θησαυροί σίγουρα!
 
Η δικιά μου συλλογή από εξωγήινους! Τα έχω από πιτσιρικάς και δεν τα αλλάζω με τίποτα!!!!

Exogiinoi 5.jpg

Και η συλλογή μου με τερατομάχους!!!!

Teratomaxoi 1.jpg

Exogiinoi 1.jpg

Exogiinoi 2.jpg

Exogiinoi 3.jpg

Exogiinoi 4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα