retrosilektis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 26
ρε παιδια μηπως αυτη η σειρα ειναι λιγο αναμεικτη?εχει φιγουρε απο ninja panosh και muscle?τα monster in my pocket ελειπαν αντε και κανα skateboard mania!!!χαχαχα
We definitely had the red/orange/blue ones and some with a variation of purple, but I'm not sure about the other colors. I can't recall having seen any green or yellow ones for example. I might be wrong though.estuka είπε:These colours came from Greece!!Do you remember?
Φοβερά donkix2000 ! Τα πήρες πρόσφατα ή τα χεις από τότε ? Έχω και γώ κάνα δύο σακουλάκια ! Σύντομα θα φωτογραφίσω όλη την συλλογή μου και θα την σηκώσωdonkix2000 είπε:Σας στέλνω μερικές φωτο μέρους τις συλλογής μου απο εξωγήινους που νομίζω έχουν ενδιαφέρον.Αυτά τα κομμάτια τα βρήκα σε σακουλάκια των 2 τεμαχίων(φωτο 3,4)όπου υπάρχει η στάμπα action gt ενώ στην πίσω πλευρά της συσκευασία αναγράφετε οτι είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα απο την el greco.Σε κάθε σακουλάκι υπάρχουν 2 κομματια(απο διάφορες σειρές νομίζω)με τον κατάλογo τους,έτσι ακριβώς όπως είναι στις φωτο.
Σύντομα θα ανεβάσω λεπτομερείς φωτογραφίες για να τα απολαύσουμε καλύτερα Η φωτό ήταν ένα απλό teaserOmenforever είπε:Panayioti, με έστειλες να δω αν έρχεσαι
Αστα...αυτο το παιδι που ξυπναει σε ασχετη χρονολογικη στιγμη, μας εχει κανει μεγαλη νηλα...donkix2000 είπε:Οταν έπρεπε δέν έπαιξα και πολύ με αυτά οπότε κάποια στιγμή "ξύπνησε",μέσα μου το παιδί...ουα!
Συνονόματη, μια χαρά ήταν για τα παιδικά μας χεράκιαΑναστασια είπε:Αμαν πολυ ψειρα βρε παιδια...ειναι μικροσκοπικοι...δηλαδη μαζι τους πως παιζατε? Τους πιανατε με το τσιμπιδακι για να μην σας ξεφυγουν?