retrosilektis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 28
ρε παιδια μηπως αυτη η σειρα ειναι λιγο αναμεικτη?εχει φιγουρε απο ninja panosh και muscle?τα monster in my pocket ελειπαν αντε και κανα skateboard mania!!!χαχαχα
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
We definitely had the red/orange/blue ones and some with a variation of purple, but I'm not sure about the other colors. I can't recall having seen any green or yellow ones for example. I might be wrong though.estuka είπε:These colours came from Greece!!Do you remember?
Φοβερά donkix2000 ! Τα πήρες πρόσφατα ή τα χεις από τότε ? Έχω και γώ κάνα δύο σακουλάκια ! Σύντομα θα φωτογραφίσω όλη την συλλογή μου και θα την σηκώσωdonkix2000 είπε:Σας στέλνω μερικές φωτο μέρους τις συλλογής μου απο εξωγήινους που νομίζω έχουν ενδιαφέρον.Αυτά τα κομμάτια τα βρήκα σε σακουλάκια των 2 τεμαχίων(φωτο 3,4)όπου υπάρχει η στάμπα action gt ενώ στην πίσω πλευρά της συσκευασία αναγράφετε οτι είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα απο την el greco.Σε κάθε σακουλάκι υπάρχουν 2 κομματια(απο διάφορες σειρές νομίζω)με τον κατάλογo τους,έτσι ακριβώς όπως είναι στις φωτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Omenforever είπε:Panayioti, με έστειλες να δω αν έρχεσαι![]()
Αστα...αυτο το παιδι που ξυπναει σε ασχετη χρονολογικη στιγμη, μας εχει κανει μεγαλη νηλα...donkix2000 είπε:Οταν έπρεπε δέν έπαιξα και πολύ με αυτά οπότε κάποια στιγμή "ξύπνησε",μέσα μου το παιδί...ουα!![]()
Συνονόματη, μια χαρά ήταν για τα παιδικά μας χεράκιαΑναστασια είπε:Αμαν πολυ ψειρα βρε παιδια...ειναι μικροσκοπικοι...δηλαδη μαζι τους πως παιζατε? Τους πιανατε με το τσιμπιδακι για να μην σας ξεφυγουν?![]()