Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Γιατρό της καρδιάς της? Μα δεν ήταν καρδιολόγος ο κύριος Φ. Γιατρός της εμφάνισής της ήταν. Κι όσο για την αγάπη της για την πρωτότοκη.... κουκλίτσα της! πόθεν συνάγεται? Επειδή την έχει αδράξει από τις πλάτες, λίγο πιο πάνω και θα της έκανε κεφαλοκλείδωμα? Ή από το καρτερικό ύφος της μικρής?
 
Δεν πέτυχε το όνομα, πέτυχε τουλάχιστον τον νονό?

Προφανώς δεν ανήκα ποτέ στο κοινό του Καζάκου, διότι ένα πράγμα που δεν μου άρεσε ποτέ στην εμφάνισή του ήταν τα ακατάστατα και ανυπάκουα μαλλιά του. Κουρεμένος θα ήταν πολύ καλύτερος.
 
Δηλαδή αν ο φτυστός ο μπαμπάς του μπόμπιρας τον είχε για φτύσιμο ο κ. Σχοινάς θα έπρεπε να παραμείνει πανευτυχής?
 
Τηλέμαχος - Στέφανος - Μαρία
1651149862590.png
"...
Το 1985 είναι για τη Μαρία η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή της. Η γέννηση του γιου της Στέφανου, ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, εγκαινιάζει μια περίοδο σχετικής απόσυρσης από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Με πνευματώδη διάθεση ο Μάνος Χατζιδάκις σχολιάζει το ευτυχές γεγονός της γέννησης του Στέφανου στο περιοδικό Τέταρτο ως εξής: “Εθνική εορτή (συνήθης ετησία). Έκλειψη ολική Σελήνης (ασυνήθης). Γεννήθηκεν ο γιός της Μαρίας της Φαραντούρη και του Τηλέμαχου Χυτήρη. Το μόνο πρωτογενές γεγονός της ημέρας. Να τους ζήσει. Μ’ όλες μας τις ευχές. Μ’ όλη μας την καρδιά. Μ’ όλη μας την αγάπη.”
..."
πηγή

1651150351719.png
πηγή
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πρώτον : Ο υιός φέρει το επώνυμο του πατρός δηλ. Χυτήρης
Δεύτερον : Μην παρεκτρέπεστε.
 
Μάλλον Bambi πρόκειται για μάρσιπο της εποχής. Τον βάζανε στην πλάτη μόνο. Θυμάμαι κάποιους αλλά αργότερα, τέλος της δεκαετίας του 70 αρχές της δεκαετίας 80.

Λάθος! Εδώ σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για πορτ μπεμπέ καλαθούνα. Έκλεινε από πάνω με δερματίνη.
 
Δεν ξέρω αλλά μου θυμίζει το "The Importance of Being Earnest" του Oscar Wilde, όπου ο ήρωας είχε βρεθεί μωρό σε μια γυναικεία τσάντα.
 
Πίσω
Μπλουζα