Ρετρό καλλιστεία

Αφού έβαλες Τίνα Ρούσσου, παραθέτω την συμμετοχή της το 1984 μαζί με την νεαρή τότε Μαντώ ως Mandy , στο βίντεο κλιπ του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου Lost in the night στην θρυλική disco Barbarella
 
Στο Μις Υφηλιος του 1982 η Τινα Ρουσου εκπροσωπησε την χωρα μας και ηρθε τεταρτη αναμεσα σε 77 υποψηφιες.
 
^^^
Καλλιστεια 1983. Σταρ Ελλας η Πλουσία Φαρφαρακη που αργοτερα το εκανε Σια Φαρακη και εγινε ηθοποιος και Μις Ελλας η Αννα Μαρτίνου.
 
Η Ελένη Παγουρα είναι αυτή που βγήκε Μις Γιανγκ στα επεισοδιακά καλλιστεία του '83 (βλ. Μαίρη Μηλιαρέση) και μετά έγινε "Παιδί της Νύχτας" δίπλα στον ανεκδιήγητο Κώστα Μυλωνά τη χρυσή εποχή του trash tv;
Καλά λέει η karapiperim, τι έχει δει και έχει διαβάσει αυτός ο βασανισμένος λαός!
 
Η Ελένη Παγουρα είναι αυτή που βγήκε Μις Γιανγκ στα επεισοδιακά καλλιστεία του '83 (βλ. Μαίρη Μηλιαρέση) και μετά έγινε "Παιδί της Νύχτας" δίπλα στον ανεκδιήγητο Κώστα Μυλωνά τη χρυσή εποχή του trash tv;
Καλά λέει η karapiperim, τι έχει δει και έχει διαβάσει αυτός ο βασανισμένος λαός!
Ναι !!!
 
Μις Πελοπόννησος? Φαντάζομαι υπήρχαν και καλλιστεία χαμηλότερων βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι Μις Αγουλινίτσα, Μις Ζαχάρω, Μις Ελαία (Μπούζι), Μις Κακόβατος, Μις Γκογκέικα, η πολλαπλώς κακέμφατη Μις Κατάκωλο κλπ συναγωνίζονταν για τον τίτλο Μις Ηλεία, γι' αυτό ήταν μόνο 7 ελληνίδες αφού η Πελ/νησος είχε 7 νομούς (αν μέτρησα σωστά) και χρειάστηκε και μια χούφτα τουρίστριες (π.χ. Μις Spyridoula Tours) να συμπληρωθεί η ντουζίνα.
 
Από καλλιστεία ξέρω μόνο την Μπαλατσινού και την Τσιντικίδου :anim_roll:
 
Η δις Σαμπίνα δεν είναι γυμνή, ούτε καν ημίγυμνη. False advertisement.
Απο το Playboy ειναι και μεσα ειχε κι αλλες φωτογραφιες της Σαμπινας πιο προχωρημενες. Θα μου πειτε πως το ξερω; Διαβαζα Playboy; Οχι βεβαια, διοτι το γυμνο γυναικειο σωμα με αφηνει πληρως αδιαφορη.
Την εποχη που κυκλοφορησε το εν λογω τευχος βρισκομουν στην εφηβεια και μαζι με μια παλια και λατρεμενη μου φιλη και καναδυο αλλα κοριτσια πηγαμε στο σπιτι του αδελφου της. Ο αδελφος της ηταν τοτε 23, 24, 25...ας πουμε καπου εκει γιατι ακριβως δεν θυμαμαι πλεον και μολις ειχε νοικιασει ενα σπιτακι για να μεινει μονος του. Οταν λοιπον φτασαμε στο σπιτι του εκεινος ελειπε και μπηκαμε με το κλειδι της φιλης μου και αδελφης του. Καθως χαζευαμε τον χωρο, το ματι μας επεσε σε μια στοιβα περιοδικων με καμποσα τευχη του Playboy αναμεσα τους. Η φιλη μου πηρε μερικα στην τυχη και αρχισε να τα ξεφυλλιζει λεγοντας στο περιπου "Κοιτα τι διαβαζει αυτος ο ανθρωπος..." και υστερα απο λιγο την ακουω να λεει "Σταρ Ελλας να σου πετυχει..." η κατι τετοιο τετοιο τελος παντων. Παιρνω το περιοδικο απο τα χερια της και βλεπω την Δαμιανιδου. Καγκελο εγω γιατι την ηξερα καλα την κοπελα μεσα απο το Ρομαντσο. Ηταν η εποχη που παρακολουθουσα καλλιστεια μανιωδως.
Να μην τα πολυλογω, η Σταρ Ελλας 1985 καπου ενα με δυο χρονια απο την εκλογη της εκανε μια φωτογραφιση αρκετα αποκαλυπτικη και η φωτογραφια που διαλεξε ο Τονυ ειναι απο τις πιο σεμνες για λογους ευνοητους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα