Οι διαφορες στα scanlines μεταξυ arcade monitors και ιδιως trinitron crts εγκειτε στον τυπο της οθονης.Shadowmask vs aperture grill.Επισης αν θυμαμαι καλα τα jamma pcb εβγαζαν περισσοτερα volts στην εξοδο τους με τις αναλογες συνεπειες στην εικονα.
Το κατεβασα εχθες και επαιξα ενα credit εφτασα μεχρι τον κακο της 4ης πιστας.εχει μια χαρα χειρισμο και ωραια γραφικα αλλα το artwork δεν ειναι και πολυ του γουστου μου.
δεν κανει για καμια χρηση pc εκτος emulation για arcade και παλια console games μεχρι και ps2 εποχης.ομως οπως προειπα προσφερουν την μακραν καλυτερη απεικονιση γι'αυτα τα παιχνιδια
cga οθονη σημαινει οτι σηκωνει αναλυση μεχρι 320x240 progressive η 640x480 interlaced οποτε δεν κανει για χρηση pc ουτε και για ps3.απο την αλλη ειναι η ιδανικη οθονη για τα arcade παιχνιδια γιατι θα τα απεικονιζει στις σωστες αναλυσεις τους.προσωπικα θα διαλεγα την cga οθονη και θα εβαζα το ps3...
ασε που υπαρχει εγγενες lag και στο mame και στις lcd οποτε τα arcade παιχνιδια που στηριζονται στο σωστο timing των κινησεων του παιχτη πανε αλλου για αλλου!
η σκηνη στο γραφειο με τον t-rex στο dino crisis.
ολο το ending του metal gear solid.(τωρα που το ξανασκεφτομαι ολο το metal gear solid).
η πρωτη φορα που επαιξα iss στο ps1.
και φυσικα το τουρ στην black mesa στην εισαγωγη του half life.
α και οταν πρωτοεπαιξα το medal of honor
μα γραφω πιο πανω οτι το θελω για media center.αν ηταν να βλεπω στην οθονη του laptop θα εβλεπα μονο divx.τι να τα κανεις τα mkv στην 15αρα.για την ωρα θα το συνδεω στην 40αρα hd ready που εχω στο σαλονι και ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι για αγορα 50αρας pionner kuro.
αν ειναι να καθομαι να κανω μετατροπες.......μαλλον θα χτυπησω ενα τελευταιας εσοδειας laptop να παιζει και 1080p mkv και το ps3 μπορει να με απασχολησει στο μελλον.