johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 540
Ευπαλίνος είπε:Γνώρισε 5 κύκλους επεισοδίων για τους οποίους θα κάνω κάποια σχόλια κάποια άλλη στιγμή.
Εγω για 4 κύκλους ήξερα.Ξέρεις λεπτομέρειες?
Ευπαλίνος είπε:Γνώρισε 5 κύκλους επεισοδίων για τους οποίους θα κάνω κάποια σχόλια κάποια άλλη στιγμή.
Μπράβο johnalepou!! Σε ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο αυτό!!johnalepou είπε:Αποσπάσματα από τα γυρίσματα. Η Γκέλυ Μαυροπούλου μιλά για τη σειρά
Βεβαίως, το μέλος Ευπαλίνος μας έχει ήδη δώσει τις λεπτομέρειες:johnalepou είπε:Εγω για 4 κύκλους ήξερα.Ξέρεις λεπτομέρειες?
Ευπαλίνος είπε:Συγχαρητήρια Ραφαέλα για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Δυο διορθώσεις να κάνω: Η πρώτη ιστορία του «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» δεν αναφέρεται σε κάποια Γερμανίδα κατάσκοπο, αλλά στη Χριστίνα Ψάχου, την αδελφή του Βαρτάνη, που έδινε πληροφορίες της αντικατασκοπίας στους Ιταλούς οι οποίοι την εκβιάζανε μετά την απαγωγή του παιδιού της.Επίσης το σίριαλ τελείωσε τον Φεβρουάριο του 1974 και όχι τον Οκτώβριο.
Τέλος, υπήρχε και 5η ιστορία. Ο τίτλος «Στην κόλαση δεν υπάρχουν σύνορα».
Και μια αντίρρηση. :sad:Συμφωνώ με την άποψη για τη βλακεία των τότε υπευθύνων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι «ηλίθιοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες», οι οποίοι όπως λες γράφτηκαν επάνω στην ταινία. Το ποδόσφαιρο δεν φταίει σε τίποτα επειδή τότε θέλησαν κάποιοι να καταστρέψουν την ιστορία της τηλεόρασης. Άλλωστε δεν νομίζω ότι γράφανε μόνο ποδόσφαιρο στις κόπιες των σίριαλ.
Σαφώς και δεν ήταν σαν το αυθεντικό. Απλά ο Νίκος Φώσκολος το γύρισε (κάποιες ιστορίες) για το βίντεο έτσι για να υπάρχει.bambinella 100 είπε:Yπηρξε ριμεικ της σειρας το 1986?Ομολογω πως δεν το θυμαμαι αυτο. Καμμια λεπτομερεια ακομα? Ποσα επεισοδια εκανε? Ποιοι επαιζαν?
Παντως σαν την αυθεντικη, δεν πιστευω να ηταν!
Ενημερώθηκε η RetroDB - σε ευχαριστούμε πολύ nick για την πληροφορία!nick είπε:Παιδιά αν μπορεί ας ενημερώσει κάποιος τη retro db ότι ο ηθοποιός Τάσος Λαμπράκος (που έκανε τον οδηγό των Ρίχτερ στην Κραυγή των Λύκων) συμμετείχε και στο Ριμέικ του Αγνώστου πολέμου "Ο Άνθρωπος με τα δύο πρόσωπα".