Ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις πληροφοριες για τη σειρα και ειδικα τον Νικο που ανεβασε τα βιντεο. Μολις τωρα μπηκα μετα απο αρκετες μερες στην ιστοσελιδα μας και ειδα ολα αυτα και ουσιαστικα το μονο που εχω να διαβεβαιωσω και εγω ειναι οτι η ΜΟΥΣΙΚΗ στις βιντεοκασετες της δεκ. του 80 ειναι η αυθεντικη του σιριαλ. Ακομη και σημερα, μετα απο 37-38 χρονια τη θυμαμαι μιας και δεν εχανα επεισοδιο απο τη σειρα, παρα μονο στις καλοκαιρινες διακοπες, δεδομενου οτι η ελληνικη επαρχια δεν επιανε την ΥΕΝΕΔ που προβαλε τον "ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ".
Σχετικα μετην προβολη των βιντεοκασετων στον ΑΝΤΕΝΑ της Θεσσαλονικης, εχω γραψει σε παλαιοτερη αναφορα.
Στον 2ο κύκλο, με τον διπλο Ψαχο που παιζει ο Ν. Απεργης, εμφανιζεται και η Τονια Καζιανη, πρωταγωνιστρια του 3ου κυκλου της σειρας το 1972(Διαταγη αυτοκτονιας), σε αλλο ρολο βεβαια, μαζι τοτε και με τον συζυγο της στη ζωη τον Γιωργο Τζωρτζη, που ειχε δωσει τη διαταγη αυτοκτονιας στον Βαρτανη, προκειμενου να προσεγγισει και στο τελος να παραπλανησει τους Γερμανους.