Άκρως ενδιαφέρουσες δημοπρασίες

Γκλουπ !!! (όπως θα έλεγε και ο Ντόναλτ) :D

Giama είπε:
Μην το γελάτε, με το δολλάριο τόσο χαμηλά θα ήταν καλή φάση. π.χ. θα γέμιζε εμπόρευμα ο Βαγγέλης και θα τσιμπολογούσαμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί!
Απ' το στόμα σου........ :D
 
Οι Amigaδες δείτε εδώ. Amiga 4000 tower μαζί με ppc. Σημειώσατε πως αυτό είναι το original tower το οποίο είναι από μόνο του δυσεύρετο. Βάλτε και έναν ppc cpu μέσα σε αυτό. Bλέπω τις φωτογραφίες και μου τρέχουν τα σάλια. Αν έχει κανείς τα φράγκα και την όρεξη διαθέσιμα ας το χτυπήσει να το χαίρεται. Πιστεύω χαλαρά θα ξεπεράσει τα 1000 ευρώ πάντως.

http://cgi.ebay.de/Amiga-4000-4000T-PPC-Komplettsystem_W0QQitemZ130180420454QQihZ003QQcategoryZ8142QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
 
TEFLON!!!!!EXEIΣ PC200 KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ AKOMH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ THREAD ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ????φτου σου....... :D
 
akmakas είπε:
TEFLON!!!!!EXEIΣ PC200 KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ AKOMH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ THREAD ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ????φτου σου....... :D
Και αν σου πω οτι μου το χάρισαν κιόλας.....? :D

Πραγματικά μου έβγαλε την πίστη αυτό το PCάκι. Τον είχε ένας παιδικός μου φίλος και τον γυρόφερνα 3 χρόνια για να μου τον πουλήσει. Ηταν και αυτός, βλέπετε, μάχιμος από πιτσιρικάς. Τελικά δεν άντεξε στην πίεση και μου τον έδωσε αφιλοκερδός, γιατί κατάλαβε οτι θα πάει σε καλά χέρια. :biglaugh: Εκείνη τη μέρα που τον έπιασα στα χέρια μου έκανα κωλοτούμπες :anim-roll: :D :D

Το PC200 το έβγαλα άπειρες φωτό όταν του έκανα την απαραίτητη μπουγάδα, αλλά δυστυχώς, από δικό μου λάθος τις διέγραψα. :icon_cry:

Οταν βρω χρόνο, μετά τα χριστούγεννα, θα πάω στη ρετραποθήκη μου (ή αλλιώς <<Υπολογιστρώνας>>) και θα τσιμήσω μερικές φωτό. :)
 
Ο.Τ. για teflon:

Την καρτούλα της Xilinx την έχεις ή είναι στην wish list?:biglaugh:
 
Επειδή αυτή την περίοδο (και για αρκετούς μήνες ακόμα :icon_cry: ), δεν μπορώ να πάρω κανένα μηχανάκι, δύο δημοπρασίες που πιθανώς θα σας ενδιαφέρουν:

Amstrad 464 plus (άν και δεν ξέρω αν μπορεί να τα στείλει στην Ελλάδα)

Amiga 4000/030
 
Για τον amstrad δεν λέω είναι καρασυλλεκτικό κομμάτι. Αλλά από αγγλία; Oτιδήποτε μεγάλο αντικείμενο από αγγλία στα μεταφορικά είναι καθαρή ληστεία. Προσωπικά για εμένα το αγγλικό ebay απλά δεν υπάρχει. de και άγιος ο θεός. Ποιός ο λόγος να σκας κατοστάρικα τι στιγμή που μπορείς να δώσεις μόλις μερικά δεκάρικα;
 
Το πιο ρετρό μηχανάκι που έχω δει να πωλείται!!!!!! :worship: :worship: :worship:
 
Πίσω
Μπλουζα