Εγώ έχω ξεσηκωθεί να πάρω τουλάχιστον το αυθεντικό άλμπουμ του Mexico 86 και σε καιρούς που δεν υπάρχουν λεφτά....Για το φετινό μουντιάλ έχω καταστραφεί οικονομικά να βλέπω συνέχεια τα αυτοκόλλητα με τον Σαμαρά, τον Cabaye, την καρτουνίστικη φάτσα ενός Κροάτη, και έναν Γερμανό Schurle, ή κάπως έτσι.ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Όταν...υπήρχαν λεφτά, κατά καιρούς αγόραζα από το διαδίκτυο τα άλμπουμ άδεια μαζί με τα σετ αυτοκολλήτων και τα συμπλήρωνα. Έτσι, σήμερα τα έχω όλα αυθεντικά, με εξαίρεση το MEXICO 70 που έχω μεν αυθεντικό το άλμπουμ, αλλά τα χαρτάκια (κάρτες, αφού τότε ακόμα η PANINI δεν είχε εφεύρει τα αυτοκόλλητα) τα κατέβασα από το Ίντερνετ σε Word και τα κόλλησα.Φυσικά, έχω και το φετινό και κοντεύω να το συμπληρώσω...
πολλοί για αυτο και τους έβαλα, αλλά δεν απαντάω ας το βρουν οι άλλοι φίλοι.ΦΖΠ1 είπε:Κουϊζάκι : από το πρώτο post με τις πολλές φωτογραφίες, μήπως είναι κάποιος-κάποιοι που έχουν παίξει στην Ελλάδα;
Απο αυτους που θυμαμαι....ΦΖΠ1 είπε:Κουϊζάκι : από το πρώτο post με τις πολλές φωτογραφίες, μήπως είναι κάποιος-κάποιοι που έχουν παίξει στην Ελλάδα;
Ναι, ο Ναρανχίτο...!!!foutix είπε:Η μασκώτ του 82 τι ήταν; το γελαστό πορτοκάλι;