Άλμπουμ PANINI

Aardvark είπε:
Μπραβο Domni το ειπες και το εκανες. :worship: :clap: Συγκινηθηκα. :precry:

Την Xαϊντι σε καλυτερη αναλυση εσωτερικη σελιδα αν γινεται.
Ναι το ειχα δηλωσει Aardvark :)

Δυστυχως δεν βρηκα τα Στρουμφακια μου (καπου τα εχει καταχωνιασει η αδερφη μου). Την Χαιντι θα την σκαναρω κανονικα και θα ανεβασω τις εικονες. Αυτο που πηρατε ηταν μια πρωτη γευση #)
 
Μπράβο Dom!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Θα το δω και συμπληρωμένο αφού το δικό μου εμμμ... ναι... εμ... είναι λίγο ατελείωτο (έως παντελώς ασυμπλήρωτο :D :D :D )...
 
και ποιός δεν μάζευε Panini, δεν μπορεσα να τα συμπληρώσω όμως :(
 
Παιδια ειστε καταπληκτικοι ολοι.....

Τι μου θυμησατε .......

Το Εσπανα 82 ηταν το 1ο αλμπουμ που ειχα - Μετα ακολουθησαν και αλλα τα οποια τα πηρε ο ..... αερας με τα χρονια (βλεπε μαμα).

Ειχα μια ρετροσυζητηση πριν κανα μην που τα θυμηθηκαμε ολα και εψαχνα για φωτος στο net και ανακαλυψα αυτο το site ----- suuupppeeeerrrrr

:bow:
 
(Συζήτηση της εποχής).

Έχω διπλό τον Χατζηπαναγή. Θέλω τον τάδε και τον τάδε για σου τον δώσω. Είσαι?

Τώρα που τα θυμάμαι γελάω. (Αλήθεια τόσα album με τόσα αυτοκόλητα τι να γίναν - δεν θυμάμαι). Ίσως πρέπει να ψάξω σε καμιά κούα μου μήπως έχει μείνει κάτι
 
Πάρτε και το νεότερο άλμπουμ της PANINI

picture.php


[edit] dead pics [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ. Ξαναείδα τον Θόρν απο την τόλμη και γοητεία!( :hurrah: :hurrah: :hurrah: :wub: :heartcloud: )...!!!!!!!!!!!!!Μήπως σου βρίσκεται και ο ξανθός των Ντιούκς;Να ολοκληρωθεί το παραλήρημα... :D
 
εγω οταν εμενα Γερμανια ειχα ασχοληθει με αυτα. Ειχε απο Αστυνομο Σαινη, Ghostbusters, Transformers κλπ Μερικες φορες αναγκαζομουν να τρωω και υγιεινη διατροφη (πατατακια, σοκολατες κλπ) για να αποκτησω τα πολυποθητα αυτοκολλητα.

Στην Ιταλια ομως ηταν πιο προχωρημενοι. Και τι δε θα εδινα να εχω το Νιλς Χολγκερσον σε αυτοκολλητα

http://www.robozzy.com/albums_integrali/fig_nils_tutto.htm

χαρακτηριστηκα δειτε τι υπηρχε σε αλμπουμ μονο απο τα ιαπωνικα καρτουν (φαντασου τα αλλα καρτουν και τις σειρες). Ειχανε αλμπουμ απο διαφορες εταιριες οπως τον Χαρλοκ και το Διαστημοπλοιο Αργω ηδη απο τα τελη του 70.

http://www.robozzy.com/figurine/catalogofigurineAK.htm

http://www.robozzy.com/figurine/catalogofigurineLZ.htm
 
ΑΠίστευτες οι αναμνήσεις μπράβο παιδιά πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια.
 
Πωπω πραγματι βρε παιδια και εγω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ....σνιφ σνιφ, απο Ισπανια που γυρισα προσφατα βρηκα ΕΝΑ ΣΩΡΟ αλμπουμ της PANINI (Ισπανικη League, Μικυ Μαους, και κατι αλλα ΥΠΕΡΟΧΑ αλμπουμ) εκει οι ανθρωποι τα προσεχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σαν τα ματια τους και βεβαια τα πουλανε και στις αντιστοιχες τιμες.....πχ Αυτο που αγορασα με τους μικυ, ντοναλντ, ανηψακια, σκρουτζ και γενικοτερα ολη την οικογενεια disney :) το πηρα για 40 ευρω επειδη λειπουν αυτοκολλητα απο μεσα, το full συμπληρωμενο στοιχιζει 300Ε!!!!!!
 
Ουαου βαλε καμμια φωτο απο ντισνεϋ ,ισπανικα ξεϊσπανικα ολα καλα. :D
 
Aardvark, μαζευες και Sarah Kay????? Απιστευτο!
 
Οχι δεν ειναι δικα μου Domniki,οταν ειναι το λεω.

Δεν την ξερω την κυρια Σαρα. :D

Θελω να δω τα ισπανικα του dewarsad.

Όλεεεε.
 
Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα. Είμαι 31 ετών, αλλά ακόμη έχω "κόλλημα" με τα άλμπουμ αυτοκολλήτων. Έχω πλήρως συμπληρωμένα τα άλμπουμ ελληνικού ποδοσφαίρου της PANINI από το 1980 έως το 1985 και από το 1994 έως το 2002, ενώ σχεδόν συμπληρωμένα εκείνα της CAROUSEL από το 1987 έως το 1989. Επίσης, έχω συμπληρωμένα άλμπουμ βελγικού ποδοσφαίρου 1982, 1983, 1986 και 1987 και σε ειδικές εκδόσεις της PANINI όλα τα άλμπουμ από τα Μουντιάλ (1970 έως 2006) και τα EURO (1980 έως 2004).

Όταν πήγαινα στο δημοτικό, είχα άλμπουμ με Στρουμφάκια, Χάϊντι, Ντιουκς και Ιππότη της ασφάλτου, αλλά δυστυχώς πετάχτηκαν.
 
Φιλάρα,μιλάμε για ΠΟΛΛΑ album,έτσι όπως τα λες,όχι αστεία !!

ΒΤW,καλώς ήρθες στο GRM !
 
Α, ξέχασα!! Άλμπουμ Ευρωμπάσκετ '87 (πλήρως συμπληρωμένο), Άρης '88 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (μισοσυμπληρωμένο) και βεβαίως, όλα τα ιταλικά Calciatori από το 1960 μέχρι το 2006 που μου έστειλαν σε 11 τόμους από την Ιταλία (εκπληκτική και πολυτελέστατη έκδοση). Τα δύο τελευταία ιταλικά άλμπουμ (2007 και 2008) μου τα έστειλαν και τα συμπλήρωσα μόνος μου.
 
Καλώς όρισες καταρχήν.

Κατα δεύτερον παίζει να δούμε τίποτα φωτογραφίες???
 
Θα το προσπαθήσω, αν και δεν έχω δικό μου σκάνερ. Θα δω τι μπορώ να κάνω στη δουλειά μου (είμαι δημοσιογράφος) και βλέπουμε.
 
Panini για μένα σήμαινε ποδόσφαιρο.

Ξαναμπήκα στο τριπάκι πρόσφατα, ήδη συμπληρωσα το Euro 2008, αγόρασα και κολλάω το Ελληνικό Πρωτάθλημα του 1983 και παω για άλλα.

Προσφατα κυκλοφορησε και το φετινό ελληνικό πρωταθλημα της Superleague.

Αλμπουμ πηρα απο το "ΘΕΜΑ", τωρα είμαστε για καμια κουτα να σκιζουμε φακελακια...
 
Πίσω
Μπλουζα