LadyNaty είπε:
Κι εμένα το ίδιο. Σίγουρα έχει ταλέντο και φωνή, κανείς δεν της το αρνείται αυτό, μόνο που τα αξιοποίησε με λάθος (κατά την ταπεινή μου γνώμη) τρόπο. Προσπάθησε επίσης να κυνηγήσει απεγνωσμένα τη λεγόμενη "διεθνή καριέρα' τραγουδώντας αγγλόφωνα αδιάφορα τραγουδάκια, πιο κατάλληλα για εσωτερική κατανάλωση. Τη διεθνή καριέρα όμως δεν την εκβιάζεις, την κερδίζεις αν και εφόσον τα τραγούδια σου είναι είτε τόσο καλά είτε τόσο εύπεπτα, ώστε να τα ακούσουν ευχάριστα και στο εξωτερικό. Τέλος πάντων. Ούτε κι εγώ θα σχολιάσω την προσωπική της ζωή.
Σχετικά με τη διεθνή καριέρα της Άννας Βίσση είχε μιλήσει ο Πολυχρονίου στα Καρντάσιανς, όπου είπε, πάνω κάτω, τα εξής:
η Βίσση είχε όντως όλες τις δυνατότητες να κάνει διεθνή καρίερα. Είχε, μάλιστα, και τη Γιουροβίζιον σαν όπλο, στην οποία είχε πάει δύο φορές στα ξεκινήματά της. Όμως, ο Νίκος Καρβέλας δεν την άφηνε να ανοιχτεί προς τα έξω, κυρίως γιατί, ως γνωστόν, φοβάται το αεροπλάνο, οπότε δε θα μπορούσε να την ακολουθεί στα βήματά της. Αυτό την κράτησε εδώ, με τον Καρβέλα να της γράφει αποκλειστικά τραγούδια. Στην πορεία, κι ενώ η συνεργασία με τον Καρβέλα πέρασε και τη φουρτούνα του χωρισμού τους, κατά τα μέσα της δεκαετίας του '90 είχε σκεφτεί τη διεθνή καριέρα. Όμως ήταν αρκούντως μεγάλη για να τραγουδάει ποπ κομμάτια που τραγουδούσαν τα κοριτσάκια. Οπότε και δεν κατάφερε να πετύχει προς τα έξω όσο θα ήθελε, γιατί όταν πήγε να βγει προς τα έξω, έπρεπε να βγει με κομμάτια μιας γενιάς μετά. Δυστυχώς, όμως, στην πορεία συνέχισε και με τέτοια κομμάτια και εντός Ελλάδος, οπότε και η καριέρα της πήρε την κατιούσα.
Δηλαδή, αν η Βίσση τέλη 70's-αρχές 80's είχε βγει προς τα έξω, και με καλά κομμάτια, θα είχε, ίσως, περισσότερη επιτυχία στο εξωτερικό.