Αυτός o ηθοποιός δεν έπαιξε τον πατέρα της Βούλας στον "Ατσίδα";Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον ηθοποιό Βελισσάριο Κοντογιάννη, το πορτρέτο του οποίου φαίνεται σε 7 ταινίες της Φίνος Φιλμ. https://www.enimerotiko.gr/ellada/o...-to-mystiko-tis-finos-film-piso-apo-to-kadro/
περαστικά στην Άννα Φόνσου , ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό...
Στο νοσοκομείο η Αννα Φόνσου
Η ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια παράστασηςwww.e-daily.gr
Προς επίρρωση των όσων λες θα αναφέρω το παράδειγμα του Άγγελου Αντωνόπουλου (σήμερα 88 ετών) οπου πριν 2 ή 3 χρόνια περίπου τον είχα δει σε έναν θεατρικό μονόλογο να τα καταφέρνει περίφημα παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.Ο ηθοποιος δυναται να παιζει ενα χαρακτηρα σε πολυ προχωρημενη ηλικια, αν αυτο απαιτειται απο τον ιδιο το ρολο και εφοσον βεβαια υπαρχει το απαραιτητο φυσικο σθενος.
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς, αλλά η Ελένη Θεοφίλου πέθανε το 2015 σε ηλικία 81 (και όχι 78) ετών "ξεχασμένη" στο γηροκομείο και πάσχοντας από Αλτσχάιμερ... Η τελευταία φωτογραφία της καμία σχέση δεν είχε με την όμορφη μελαχρινή που ξέρουμε...Με τη Λιλη Παπαγιαννη συνεβη κατι περιεργο. Ειχα ακουσει πριν απο καποιους μηνες οτι μολις ειχε αποβιωσει, και τωρα τελευταια μου ειπε ενας γνωστος, οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Δεν ξερω τι να πιστεψω γιατι και τις δυο ειδησεις μου τις εδωσαν δυο διαφορετικοι ανθρωποι, που δεν ειναι καν φιλοι μου. Παντως η λογικη λεει οτι θα συμβαινει δυστυχως το πρωτο, γιατι ειναι πολυ δυσκολο να ακουστει κατι τετοιο εαν δεν ισχυει.
Η Φροσω Κοκκολα, εδω και πολλα χρονια δε βρισκεται αναμεσα μας.
Ηταν πολυ καλη στον Μεθοριακο Σταθμο, ως πεθερα της Ελενης Θεοφιλου. Αληθεια, ξερει κανεις τι εγινε και μ΄αυτην?
Είχα επικοινωνία μαζί του στο φέισμπουκ, όπως έχω και με τη σύζυγό του, την κυρία Ρία. Εξαιρετικός άνθρωπος. Και οι δυο τους μου έχουν φερθεί με πολλή αγάπη και καλωσύνη. Λυπήθηκα πολύ. Κουράγιο στην οικογένειά του...