Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

περαστικά στην Άννα Φόνσου , ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό...


H κ. Άννα Φόνσου είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο σπίτι της για μερικές ημέρες. :)

Περισσότερα εδώ
 
Ναι, βεβαια και οι ηθοποιοι πρεπει καποια στιγμη να αποσυρονται, οπως λεει ο Χρηστος Πολιτης, αλλα οχι τοσο γρηγορα οσο οι τραγουδιστες.
Ο ηθοποιος δυναται να παιζει ενα χαρακτηρα σε πολυ προχωρημενη ηλικια, αν αυτο απαιτειται απο τον ιδιο το ρολο και εφοσον βεβαια υπαρχει το απαραιτητο φυσικο σθενος.
Ο τραγουδιστης ομως δεν μπορει να τραγουδαει στα 60 του επειδη μια φορα κι εναν καιρο ειχε ωραια φωνη και επειδη καποτε απεκτησε ονομα και εγινε φιρμα. Αν ηταν στο χερι μου, το 70% των σημερινων τραγουδιστων θα το εστελνα σπιτι τους, αλλους λογω ηλικιας και αλλους λογω αταλαντοσυνης.
 
Ο ηθοποιος δυναται να παιζει ενα χαρακτηρα σε πολυ προχωρημενη ηλικια, αν αυτο απαιτειται απο τον ιδιο το ρολο και εφοσον βεβαια υπαρχει το απαραιτητο φυσικο σθενος.
Προς επίρρωση των όσων λες θα αναφέρω το παράδειγμα του Άγγελου Αντωνόπουλου (σήμερα 88 ετών) οπου πριν 2 ή 3 χρόνια περίπου τον είχα δει σε έναν θεατρικό μονόλογο να τα καταφέρνει περίφημα παρά το προχωρημένο της ηλικίας του.
 
Περαστικα στον Κωστα βουτσα
 
Παρακαλώ θερμά για ειδήσεις που αναφέρονται αποκλειστικά σε θανάτους / απώλειες διασήμων να στην νέα ενότητα "Απώλειες" στην "Ρετρό Επικαιρότητα". Η παρούσα ενότητα έχει να κάνει με όσους βρίσκονται εν ζωή και έχουν απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για οποιονδήποτε λόγο.
 
Με τη Λιλη Παπαγιαννη συνεβη κατι περιεργο. Ειχα ακουσει πριν απο καποιους μηνες οτι μολις ειχε αποβιωσει, και τωρα τελευταια μου ειπε ενας γνωστος, οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Δεν ξερω τι να πιστεψω γιατι και τις δυο ειδησεις μου τις εδωσαν δυο διαφορετικοι ανθρωποι, που δεν ειναι καν φιλοι μου. Παντως η λογικη λεει οτι θα συμβαινει δυστυχως το πρωτο, γιατι ειναι πολυ δυσκολο να ακουστει κατι τετοιο εαν δεν ισχυει.

Η Φροσω Κοκκολα, εδω και πολλα χρονια δε βρισκεται αναμεσα μας.

Ηταν πολυ καλη στον Μεθοριακο Σταθμο, ως πεθερα της Ελενης Θεοφιλου. Αληθεια, ξερει κανεις τι εγινε και μ΄αυτην?
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς, αλλά η Ελένη Θεοφίλου πέθανε το 2015 σε ηλικία 81 (και όχι 78) ετών "ξεχασμένη" στο γηροκομείο και πάσχοντας από Αλτσχάιμερ... Η τελευταία φωτογραφία της καμία σχέση δεν είχε με την όμορφη μελαχρινή που ξέρουμε...
 
Τι σύμπτωση μετά τον πολύ καλό της φιλο Κωστα Βουτσα, περαστικα της
 
Σαν σήμερα γεννήθηκε ή Ανν Λομπεργκ παιδιά που ακόμα όμορφη είναι και ζει πλέον σε δικό της ράντζο
 
Είχα επικοινωνία μαζί του στο φέισμπουκ, όπως έχω και με τη σύζυγό του, την κυρία Ρία. Εξαιρετικός άνθρωπος. Και οι δυο τους μου έχουν φερθεί με πολλή αγάπη και καλωσύνη. Λυπήθηκα πολύ. Κουράγιο στην οικογένειά του...

Παιδιά κάποιοι βάλθηκαν να πεθάνουν το Θόδωρο Κατσαδράμη. Με μπέρδεψαν κι εμένα κι έβαλα ένα ποστ στο γκρουπ του Ρετρομάνιαξ, το οποίο και διέγραψα κατόπιν παρεμβάσεως του εγγονού του (απλά τον λέει θείο). Μάλιστα παρέμβαση έκανε και ο Ηλίας Κακλαμάνης από το προφίλ του, λέγοντας πως συνομιλώντας με τον εγγονό του (προφανώς στο τηλέφωνο) άκουγε τον αγαπημένο ηθοποιό στο βάθος ν' αναρρωτιέται για την ψευδή είδηση. Σας δίνω και μια φωτό του που μου έδωσε ο εγγονός του, ο οποίος θα μου πει και πότε έχει γενέθλια. Ο αγαπημένος μας κυρ-Θόδωρος είναι ακμαιότατος και παρά τα 91 του, δεν έχει αλλάξει καθόλου.
87152133_1029446184092481_7072506441411592192_n1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ας γράψει κάποιος για τον αγαπημένο μας ηθοποιός στις απώλειες γιατι εγώ δεν μπορώ ούτε καν να κάνω το post αυτό.. Λυπάμαι πολύ για τον πολυαγαπημενο μας ηθοποιό.. RIP :(
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ήταν ή χαρά της ζωής ο Βουτσας κατά με" να δίνεις ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στην ζωή σου" το μότο του.
 
Πίσω
Μπλουζα