Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Επιτέλους! Συνέβη κι αυτό! 

Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης έδωσε συνέντευξη!!!!

https://www.google.com/amp/s/www.newsbreak.gr/ellada/i-proti-synenteyxi-toy-vaggeli-voylgaridi-o-gois-toy-sinema-poy-ithele-na-ginei-despotis/%3famp
Αντε μπραβο! Καιρος ηταν. Μακαρι να υπηρχε και καμια φωτογραφια του να βλεπαμε πως ειναι σημερα.
 
Δε μπορώ να μην το σχολιάσω! Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πρώτον για την εφημερίδα (καλά όλοι την ξέρουμε τι είναι) , αλλά κυρίως για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο ηθοποιό Παύλο Λιάρο. Ότι και να ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης από τη στιγμή που δεν ζει απλά το βουλώνεις , δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις και δεν σκαλίζεις τα παλιά , για ποιο λόγο άλλωστε... Ήταν ένας σπουδαίος σκηνοθέτης με μεγάλη καριέρα σε όλους τους χώρους , τα άλλα νομίζω περιττεύουν και μόνο τη μνήμη του αμαυρώνουν μια και δε ζει ο άνθρωπος και δε μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Δε ξέρω αν συμφωνείτε ή όχι , εμένα με εξόργισε , κρίμα...

70436778_2606656542895384_7284444342821847040_n.jpg
 
Τονη, θα πάω να την πάρω, αν την βρω γιατί στο διαδίκτυο δεν υπάρχει. Για την ουσία του πράγματος, έχω παρατηρήσει πως πολλοί που δεν κατάφεραν να γίνουν πρώτα ονόματα, είτε γιατί δεν το άξιζαν είτε γιατί δεν έτυχε, βγάζουν μια πίκρα κ μια κατινια κατά τη γνώμη μου αδικαιολόγητη. 

Δεν ξέρω τι έχει πει για τον Δαλιανίδη, αν μαντεύω σωστά από τον τίτλο, το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Δαλιανίδης υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν ένας άνθρωπος που με τα στραβά κ τα καλά ταυτίστηκε με το σινεμά. Προσωπικά τον εκτιμώ όσο λίγους. Προφανώς δε με ενδιαφέρει τι επιλογές έκανε στη ζωή του. 

Τώρα, όταν ένας ηθοποιός δίνει συνέντευξη κι αντί να μιλήσει για τα δικά του επιτεύγματα, μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία, ασχολείται με το κρεβάτι του ενός και του άλλου ε, τι να πούμε
 
Ε, κάτι πρέπει να πουν οι ξεχασμένοι για να μπουν σε κάποιο πρωτοσέλιδο (έστω μιας τέτοιας εφημερίδας), να ανασυρθούν για λίγο από τη λήθη, και να γίνει λίγος ντόρος γύρω από το όνομά τους. Και το να κατηγορήσει κάποιον που δεν ζει είναι ασφαλέστερο, διότι ποιος μπορεί να τον διαψεύσει?
 
Συνεντεύξεις καλλιτεχνών στον Αντώνη Μποσκοίτη: 

-Μιχάλης Βιολάρης:

https://www.koutipandoras.gr/article/synenteyxi-mihalis-biolaris

- Άννα Φόνσου:

https://www.koutipandoras.gr/article/synenteyxi-anna-fonsoy

- Κώστας Τουρνάς:

https://www.koutipandoras.gr/article/synenteyxi-kostas-toyrnas

- Και οι σκηνοθέτες Ροβήρος Μανθούλης:

https://www.koutipandoras.gr/article/synenteyxi-robiros-manthoylis

και Παντελής Βούλγαρης:

https://www.koutipandoras.gr/article/synenteyxi-pantelis-boylgaris

* Σχετικά με τα παραπανώ να πω μόνο πως ο ηθοποιός Παύλος Λιάρος έδωσε συνέντευξη στην Εσπρέσσο με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του που πρόκειται να γίνει τον Οκτώβριο με τίτλο " Συνάντηση στο σημείο μηδεν".
 
Σύγχρονη φωτογραφία της Στέλλας Γκρέκα, της μεγαλύτερης σε ηλικία εν ζωή Ελληνίδας ηθοποιού κατά την πηγή. Ο Τάκης Σαγιώρ στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρει και άλλους εν ζωή ηθοποιούς έως και 104 χρονών!!!
 
Εγω δεν εχω fb κι ετσι δεν μπορεσα να τη δω.
 
Κι εγώ που έχω τι κατάλαβα? image.png

image.png
 
Σας διευκολύνω εγώ. Ορίστε λοιπόν η κυρία Στέλλα Γκρέκα (τραγουδίστρια και ηθοποιός) σήμερα. Πράγματι ο Τάκης Σαγιώρ κάνει λόγο και γι' άλλους εν ζωή παλιούς ηθοποιούς. Τέλος, να σας πω ότι από τη συζήτηση που είχα με κάποια άτομα κάτω από το ποστ με τη φωτό της κας Γκρέκα, έμαθα ότι η Υβόννη Βλαδιμήρου φαίνεται να πέθανε τη δεκαετία του 70 ή του 80 σύμφωνα με τους συγγενείς της, ενώ σύμφωνα με άλλη εκδοχή έζησε ως τις αρχές της δεκαετίας του 90. Όμως το 1979 έκανε 2 ταινίες. Τον Ασυμβίβαστο με τον Παυλάρα Σιδηρόπουλο και το Ταξίδι του μέλιτος. Άρα αποκλείεται να πέθανε το 1979 κι επομένως ψάχνουμε τη δεκαετία του 80 και του 90. Θέλω να το ψάξω το πράγμα. Να σας πω ακόμα, ότι ένας τύπος που σχολίαζε στο ποστ, ανέφερε ως εν ζωή και ως γηραιότερη την Κική Πέρση η οποία έχει πεθάνει στις 9/1/2005 στα 85 της. Κι εγώ κι ένας ακόμα, του είπαμε ότι δεν ζει η Πέρση.

72249335_2887702717924187_8863228961681833984_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εφυγε η ηθοποιος και τραγουδιστρια Σωτηρια Λεοναρδου.
Το έμαθα στο φέισμπουκ. Μόλις 53 ετών. Κρίμα... Θέλω να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε κάποιον για την ηλικία της. Δεν ήταν 43 γιατί αποκλείεται να έπαιξε στα 7 της στο Ρεμπέτικο. Ο Σπύρος λέει το 53 και κάποιος μου απάντησε μετά ότι εννοεί 53 ετών αν και έχω μιαν αμφιβολία και θεωρώ πως έχει δίκιο ο Σπύρος και ήταν 66. Θα το ψάξω όμως.
 
Το έμαθα στο φέισμπουκ. Μόλις 53 ετών. Κρίμα... Θέλω να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε κάποιον για την ηλικία της. Δεν ήταν 43 γιατί αποκλείεται να έπαιξε στα 7 της στο Ρεμπέτικο.
Ενω στα 17 της δεν αποκλειεται δηλαδη; Σου φαινεται για 17αρα στο εργο; Μην τρελαθουμε κιολας.
 
το είδα και γω αυτό στο retro db που έλεγε οτι η Σωτηρία Λεονάρδου ήταν γεννημένη το 1976.Προφανώς εκ παραδρομής γράφτηκε
 
Ενω στα 17 της δεν αποκλειεται δηλαδη; Σου φαινεται για 17αρα στο εργο; Μην τρελαθουμε κιολας.
Πολύ πιθανό να ήταν 17 τότε. Αλλά δεν έχουμε πληροφορίες πότε τελείωσε τη δραματική σχολή και ποια. Άρα υπάρχει πιθανότητα να ήταν γεννημένη το 53.
 
Πολύ πιθανό να ήταν 17 τότε. Αλλά δεν έχουμε πληροφορίες πότε τελείωσε τη δραματική σχολή και ποια. Άρα υπάρχει πιθανότητα να ήταν γεννημένη το 53.
Καλως. Εαν στο Ρεμπετικο σου φαινεται ανηλικη, δεν εχω να πω τιποτε αλλο.
 
Ευχαριστα νεα για τον ηθοποιο Τζωνυ Θεοδωριδη.
 
Ο Κωστας κακκαβας έδωσε συνέντευξη στα 82 του χρόνια στον θαναση λαλλα στο βήμα , υπάρχει κάποιος να δώσει λινκ γιατί δεν μπορώ, λέει σπουδαία πράγματα γι αυτούς με τους οποίους ήρθε σε συγκρουση και αναγκάστηκε να αφήσει το σινεμά.
 
Ο Κωστας κακκαβας έδωσε συνέντευξη στα 82 του χρόνια στον θαναση λαλλα στο βήμα , υπάρχει κάποιος να δώσει λινκ γιατί δεν μπορώ, λέει σπουδαία πράγματα γι αυτούς με τους οποίους ήρθε σε συγκρουση και αναγκάστηκε να αφήσει το σινεμά.
Εχει δωσει συνεντευξη στον Λαλα εδω και 11 χρονια, απο Νοεμβριο του 2008. Υποθετω πως εννοεις αυτην εδω:
 
Πίσω
Μπλουζα