Με μία πρόχειρη αναζήτηση,το μόνο που βρίσκω για τη Γαιτάνου,είναι ότι η κινηματογραφική της καριέρα ξεκινά το 1956 με το ''Τσιγγάνικο αίμα'' και τελειώνει το 1962 με το ''Εσκότωσα για το παιδί μου''. Δεν βρήκα κάποια αναφορά για τη ζωή της...,ούτε αναφέρεται σε κάποια από τα βιβλία που έχω για τους Έλληνες ηθοποιούς.GEORGE KOSTAKOPOULOS είπε:Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε η ενζενύ των μελό του 60,Τιτίκα Γαϊτάνου[η πανέμορφη κοπέλα που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τους Γιώργο Καμπανέλλη και Ελένη Χατζηαργύρη στις ταινίες:''Το δράμα μιας αμαρτωλής'' και ''Εσκότωσα για το παιδί μου''.
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος για το τι απέγινε η Πάρη Λεβέντη[''Τέρμα τα δίφραγκα'',''Η ζωή μου αρχίζει με σένα'']
Ένα αρκετά αναλυτικό αφιέρωμα στη Νέλη Γκίνη με σκηνές από πρόσφατη συμμετοχή της σε παράσταση στο video που ακολουθεί.Danailicious είπε:Δεν έπαιζε η Γκίνη και σε μια επιθεώρηση φέτος?Ή είμαι άκυρη;
Πριν λίγα χρόνια είχε παίξει και στις Πεθερές. Δε νομίζω να έχει συμβεί κάτι τραγικό, θα ακουγόταν! και πέρυσι έπαιξε και σε μια παράσταση!tonytony είπε:Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου που βρίσκεται άραγε??? Ελπίζω να ζει...
Ευχαριστώ sunset.sunset89 είπε:Πριν λίγα χρόνια είχε παίξει και στις Πεθερές. Δε νομίζω να έχει συμβεί κάτι τραγικό, θα ακουγόταν! και πέρυσι έπαιξε και σε μια παράσταση!
Γενικά η Όλγα Πολίτου τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Γιώργο Μεσσάλα στο θέατρο. Πριν τρία χρόνια την είχα δει στον "Επιθεωρητή" του Γκόγκωλ που είχαν ανεβάσει στο θέατρο "Αλκυονίς" (μόνιμη στέγη του Μεσσάλα)! Γενικά είναι και κρατιέται μια χαρά΄!atanasio είπε:Η Όλγα Πολίτου εμφανίστηκε φέτος το καλοκαίρι σε παράσταση που ανέβασε ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας με αποσπάσματα από κωμωδίες του Αριστοφάνη. Εκτός από την Πολίτου έπαιζε και ο Ντίνος Καρύδης. Η παράσταση έκανε περιοδεία σε διάφορυς δήμους της Αττικής.
Ξέρω πως έχει παντρευτεί τον Γιάννη Μόρτζο. Να υποθέσω πως λόγω γάμου και παιδιών αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά? Εξάλλου πάντα ο Μόρτζος είχε μια πολυποίκιλη δραστηριότηταioli1453 είπε:Μηπως ξερει κανεις τι κανει σημερα η ηθοποιος Αθηνά Ζαφόλια? Μηπως ξερει κανεις τιποτα?
Τελευταια φορα την ειδα σε καποιο σηριαλ τη δεκαετια του 90 και απο τοτε δεν την ξαναειδα.
Θα ηθελα πολυ να μαθω γιαυτην που βρισκεται σημερα.
Θανο σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες για την Αθηνα Ζαφολια.Δεν ηξερα οτι ειναι η συζυγος του Γιαννη Μορτζου τωρα απο σενα το μαθαινω.thanos75 είπε:Ξέρω πως έχει παντρευτεί τον Γιάννη Μόρτζο. Να υποθέσω πως λόγω γάμου και παιδιών αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά? Εξάλλου πάντα ο Μόρτζος είχε μια πολυποίκιλη δραστηριότητα
Zει πάντως,διότι είχε παρευρεθεί στην κηδεία της Καίτης Λαμπροπούλου.tonytony είπε:Επίσης ξέρει κανείς που βρίσκεται και τι κάνει η Χαριτίνη Καρόλου?