Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Περαστικά του! Μακάρι να το ξεπεράσει!
 
Περαστικά στον Κώστα Καρρά. Πολύ καλός ηθοποιός και λείπει από το ελληνικό θέατρο.
 
Γιώργος Κουτούζης

Πληροφορίες για τον Γιώργο Κουτούζη, τον λοχία της "Ευδοκίας" του Αλέξη Δαμιανού. Όσο για την συμπρωταγωνίστριά του Ευδοκία, Μαρία Βασιλείου, ως γνωστόν "έφυγε" σε πολύ μικρή ηλικία ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας, το 1989.

attachment.php


2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σήμερα, περνώντας με το λεωφορείο δίπλα από ένα περίπτερο, πρόλαβα να διαβάσω σε μία εφημερίδα "Το δράμα του Ντίνου Καρύδη" ή κάτι παρόμοιο.

Μήπως γνωρίζετε κάτι;
 
miki-mik7 είπε:
Σήμερα, περνώντας με το λεωφορείο δίπλα από ένα περίπτερο, πρόλαβα να διαβάσω σε μία εφημερίδα "Το δράμα του Ντίνου Καρύδη" ή κάτι παρόμοιο.Μήπως γνωρίζετε κάτι;
Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας .
 
Ετσι οπως τα λεει η Καμπια ειναι.

Πιο συγκεκριμενα, ο Ντινος Καρυδης εισηχθη εδω και λιγες μερες στο Αντικαρκινικο Νοσοκομειο Αθηνων λογω εντονου πονου στην περιοχη της κοιλιας.

Σημερα υποβαλλεται σε λεπτη χειρουργικη επεμβαση.

Του ευχομαστε ολα να πανε καλα και περαστικα του.
 
Σας ευχαριστώ για τις, έστω και δυσάρεστες, πληροφορίες.
 
Και για τον Κώστα Καρρά κάτι άκουσα. Αληθεύει;
 
Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι σχετικα καινουργιος και μου αρεσε παρα πολυ το σαιτ.Θα ηθελα να σας κανω 2-3 ερωτησεις σχετικα με ηθοποιους.Ο Γαβριηλ Φωης τι απεγινε?Επαιξε σε πολλες ταινιες του Νικου Φωσκολου,τις βιντεοταινιες που ειχε κανει οπως:Η γυναικα της πρωτης σελιδας,η μαρκησσια του λιμανιου,ο συντροφος και ο μπατσος καθως και σε αρκετες ταινιες των 80'Σ.Τελευταια φορα τον ειχα δει στην Καλημερα ζωη στον ρολο του αρχιφυλακα Γαβρηλου και στην λαμψη στον ρολο του αρχηγου του λιμενικου.Επισης θα ηθελανα μαθω αν ξερετε εναν ηθοποιο τον Σπυρο Παπαγιαννοπουλο.Επαιξε στην ταινια ο συντροφος και ο μπατσος του Νικου Φωσκολου στον ρολο του αγοριου της Βασιας Παναγοπουλου και στην Γυναικα της πρωτης σελιδας στον ρολο ενος εβραιου πρακτωρα διπλα στον Αλμπερτο Εσκεναζυ.Ειναι ενας σγουρομαλλης αδυνατος ηθοποιος(τουλαχιστον τοτε).Σας ευχαριστω πολυ και αν βρειτε πληροφοριες παρακαλω πειτε μου
 
ΚΑΡΥΔΗΣ.jpg

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε νέα για τον Ανδρέα Τσάκωνα(http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Ανδρέας_Τσάκωνας) kai thn Άννα Ιασωνίδου(http://www.scribd.com/doc/21119024/ΣΠΥΡΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ-ΑΝΝΑ-ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ).

Επίσης, μπορείτε να βρείτε μερικά στοιχεία για κάποιους ηθοποιούς που έχουν φύγει απ'τη ζωή στη σελίδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: http://www.sei.gr. Αριστερα εκεί που λεει Έφυγαν...

 




ΒΑΛΑΚΟΥ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια,ειδα σε αλλο παστ παλαιοτερα οτι καποιος φιλος ρωτησε για τον Αγη και τον Λευτερη Γυφτοπουλο.Ο Αγης εχει facebook,τον εχω και φιλο κιολας.Εχει το ιδιο στυλ,ψηλος αδυνατος απλα δεν εχει τα μαλλια τα σγουρα οπως τοτε φυσικα.Για τον Λευτερη δεν ξερω,αν καποιος τον βρει στο facebook ας τον ρωτησει.Θα προσπαθησω να τον ρωτησω,εχω την εντυπωση οτι ειναι πατερας του.Επισης και η κυρια Νελλη Γκινη εχει facebook.Μηπως μαθατε τιποτα για τον Γαβριηλ Φωη που σας ειχα ρωτησει?Αλλα 2 ονοματα που θημυθηκα:Γιωργος Παρμαξιζογλου(επαιζε σε πολλες βιντεοταινιες και σε σειρες)και ο Χρηστος Φωτιδης.Μηπως ξερετε κατι γι'αυτους?
 
Antpao, προφανως δε βρεθηκε καμια πληροφορια ακομη για τον Γαβριηλ Φωη. Οτιδηποτε βρεθει να εισαι σιγουρος οτι θα γραφτει εδω.

Το εχω πει κι αλλη φορα και θα το ξαναπω: Εαν αυτο ειναι δυνατο, βαζετε και καμια φωτογραφια του καλλιτεχνη που αναζητατε. Εκτος του οτι διευκολυνει πολυ τα αλλα μελη, θα εχετε κι εσεις πιο σιγουρα αποτελεσματα.
 
Γνωρίζει κανείς τι απέγιναν οι αδελφές (Άννα; και Τούλα) Γαλάνη; Εμφανίστηκαν μαζί σε δύο περιπτώσεις ντουέτο σε ταινίες. Η πρώτη στο "Αν ήμουν πλούσιος" (1972) του Στέλιου Τατασόπουλου


και η δεύτερη σε ένα flash στην ταινία "Τα παιδιά της πιάτσας" (1979) του Κώστα Καραγιάννη (56:50 - 57:40)

[video=youtube;HlF-5LgSCkY]http://www.youtube.com/watch?v=HlF-5LgSCkY
 
Η Άννα και η Τούλα Γαλάνη έχουν παίξει μαζί και στο "Η Αδελφή Μου Θέλει Ξύλο" ('66) όπως και στο "Οι Στιγματισμένοι" ('66). Στην ταινία "Τα Παιδιά Της Πιάτσας", ήταν έκπληξη!! Δεν το ήξερα! Το βαφτιστικό όνομα της Τούλας Γαλάνη είναι Δήμητρα (και το Τούλα βγαίνει, προφανώς, απ' το Δημητρούλα), η οποία έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες. Η Τούλα Γαλάνη είναι Κύπρια, οπότε πρέπει να είναι αυτή εδώ, που στην φωτογραφία που έχει αναρτήσει, φαντάζομαι πως είναι οι δυο κορούλες της!
 
Mandrake έχω την εντύπωση ότι η γυναίκα της φωτογραφίας παραείναι νέα για την Τούλα που ψάχνουμε. Υποθέτω ότι η γυναίκα της φωτογραφίας είναι γύρω 35-40 ενώ η Τούλα τώρα πρέπει να είναι πάνω από 60.

Η Νέλλη Γκίνη σήμερα.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παραθέτω μερικές από τις φωτογραφίες ηθοποιών που δεν γνωρίζω το όνομά τους.

Όποιος γνωρίζει κάτι και έχει την καλοσύνη φυσικά, ας μου δώσει τα φώτα του.

Οι φωτογραφίες είναι πάρα πολλές και γι' αυτό θα αναρτώ λίγες κάθε φορά...

Επίσης, θα τις συνοδεύω με ό,τι στοιχεία διαθέτω.

-.JPG Είναι ο φίλος του Ορέστη Μακρή στην ταινία "Έξω οι κλέφτες".

---.JPG Είναι ο υπεύθυνος του ναυτηλιακού γραφείου που αναφέρει στην Αλεξάνδρα Λαδικού

ότι πνίγηκε ο καπετάν-Νικόλας (Μάνος Κατράκης). Από την ταινία: "Κόκκινα φανάρια".

(1) (;).JPG Είναι ο αδελφός της Μάρως Κοντού στην ταινία "Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι".

4 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ (1).JPG Είναι ο αστυνόμος που ανακρίνει την Ζινέτ Λακάζ στα "4 σκαλοπάτια".

4 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ (2).JPG Εμφανίζεται στην ταβέρνα που πίνουν οι Μίμης Φωτόπουλος και Ζινέτ Λακάζ στα "4 σκαλοπάτια".

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :)
 
Πίσω
Μπλουζα