Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Αγνώριστος εδώ ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ που υποδύεται ηλικιωμένο στην ταινία της περσινής χρονιάς Μοιραία Σχέση του Ερρίκου Ανδρέου (!!!!). Πηγή.

alberto1.jpg
 
Η Σοφία Ρούμπου τι απέγινε άραγε;
 
tonytony είπε:
Η Σοφία Ρούμπου τι απέγινε άραγε;
Η Σοφια Ρουμπου ειναι συζυγος του διευθυντη φωτογραφιας και κινηματογραφιστη Νικου Καβουκιδη και εχουν μια κορη την ηθοποιο Μαρια Καβουκιδου και μια εγγονη. Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ που ειχε προβαλλει η ερτ για τον Καβουκιδη και καποια στιγμη αναφερθηκε και στη γυναικα του.Μαλλον δεν πρεπει να ασχολειται πια με τα καλλιτεχνικα γιατι δεν εχω ακουσει να παιζει καπου προς το παρον, θα πρεπει να εχει αφιερωθει στην οικογενεια της.
 
Βρηκα μια συνεντευξη της παλιας ηθοποιου Σασας Καστουρα που εδωσε περισυ στην εφημεριδα espresso και μιλαει για το πως ειναι η ζωη της σημερα.

Αν καποιος θελει να τη διαβασει εδω ειναι το λινκ http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=3&artID=1349700
 
Θυμάστε το Γιάννη Νέζη;

Ήταν ο Κωστάκης στο "Ρετιρέ" , ο υπάλληλος και συνάδελφος της Κατερίνας Γιουλάκη, αλλά και το γκαρσόνι στους "Μικρομεσαίους". Σε δημοσίευμα του 2008 (μιλά για τον αξέχαστο Σταύρο Παράβα) υπάρχει φωτό του Νέζη όπως είναι σήμερα.

Λογικά σήμερα θα είναι ενεργός στο θέατρο.
 
Ξερουμε τι κανει σημερα η Τζοβανα Φραγκουλη;
 
Παντα δραστηρια και δυναμικη η Τζοβανα.

Σ' ευχαριστω, katerinak!
 
Αν δεν έχει αναφερθεί, τι κάνει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος;
 
Ο Ντίνος Καρύδης τραγουδάει σε βίντεοκλιπ:

 
Χθες παρακολούθησα την "μηχανη του χρόνου" που είχε αφιέρωμα στην Γεωργία Βασιλειάδου. Μεταξύ αυτών που μίλησαν ήταν και η Έλσα Ρίζου. Καλοδιατηρημένη και καλοστεκούμενη. Επίσης χθες στην εκμπομπή της Ανίτας Πάνια εμφανίστηκε ο Ανέστης Βλάχος. Ορίστε ένα απόσπασμα :

 
Αχ, βρε Ανεστη....Μια ζωη τον κακο επαιζες και παντα καρδια μαλαμα ειχες.

Μονο καλα λογια εχω ακουσει για σενα.
 
Παιδιά,θυμάται κανείς μια ηθοποιό γύρω στα 80'ς Αλίκη Καμινέλη ? Τι να έχει απογίνει τώρα και τι άλλο ξέρουμε γι'αυτήν ?
 
islandos είπε:
Παιδιά,θυμάται κανείς μια ηθοποιό γύρω στα 80'ς Αλίκη Καμινέλη ? Τι να έχει απογίνει τώρα και τι άλλο ξέρουμε γι'αυτήν ?
Αποσο ξερω ειναι παντρεμενη εδω και πολλα χρονια με τον ηθοποιο Χρηστο Νομικο και εχουν ενα γιο.Παιζει ακομα στο θεατρο τελευταια φορα που διαβασα για εκεινη ειναι οτι επαιζε στην θεατρικη παρασταση "Αυτοπτης Μαρτυς " το 2008 στο θεατρο Δημητρης Ποταμιτης εδω και το σχετικο λινκ για την παρασταση http://www.e-go.gr/timeout/article.asp?catid=18205&pubid=930711&subid=2[h=1][/h]
 
ioli1453 είπε:
Αποσο ξερω ειναι παντρεμενη εδω και πολλα χρονια με τον ηθοποιο Χρηστο Νομικο και εχουν ενα γιο.Παιζει ακομα στο θεατρο τελευταια φορα που διαβασα για εκεινη ειναι οτι επαιζε στην θεατρικη παρασταση "Αυτοπτης Μαρτυς " το 2008 στο θεατρο Δημητρης Ποταμιτης εδω και το σχετικο λινκ για την παρασταση http://www.e-go.gr/timeout/article.asp?catid=18205&pubid=930711&subid=2
Τhanks,δεν το ήξερα ότι έπαιζε ακόμα...
 
Η μόνιμη συμπρωταγωνίστρια του παλαιού κωμικού Μιχαήλ Μιχαήλ, Κοντσέττα Μόσχου, γεννήθηκε το 1902. Το 1976 σε μια εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού εμφανίστηκε συνταξιούχα και μίλησε για τον "παλιό εκείνο τον καιρό"....Γνωρίζουμε πότε πέθανε; Σύμφωνα με το απόσπασμα (που προέρχεται από το αρχείο της ΕΡΤ) η Μόσχου έμενε τότε στην οδό Φαβιέρου 13. Αν γνωρίζει κάποιος/α πού βρίσκεται η εν λόγω οδός, ίσως να την πρόλαβαν ή να ξέρουν τι απέγινε.

 
Δεν ήξερα την Κοντσέτα παρά μόνο από τους τίτλους των τότε ταινιών, αλλά βοηθάω εγκυκλοπαιδικά λέγοντας ότι η Φαβιέρου είναι μεταξύ πλατείας Μεταξουργείου και πλατείας Βάθη (αν αυτό λέει κάτι, μετά από τόσα χρόνια).
 
Η Έλσα Ρίζου στη Μηχανή του Χρόνου:

16j4fsz.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα