Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Εύχομαι τα καλύτερα στον Α. Μπάρκουλη, πολύ γλυκός παππούς όντως. Να σας πω, καλύτερος μου φαίνεται τώρα. :p

Όσο για τα σχόλια...εντάξει...παιδιά αποκτήστε λίγο αυτοπεποίθηση, δεν μπορώ τις ηττοπάθειες!
 
ARETARA είπε:
Έχουμε πληροφορίες για τον Πάνο Τουλιάτο; Εδώ τον βλέπουμε σε ενημερωτική αφίσα του 1980 ή 1981 (μαζί του η Μπέτυ Λιβανού ή κάνω λάθος ;)
Προβολή συνημμένου 37177
Ένα άσχημο περιστατικό για τον Πάνο Τουλιάτο, πριν από έναν χρόνο περίπου: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=440612&cid=122
 
Λατρεμένοι πρωταγωνιστές της παλαιότερης γενιάς (Γκέλυ Μαυροπούλου, Νόρα Βαλσάμη, Δάνης Κατρανίδης) στην πρεμιέρα του έργου "Γαλιλαίος", που ανέβασε ο μοναδικός Άγγελος Αντωνόπουλος στο θέατρο "Τριανόν" (30 Οκτωβρίου 2012):

Πηγή: http://www.tlife.gr/Article/news-antonwpoulos/0-76-38584.html

Mavropoulou-Antonopoulos-30-Oct.2012.jpg

Valsami-Katranidis-30-Oct-2012.jpg
 
Γεια σας, απο οσο γνωριζω και εχω διαβασει για την ηθοποιο και ποιητρια Γωγου, οι αιτιες της αυτοκτονιας της, σαφεστατα ηταν επειδη ενιωθε οτι την ειχαν ξεχασει ολοι οι συναδελφοι της,

αλλα απο οσο γνωριζω ειχε απογοητευτει πολυ και απο την προσωπικη της ζωη, [edit] Ας μην μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες [edit] Ολα αυτα μαζι την οδηγησαν την καημενη σε μια τετοιου ειδους κινηση απελπισιας. Η κοπελα ηταν ταλεντο, δεν το αμφισβητει κανεις, απλα δεν δοθηκε η ευκαιρια σε πολλα ταλεντα να το αναδειξουν, οι εμπορικες κινησεις προειχαν ανεκαθεν, δυστυχως... Οποτε επιλεγανε πρωταγωνιστριες τις πιο εμπορικες ( οχι απαραιτητα και λιγοτερο ικανες απο τις αλλες, απλως ετσι εχασαν την ευκαιρια να αποδειξουν τα "αστερια" τους και αλλες... Δυστυχως... Πολυ θλιβερο!

Φοβερη σελιδα σας παιδια ! Εχω ενθουσιαστει!! :D :D Μπραβο σας! Οτι βρισκω η γνωριζω και εγω απο πληροφοριες θα το μοιραζομαι μαζι σας!! Ερωτηση = Στην ταινια οπου πρωταγωνιστει η Ρενα Βλαχοπουλου με τον Κωνσταντιου, (η ζηλιαρα νομιζω) ειναι δυο κοπελες που εργαζονται στο ιδιο γραφφειο με τον Κωσταντινου, μια ξανθια και μια μελαχροινη. Η ξανθια εχει παιξει και σε αλλες ταινιες εχει κανει την τρελη ποιητρια αδελφη του Κωνστανταρα που ερωτευεται τον Μανωλιο. Και γενικα επαιξε σε αρκετες ταινιες που θυμαμαι. Δυστυχως ξεχναω ευκολα τιτλους και ονοματα #) οποτε δεν μπορω αυτη τη στιγμη να θυμηθω το ονομα της, αν καποιος θυμαται το ονομα της και γνωριζει τι απεγινε εκεινη η γλυκεια ξανθουλα ας ενημερωσει. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η ξανθιά είναι η Άννα Ματζουράνη που δυστυχώς έφυγε νέα από την επάρατη νόσο.
 
Ανθή Ανδρεοπούλου Κλειώ


Γιώργος Κυρίτσης Θεόδωρος

Σοφοκλής Πέππας Γιώργος




Γιάννης Αργύρης Δημητρός




οι ηθοποιοι της καλοπαιγμενης και αξεχαστης σειρας "Λωξαντρα"

Γνωριζει καποιος/α τι απεγιναν ολοι αυτοι οι οιθοποιοι? Σαν να χαθηκαν εντελως σχεδον μετα απο αυτη την σειρα.

ευχαριστω πολυ tzias57 για την πληροφορια. την καημενη πεθανε πραγματικα νεα γεννηθηκε το 1935 και πεθανε το 1991 απο οτι ειδα. Νεοτατη ηταν η καημενη! Τι κριμα!

Ευχαριστω πολυ. Γνωριζεις κατι παραπανω για την ζωη της ? Για ποιο λογο επαψε να κανει κινηματογραφο νωρις? Ξερεις καποια αλλη πληροφορια για την ζωη της ?

και παλι ευχαριστω πολυ :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Elizahuys, Ο Γιαννης Αργυρης εχει φυγει εδω και πολλα χρονια απο κοντα μας. Μπορει και 20....

Οσο για τον Γιωργο Κυριτση, απο οσο ξερω εγραφε μεχρι προσφατα καποια πολυ επιτυχημενα τηλεοπτικα σεναρια, παρεα με την Ελενα Ακριτα.
 
ο Γιωργος Κυριτσης πολιτευτηκε και προσφατα παντρευτηκε με την Ελενα Ακριτα
 
εχει καποιος απο σας ιδεα τι απεγινε η Λιλιαν Μηνιατη? Ειναι εν ζωη? Γνωριζει καποιος για ποιους λογους αποχωρησε τοσο νωρις (μετα απο 7 ταινιες) απο τον κινηματογραφο?

Εχει εμφανιστει ποτε σε καποια εκπομπη? Δεν εχω πετυχει ουτε ενα αφιερωμα για την ομορφη και γλυκεια ξανθια ηθοποιο. Κατ εμε ειχε πολυ ταλεντο !! Κριμα που χανονταν τοσο συντομα καποιοι ανθρωποι με πραγματικο ταλεντο!

Αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει για την αγαπημενη αυτη ηθοποιο.

Ευχαριστω πολυ

Ελιζα

ευχαριστω παρα πολυ!! Ο Θεος να τον αναπαυσει... Προσφατα εφυγε απο την ζωη ο καημενος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H Λιλιαν Μηνιατη, η οποια ειναι και δικη μου αγαπημενη ηθοποιος, δεν εκανε εφτα, αλλα δωδεκα ταινιες.

Επισης το 1972 επαιξε και στην τηλεοπτικη σειρα Στησιχορου 73.
 
Λίλιαν Μηνιάτη νομίζω πως με το βλέμμα μαγνητίζει !! Ωραία ηθοποιός !
 
flash_mpak είπε:
Λίλιαν Μηνιάτη νομίζω πως με το βλέμμα μαγνητίζει !! Ωραία ηθοποιός !
Και υπεροχη φωνη/χροια και χαρη (λιγο μας τα <<χαλασε>> ως ξανθια).
 
Πίσω
Μπλουζα