Η Καραγιάννη ήταν 16 ετών στην Άγνωστο. Άρα ήταν παιδί, πόσο μάλλον νεαρή κοπέλα.atanasio είπε:tassoulis, ούτε ο Κώστας Βουτσάς ούτε ο Άλκης Γιαννακάς ούτε η Μάρθα Καραγιάννη ανήκουν στα παιδιά-θαύματα του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω δει την ταινία ''Ένας ντεληκανής'', όπου ο Γιαννακάς έπαιζε τον ρόλο ενός νεαρού Κρητικού άντρα, που έκανε θραύση στον θηλυκόκοσμο. Ο δε Βουτσάς είναι γεννημένος το 1931, άρα ήταν 22 ετών όταν έπαιξε στην ταινία ''Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται''. Και η υπέροχη Μάρθα εμφανέστατα δεν ήταν παιδί, αλλά γυναίκα -από τότε ωραιότατη- στην ταινία ''Η άγνωστος'' του 1955.
Τι εννοείς μπορεί να μην ξαναμπεί στο φόρουμ; Αν ο Στηβ Ντούζος ήταν μέλος του φόρουμ και ανακοίνωνε εδώ το θάνατο του πατέρα του, θα το αμφισβητούσες;Επίσης οι διαχειριστές κάνουν μια χαρά και διαγράφουν ποστ που αναφέρονται σε θάνατο ηθοποιών. Δεν μπορούν να περιμένουντον καθένα να δικαιολογήσει με πηγή το ποστ του γιατί στην τελική μπορεί και να μην ξαναμπεί στο φόρουμ.
Το θέμα είναι πολύ λεπτό και αν η είδηση είναι ψευδής (όπως αποδεικνύεται πολλές φορές) είναι πολύ άσχημο τόσο για το
φόρουμ όσο και για τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεται.
Εννοείται και θα το αμφισβητούσαμε αν δεν υπήρχε επίσημη πηγή. Ξέρεις εσύ αν ο κάθε Χ - Ψ - Ω που σου γράφει ένα οποιοδήποτε ψευδώνυμο αν είναι το ίδιο πρόσωπο? Σου δίνει αριθμό ταυτότητας ή μήπως πιστοποιητικό γεννήσεως για να είσαι σίγουρος?Αν ο Στηβ Ντούζος ήταν μέλος του φόρουμ και ανακοίνωνε εδώ το θάνατο του πατέρα του, θα το αμφισβητούσες;
Από τη στιγμή που ούτε εγώ, ούτε οι άλλοι χρήστες, αλλά ούτε και το παρών φόρουμ δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που αναρτώνται, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση για μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή στοιχεία. Εφόσον το οποιοδήποτε φόρουμ ή μπλογκ αποτελεί προσωπική δουλειά ενός ή περισσότερων ατόμων, δεν μπορεί κανένας να σε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση ή να ισχυριστεί ότι υπάρχουν ψευδή στοιχεία, καθώς δεν προέρχονται από εμάς οι πληροφορίες, αλλά από τρίτους, με τους οποίους δεν έχουμε σχέση και απλώς μεταφέρουμε ένα γεγονός που δημοσιεύθηκε. Πίστεψέ με, έχω ψάξει το θέμα και μου έχουν πει μπλογκερ ότι σε προσωπικά μπλογκ/φόρουμ δεν σε πειράζει κανένας. Είχα ένα μπλογκ με βιογραφίες ηθοποιών και δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν, πόσο μάλλον από κάποιον εν ζωή ηθοποιό στον οποίον αναφερόμουν στο μπλογκ με χρονολογίες γεννήσεως κλπ. Και αυτό το φόρουμ αποτελεί προσωπική δουλειά κάποιων που ήθελαν να ξεκινήσουν μια συζήτηση για το θέατρο και τον κινηματογράφο και το πέτυχαν αυτό με τη συμμετοχή κι άλλων ανθρώπων. Κι επειδή έχω παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας, είμαι σε θέση να ξέρω πώς χειρίζεσαι μια είδηση ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πηγές.Kambia είπε:Εννοείται και θα το αμφισβητούσαμε αν δεν υπήρχε επίσημη πηγή. Ξέρεις εσύ αν ο κάθε Χ - Ψ - Ω που σου γράφει ένα οποιοδήποτε ψευδώνυμο αν είναι το ίδιο πρόσωπο? Σου δίνει αριθμό ταυτότητας ή μήπως πιστοποιητικό γεννήσεως για να είσαι σίγουρος?
Tassoulis πολύ το κουράζεις το θέμα. Σου εξηγήσαμε πολλές φορές ότι χωρίς πηγή οποιαδήποτε είδηση θανάτου Διαγράφετε. Θες να συμβαδίσεις με αυτόν τον κανόνα, έχει καλώς. Δε θες? Μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου φόρουμ / Blog και να κάνεις εκεί οποιαδήποτε ανακοίνωση θες και τις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή στοιχεία να τις διαχειρίζεσαι και να τις πληρώνεις μόνος σου.
Μαριανα ειναι αδερφια με το Στεφανο,την Αλεκα και τη Στελλα πηγηD@redevil είπε:Ας ελπίσουμε ότι θα έχει μια ταχεία ανάρρωση... Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος....
Να ρωτήσω επί τη ευκαιρία: Η Ρένα Στρατηγού έχει καμία συγγένεια με τον Στέφανο Στρατηγό?
http://www.naftemporiki.gr/story/676484[h=2]Στην εντατική ο Ανδρέας Μπάρκουλης[/h]
Περαστικά στον αγαπημένο μας ηθοποιό!prisma είπε: