Εχω απαντησει για την Λιλιαν Μηνιατη σε αλλο ποστ εδω μεσα οτι εγκατελειψε τα καλλιτεχνικα και αφοσιωθηκε στην οικογενεια της και στα παιδια της.Δεν ασχολειται πια με τα θεατρικα.effraimia είπε:Μπορεί να μου πει κανείς τελικά, τί έχει απογίνει η Λίλιαν Μηνιάτη, τί νεότερο υπάρχει γι' αυτήν;
Αφου ειναι καλα ο ανθρωπος ....και δειχνει και υγιεις, εγω παντως μια χαρα τον βρισκω ετσι και αλλιως ο χρονος ειναι για ολους μας αμειλικτοςioli1453 είπε:Η εφημεριδα "News" δημοσιευει φωτογραφιες του Αλκη Γιαννακα οπως ειναι σημερα και πραγματικα ειναι αγνωριστος εδω το λινκ http://www.athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/37301
Συμφωνω απολυτως μαζι σου ολοι αλλαζουμε στο περασμα του χρονου και αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα μας κι εγω μια χαρα τον βρισκω τον Αλκη Γιαννακα.georgeafe είπε:Αφου ειναι καλα ο ανθρωπος ....και δειχνει και υγιεις, εγω παντως μια χαρα τον βρισκω ετσι και αλλιως ο χρονος ειναι για ολους μας αμειλικτος
Ναι, κι εγω τον βρισκω μια χαρα, απλα φαλακρος οπως εκατομμυρια αλλοι συνανθρωποι μας.ioli1453 είπε:Συμφωνω απολυτως μαζι σου ολοι αλλαζουμε στο περασμα του χρονου και αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα μας κι εγω μια χαρα τον βρισκω τον Αλκη Γιαννακα.