Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον κύριο Μιχάλη. Μιλούσαμε συχνά στο φέισμπουκ και είχαμε μια ζεστή φιλία. Ήταν πάντα ευδιάθετος, καλωσυνάτος και είχε προσφερθεί (ίσως το είχα ξαναπεί σε παλαιότερο ποστ) να με βοηθήσει με την έρευνα που κάνω για τους ηθοποιούς και θα με πήγαινε στο ΣΕΗ και στους συνταξιούχους για να πάρω πληροφορίες και να τις μοιραστώ και μ' εσάς. Μάλιστα, του έστειλα και άκουσε ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα που είχα κάνει για τον καλό μας ΑΝΘΡΩΠΟ και τον εντυπωσίασε ο τρόπος που μιλούσα, γιατί εκείνος δίδασκε 18 χρόνια ορθοφωνία, λέγοντάς μου για κάτι τεχνικά που έκανα πάνω στην ομιλία και θυμάμαι που με ρώτησε εάν έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας. Του απάντησα πως όχι κι επειδή του άρεσε το πώς μιλούσα στο αφιέρωμα, μου συνέστησε και βρήκα ηλεκτρονικά το βιβλίο ορθοφωνίας που έγραψε ο ηθοποιός Νίκος Παπακωνσταντίνου (ο κος Ιάσων Περδεμές στο "Φαλακρό μαθητή"), το οποίο και μελετώ. Το βιβλίο αυτό μαζί με άλλα χρησιμοποιούσε ο κύριος Μιχάλης όταν δίδασκε. Εκείνη την ημέρα, μιλήσαμε αρκετή ώρα και είχαμε έναν ευχάριστο διάλογο. Θα τον αποθηκεύσω για να τον θυμάμαι. Ακόμα, μου είχε δώσει και το τηλέφωνό του για να επικοινωνήσω μαζί του όταν θα ήμουν Αθήνα για να πάμε στο ΣΕΗ και στους συνταξιούχους ηθοποιούς, το οποίο θα κρατήσω τιμητικά. Έμπλεξα με υποχρεώσεις και δεν μπόρεσα να τον συναντήσω κι εκείνος θυμάμαι ότι είχε κάνει μεγάλο διάστημα να μπει ξανά στο φέισμπουκ και σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα. Πολύ δραστήριος άνθρωπος και καλός τραγουδιστής. Παρουσίαζε την εκπομπή "1000+1 συνταγές" με την ηθοποιό Έφη Θεοχάρη, σύζυγο του Σωτήρη Τζεβελέκου, η οποία σχολίασε στο ποστ μου στο φέισμπουκ το πόσο δραστήριος ήταν. Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση κύριε Μιχάλη μου... Κουράγιο στην οικογένεια... (Μιχάλης Δεσύλλας 19/3/1943-30/5/2018)''εφυγε'' ο ηθοποιος Μιχάλης Δεσυλλας
πηγη www.gossip.gr
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjfvNftrq3bAhUBSJoKHfCsC9MQqOcBCD4wBg&url=https%3A%2F%2Fwww.gossip-tv.gr%2Fshowbiz%2Fstory%2F540674%2Fefyge-apo-ti-zoi-gnostos-ellinas-ithopoios&usg=AOvVaw1faYowr6xRQxT8aBuXTm0o
Προβολή συνημμένου 178207
Ο Θεος να τον εχει καλα και αυτον και τα παιδια του. Κανενα απο τα τεσσερα παντως δεν πηρε την ομορφια και τη γοητεια του Νικου.
Καλώς ήρθες. Μια παράκληση μόνο. Γράφε με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία σημαίνουν πως φωνάζεις και επιπλέον κουράζουν στο διάβασμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩΩ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ