Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Ο Κωστας Προβελέγγιος ρε παιδιά ξέρει κανεις τι απεγινε? Θα πρεπει να ναι κοντα στα 80 (αν ζει!)
 
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και την άμεση ανταπόκριση σας!Όχι lolisman δεν είναι ο Χρήστος Μάντζαρης,όντως πρέπει να είναι ο Δημήτρης Νταρλάς.Ευχαριστώ γιατί είχα φάει τον κόσμο για να μάθω πως τον λένε.
 
H Ντίνα Σταθάτου ήταν μέλος του θιάσου Λογοθετίδη[επί τη ευκαιρία ο θίασος Λογοθετίδη πάντρεψε το ζευγάρι Δημήτρη Νικολαϊδη-Σούλη Σαμπάχ].Εκτός κάποιων ταινιών του μεγάλου μας κωμικού,δεν εμφανίζεται σε κάποια άλλη ταινία.Τη Χάρις Καμύλλη τη συναντούμε και ως φίλη της Τζένης στο:''Λατέρνα,φτώχεια και γαρύφαλλο''.
 
GEORGE KOSTAKOPOULOS είπε:
Τη Χάρις Καμύλλη τη συναντούμε και ως φίλη της Τζένης στο:''Λατέρνα,φτώχεια και γαρύφαλλο''.
H Xαρις Καμιλη συνηθως δεν επαιζε σε πρωταγωνιστικους ρολους. Μοναδικη εξαιρεση η ταινια To παραστρατημα μιας αθωας, οπου εκει η Χαρις κραταει μεγαλο ρολο, σχεδον πρωταγωνιστικο. Υποδυεται μια γυναικα - αραχνη που κινει τα νηματα για δικο της οφελος και σπερνει την καταστροφη.

Η Χαρις εκει, δινει μια καταπληκτικη ερμηνεια. Παραγνωρισμενη ηθοποιος, κατα τη γνωμη μου.
 
Καλημέρα και πάλι να ρωτήσω και πάλι αν γνωρίζει κάποιος για την Αλεξάνδρα Λαδικού που χαρακτηριστική είναι η ερμηνεία της στα:''Κόκκινα φανάρια'' περιμένωντας ένα καλύτερο αύριο με τον ''καπετάνιο'' στη ταινία Μάνο Κατράκη?
 
Πριν από 2 με 2,5 χρόνια είδα την Αλεξάνδρα Λαδικού σε μία ομιλία στο "Σπίτι της Κύπρου". Ο ομιλητής πρέπει να ήταν φίλος της γιατί στο τέλος μιλούσανε με διάχυση. Ήταν μια χαρά, κομψότατη, καλοστεκούμενη και αυτό που λένε "μεγαλώνει όμορφα". Πολύ όμορφα!

Α! Και διατηρεί την χαρακτηριστική φωνή της :)
 
Η Λαδικού διδάσκει από όσο ξέρω στην δραματική σχολή του Ανδρέα Βουτσινά, στην Θεσσαλονίκη. Την είχα δει τυχαία να περνάει έξω από τον Τερκενλή πριν αρκετούς μήνες, με μαύρα γυαλιά, έκανε βόλτα.
 
Μα η Λαδικού έπαιζε πέρυσι στο θέατρο ρε παιδιά...την είδα κιόλας
 
Ευχαριστώ πολύ,απλά είχα χάσει τα ίχνη της...Χαίρομαι που είναι καλά αυτή η υπέροχη ηθοποιός μας!
 
Η Αλεξανδρα Λαδικου, ηταν και ειναι ακομα μια γυναικα εξαιρετικα αριστοκρατικη και ομορφη. Ας μην ξεχναμε οτι εξελεγη Β' Μις Κοσμος 1953.

Alexandraladikou2.jpg
 
Τι απέγινε η ηθοποιός Ειρήνη Δογάνη που είχε παίξει τη Λίλη, φίλη της Μαίρης Μωυσιάδου (Μαίρη Χρονοπούλου) στην κωμική σειρά ''Μάνα είναι μόνο μία'';
 
BETTY BOOP είπε:
Τι απέγινε η ηθοποιός Ειρήνη Δογάνη που είχε παίξει τη Λίλη, φίλη της Μαίρης Μωυσιάδου (Μαίρη Χρονοπούλου) στην κωμική σειρά ''Μάνα είναι μόνο μία'';
Νομίζω πριν 2-3 χρόνια, διαφήμιζε γιαούρτι και το είχαμε σχολιάσει στο thread της σειράς. Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε βέβαια.
 
Γνωρίζουμε κάτι για τον Τάσο Μασμανίδη; Συμμετείχε σε μεταγλωτίσεις παιδικών όπως φαίνεται από το παρακάτω συλλεκτικό video, όπου εμφανίζεται ως μαγαζάτορας bar και τον Λευτέρη Πανταζή να του ζητάει δουλειά ως τραγουδιστής... "Μπλου τζην και πέτσινα μπουφάν" (1982).

 
Ο Τάσος Μασμανίδης ασχπλείται με μεταγλωτίσεις παιδικών ταινιών. Η πιο πρόσφατη πρέπει να είναι το Kung Fu Panda. Ελπίζω να βοήθησα
 
Πολυ καλα κανει ο Τασος και ασχολειται με μεταγλωτισσεις. Διαθετει υπεροχη φωνη!
 
sunset89 είπε:
Νομίζω πριν 2-3 χρόνια, διαφήμιζε γιαούρτι και το είχαμε σχολιάσει στο thread της σειράς. Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε βέβαια.
Kι εγώ το είχα απορία. Αν και μου την έσπαγε η φωνή της. :p
 
Γνωρίζουμε κάτι για τον Γιώργο Ζαϊφίδη; Η τελευταία συμμετοχή του σε ταινία ήταν το 2004 όπως φαίνεται εδώ. Να σημειωθεί ότι πρώτη του ταινία ήταν το 1959!. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την ταινία "Ένα τανκ στο κρεβάτι μου" (1975).

zaifidis.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε η ενζενύ των μελό του 60,Τιτίκα Γαϊτάνου[η πανέμορφη κοπέλα που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τους Γιώργο Καμπανέλλη και Ελένη Χατζηαργύρη στις ταινίες:''Το δράμα μιας αμαρτωλής'' και ''Εσκότωσα για το παιδί μου''.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος για το τι απέγινε η Πάρη Λεβέντη[''Τέρμα τα δίφραγκα'',''Η ζωή μου αρχίζει με σένα'']
 
Πίσω
Μπλουζα