Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ΒΟΥΛΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ [edit] Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
dimitriosp είπε:
Η ΒΟΥΛΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ [edit] Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία [edit] .
Ειναι διασταυρωμενο αυτο; Αν οντως εγινε ετσι, κριμα για το τραγικο τελος μιας τοσο ταλαντουχας ηθοποιου....

Ξερεις πριν απο ποσον καιρο συνεβη;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
dimitriosp είπε:
Η ΒΟΥΛΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ [edit] Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία [edit]
Μπορείς να παραθέσεις κάποια πηγή για αυτό που λες? Γιατί τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι. Μην επαναληφθεί η περίπτωση της κα Καλη Καλο
 
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η βοήθειά σου ήταν πολύ μεγάλη. Δυστυχώς δεν το έχω το βιβλίο και ούτε μπορώ να το αποκτήσω λόγω οικονομικώ δυσχερειών. Πιστεύω ότι κατά 99% έχω πέσει μέσα στους ηθοποιούς που έχω ανεβάσει εκτός του Γεράσιμου Μαλιώρη και Σπύρου Γουργιώτη που δεν είμαι σίγουρος. Μπορείς να τσεκάρεις εαν όντως είναι αυτοί; όσο δε για την http://greekactor.blogspot.com/2011/09/blog-post_1731.html όποιος την βρει θα την ευγνομονώ. Την ψάχνω πάνω από 5 χρόνια, έχω σπάσει το καφάλι μου, έχω δει όλες τις ταινίες που εμφανίζεται, αλλά τίποτα. Ίσως την λένε Άννα Σταυρίδου. Επίσης υπέδειξέ μου κάποιους ''ΠΕΜΠΤΟΥΣ'' ρόλους που δεν έχω ανεβάσει γιθα να τους αναρτήσω.Κάνε μου τη χάρη και κοίτα γι΄αυτά που σου γράφω. Και πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ.
 
Γνωρίζουμε μήπως τι απέγινε η Φρύνη Αρβανίτη;Νομίζω ότι πριν χρόνια την είδα ένα βράδυ στο Χαϊδάρι.Συγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα,δε βρήκα κάτι σε σχετική αναζήτηση.
 
bambinella 100 είπε:
Ειναι διασταυρωμενο αυτο; Αν οντως εγινε ετσι, κριμα για το τραγικο τελος μιας τοσο ταλαντουχας ηθοποιου....Ξερεις πριν απο ποσον καιρο συνεβη;
Θα συμφωνήσω με την Μπαμπινέλα. Νομίζω σε καθε φόρουμ θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Και μία και δύο πηγές χρειάζονται για το θέμα. Είναι άσχημο, πραγματικα, για τον ίδιο τον άνθρωπο να τον τελειώνουν πριν την ώρα του.
 
Αν δε διασταυρωθεί το παραπάνω θα διαγραφεί :)

Edit

Έγινε edit στο ποστ που αναφέρεται στην κα Βούλα Χαριλαου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να αναφέρω ότι η Ρία Δελούτση και ο σύζυγός της Βαγγέλης Πλοιός είναι καλά στην υγεία τους. Πρόσφατα είδα ότι διατηρούν λογαριασμό σε γνωστό ιστότοπο.
 
Λιγη υπομονη γιατι πλακωσε δουλεια στη βιβλιοθηκη και δεν προλαβαινω να σχοληθω με το μπλογκ σου. εχω μεινει ΠΟΛΥΥΥ πισω.... :)
 
Ώρα Βάζα ή Βαζά. Αναφέρεται ως ντιζέζ και έπαιξε στην ταινία "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" (1948), Όσο εξωτικό είναι το όνομά της, τόσο έχουν χαθεί τα ίχνη της. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Σερραϊκό Βήμα" (Φεβρουάριος 1952) η Βαζά παρουσίασε με επιτυχία στο θέατρο "Ορφεύς" των Σερρών την όπερα "Ο βαφτιστικός" του Σακελλαρίδη και λίγες ημέρες μετά, την οπερέτα του Χατζηαποστόλου "Η Γυναίκα του Δρόμου".


video80 είπε:
O κύριος αυτός :http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Αλέκος_Μαυρίδης ,μορφή στο ελληνικό video κρατόντας 2ους και 3ουs ρολους,απεβίωσε πέρυσι σύμφονα με την ιντερνετική πηγή IMDb ,Συγκεκριμένα :http://www.imdb.com/name/nm1425481/ ,οι φίλοι της ελληνικής βιντεοκασσέτας ειμαι σύγουρος θα στεναχωρεθείτε (οπως και γώ).

Το 2008 προς το τέλος είχε κανει ενα ρεπορτάζ η ΕΤ-3 ,αυτός κατι εγκενίασε στο νομό Σερρων και είταν τιμομενο πρώσοπο ,ομως λυπάμε που θα το πω η εμφανηση του τοτε είταν το φαντασμα του εαυτού του.Περιπου 1 χρονο πριν πεθάνει.

Εγω δεν θα τον ξεχάσω ,αποτελει αναποσπαστο κομματι του ελληνικού βίντεου. Αφορμή να τον θυμηθώ (τί άλλο) βιντεοτενία του που παρακολούθησα πριν λίγο!
Η IMDB έχει κάνει λάθος.. Ο φίλος Φορντ 231 είχε αναφέρει σε αυτό εδώ το φόρουμ ότι ο Μαυρίδης είχε πεθάνει ήδη από το φθινόπωρο του 2010.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Χρηστος Κωνσταντοπουλος εχει πεθανει εδω και χρονια. Την εποχη που επαιζε στη Λαμψη, υποδυομενος τον αδελφο του Γιανγκου, αρρωστησε και υστερα απο λιγους μηνες εφυγε απο τη ζωη.

Νομιζω οτι τον αντικατεστησε στο ρολο ο Νικος Απεργης.
 
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ
 
Εψαχνα να βρω πληροφοριες για το τι κανει σημερα η ηθοποιος και χορευτρια του παλιου ελληνικου κινηματογραφου Ελενη Προκοπιου και βρηκα αυτο το εξωφυλλο απο την τοπικη εφημεριδα της Ευβοιας με τον τιτλο <<Γνωμη>> που εχει τον τιτλο στο εξωφυλλο < Η Ελενη Προκοπιου κοιμαται στο δρομο της Χαλκιδας>. Παραθετω και την ηλεκτρονικη διευθυνση που φαινεται το εξωφυλλο της εφημεριδας να το δειτε και εσεις.

http://el-gr.facebook.com/photo.php?fbid=10150440590109648&set=o.163954333640215&type=3&theater.

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο το δημοσιευμα ή δεν ισχυει εγω το παραθετω οπως το βρηκα και το διαβασα στη σελιδα αυτη που σας παραθετω να μπειτε να το δειτε και εσεις.

Η εφημεριδα στο εξωφυλλο της ισχυριζεται οτι μεσα στις σελιδες της υπαρχει και συνεντευξη.

Εγω μεταφερω οτι ισχυριζεται η εφημεριδα χωρις να το υιοθετω απλως το παραθετω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μπορουμε φυσικα να ειμαστε σιγουροι οτι τα πραγματα εχουν ετσι ακριβως, απο τη στιγμη που δε διαβασαμε τη συνεντευξη. Και σε τελικη αναλυση επισης, ειναι γνωστες οι υπερβολες των εφημεριδων. Γι' αυτο συμφωνω με την Ιολη και πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι.

Πολλοι καλλιτεχνες αντιμετωπιζουν μεγαλα οικονομικα προβληματα, ειδικα σημερα που οι καιροι ειναι ασφυκτικα δυσκολοι.

Ευχομαι η Ελενη Προκοπιου να μην ανηκει σε αυτη την κατηγορια, τουλαχιστον στο βαθμο που θελει να το παρουσιασει το συγκεκριμενο εντυπο.
 
παιδια καλησπερα,αν κ διαβαζω εδω κ καιρο την ιστιοσελιδα σας,μολις εφτιαξα λογαριασμο εδω,περριτο να πω οτι ολοι εδω κανετε καταπληκτικη δουλεια!θα ηθελα να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου για εναν ηθοποιο,επαιξε σε πολλες βιντεοταινιες την δεκαετια του 80,χαρακτηριστικος ρολος του στο the κοπανοι,οπου κ εκανε τον φιλο του κωνσταντινου,αν θυμαμαι καλα στην ταινια ακουγεται να τον λενε φαλακρο υποθετο...επισης στην ιδια ταινια κ ο ηθοποιος που εκανε τον ιδιοκτητη ενος γραφειου τελετων...σας ευχαριστω...
 
bambinella 100 είπε:
Δεν μπορουμε φυσικα να ειμαστε σιγουροι οτι τα πραγματα εχουν ετσι ακριβως, απο τη στιγμη που δε διαβασαμε τη συνεντευξη. Και σε τελικη αναλυση επισης, ειναι γνωστες οι υπερβολες των εφημεριδων. Γι' αυτο συμφωνω με την Ιολη και πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι.Πολλοι καλλιτεχνες αντιμετωπιζουν μεγαλα οικονομικα προβληματα, ειδικα σημερα που οι καιροι ειναι ασφυκτικα δυσκολοι.

Ευχομαι η Ελενη Προκοπιου να μην ανηκει σε αυτη την κατηγορια, τουλαχιστον στο βαθμο που θελει να το παρουσιασει το συγκεκριμενο εντυπο.
Και εγώ αυτό πιστεύω, δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράματα. Αν μπορούμε κάπως να το επιβεβαιώσουμε καλά θα ήταν, γιατί αρνούμαι να το δεκτώ έτσι όπως το παρουσιάζει η εφημερίδα!
 
Πίσω
Μπλουζα